XO ºG.L. UHT VQPRD VSOP M.G. E.S. D.O. den ºBrix PAI QDR eXtra Old

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
ADRIAN CEVALLOS GABRIELA GAVICA.
Advertisements

CRECIMIENTO MICROBIANO
«producto emulsionado de consistencia cremosa o semisólida, preparado con aceite vegetal comestible refinado, huevos o yemas de huevos, vinagre, sal,
Creando Valor Nutricional al alimento Pan
  VIII Workshop d’Avaluació del risc de la cadena alimentària   RESISTÈNCIES MICROBIANES, ABORDATGE COMÚ DE LA SITUACIÓ A CATALUNYA 28 Novembre 2016  Departament.
Áreas Biológicas.
Les etiquetes dels productes domèstics: publicitat i ciència
ALIMENTACIÓ SALUDABLE
ALIMENTACIÓ i NUTRICIÓ
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
QUÈ ES EL COBCV? El Col.legi Oficial de Biólegs (COBCV) és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 18/2000 i els.
Nutrició i Dieta Els principis immediats font de matèria i energia.
La Nutrició i l’ Alimentació
SESSIÓ VI. PREVENCIÓ DE RECAIGUDES I SEGUIMENT.
SESSIÓ VI. PREVENCIÓ DE RECAIGUDES I SEGUIMENT.
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
AIGUA I ACTIVITAT FÍSICA
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
La nutrició i l’alimentació
BIOTECNOLOGIA BACTERIANA
Nutrició i Dieta Els principis immediats font de matèria i energia.
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
5 Els elements i els compostos químics ESQUEMA ESQUEMA INTERNET
Botulisme.
Els elements i els compostos químics 5.
Que es un bacteri? Els bacteris són éssers unicel·lulars. Són tan petits que per poder-los observar cal un microscopi especial,anomenat microscopi electrònic.
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Perquè mengem el que mengem?
APLICACIÓ DE SAPONINES PER AL CONTROL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
1.9. Nivells d’organització
Exercici res/gens (de).
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
NUTRICION PROBIOTICO PREBIÓTICO SIMBIOTICO. DEFINICION la flora intestinal puede ser modificada de forma involuntaria por enfermedades gastrointestinales.
QUÈ FA EL NOSTRE COS AMB L’AIRE QUE AGAFA QUAN INSPIREM?
6è ESCOLA CERVANTES. BARCELONA.
TEMA 5 : FUNCIÓ DE NUTRICIÓ
Companys i Companyes Avui queden 15 dies......
Mescla Eutèctica Estudi analític del comportament del punt de fusió d’una mescla homogènia d’aigua i sal.
PER QUÈ NO PODEM CAMINAR DAMUNT L’AIGUA?
TEMA 5: VIVIM EN ECOSISTEMES
CIÈNCIA GASTRONÒMICA O GASTRONOMIA CIENTÍFICA?
APLICACIÓ DE SAPONINES PER AL CONTROL
CUINA DE TARDOR.
TEMA 4. LA CLASSIFICACIÓ DELs ÉSSERS VIUS.
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
THE COMMERCE KINGS CATÀLEG DE PRODUCTES IES LA BISBAL CURS 2016/17.
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Què mirar d’una etiqueta alimentaria?
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
APICULTURA.
Coneixement del Medi 4t. de Primària L'aparell digestiu.
QUIN EFECTE TENEN ELS ÀCIDS SOBRE ELS ALIMENTS?
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
BONES VACANCES D’ESTIU
HIGIENE DELS ALIMENTS.
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Alimentos funcionales. GRACIAS POR SU ATENCION.
Transcripción de la presentación:

XO ºG.L. UHT VQPRD VSOP M.G. E.S. D.O. den ºBrix PAI QDR eXtra Old ºGay Lussac (vol. alcohol/vol. beguda) Ultra High Temperature Vi de Qualitat Produït en Regió Det. Very Superior Old Pale Matèria Grassa Extracte Sec (%) Denominació d’Origen denier (pes en g de 9000 m de fil) Brix d’almívar (% en pes sacarosa) Producte Alimentari Intermedi Quantitat Diària Recomanada

Nom: PERNIL CUIT EXTRA NATURA Ingredients: Pernil, aigua, sal, sucres (dextrosa, lactosa) estabilitzants (trifosfat pentasòdic), antioxidants (citrat sòdic eritorbat sòdic), gelificants (carragenans), potenciadors del gust (glutamat sòdic), espècies, conservadors (nitrit sòdic).

Com es fa l’àcid sulfúric Aire Sofre Aigua

Com es fa un pernil bodega oreig salat rentat asseca- ment-1 asseca- cuixa de porc bodega pernil 6-18 mesos 15-20ºC 60-80% hr oreig aire 6 dies salat sal 6 dies 1 a 5ºC 80-90% hr rentat aigua asseca- ment-1 aire 30-60 dies 3 a 6ºC 80-90% hr asseca- ment-2 aire 6-9 mesos 15ºC 50% hr

Natural, naturalment? No tot el natural és bo No tot el no natural és dolent Som artificials de forma natural "Natural", una estratègia publicitària no basada en evidències Actualment: "complet", "equilibrat", "biològic", "sense química", "oriental", "mil·lenari". Abans: "modern", "funcional", "radiactiu"...

Aliments funcionals Aliment + ingredient amb activitat biològica positiva llets amb omega3, vitamines, més calci, sal fluorada o iodada Funcional vs. dietètic aliments sense gluten "Farmaliments", "alicaments" "Nutracèutics", fitoquímics Prebiòtic (amb microorganismes), probiòtic (ajuden els microorganismes propis), simbiòtic (tots dos efectes)

Prebiòtics amb aliment per a bacteris 1,2 kg ! aliment per bacteris

Probiòtics amb bacteris vius 1,2 kg ! bacteris vius

iogurt “pasteuritzat” llet “descremada”

El calci de la llet 1 L llet sencera: 1 L llet amb calci: 120 mg Ca, 0,77 € 1 L llet amb calci: 160 mg Ca, 0,93 € 40 mg Ca valen 0,16 € (4000 €/kg) Alternativa: 6 g formatge 0,06 €