La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Llibrets de pernil i formatge amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre arrebossat amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges Estofat de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn al forn Dia 30 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i pastanaga Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

2 Menú revisat per dietistes - nutricionistes de
Novembre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa* (ceba, pastanaga i pèsols*) Bacallà arrebossat** (amb farina s/gluten) amb enciam i olives verdes* Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes* Ous durs amb salsa de tomàquet* Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb pasta i brou s/gluten Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro* Iogurt sostenible* Dia 6 Fusilis s/gluten amb verduretes* Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons s/gluten amb salsa de tomàquet* i formatge ratllat* Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb pasta i brou s/gluten Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro* i olives* dia 12 Cigrons cuits amb verduretes* Truita a la francesa* amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta* Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals s/gluten amb salsa de pesto* Truita paisana* de verdures* amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates* Mandonguilles de vedella* amb salsa de tomàquet* Dia 18 Sopa de peix* amb arròs Pit de pollastre arrebossat** (amb farina s/gluten) amb enciam, tomàquet i blat de moro* Dia 19 Fideuà (pasta i brou s/gluten)* Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades* amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives* Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet* Truita* de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis s/gluten amb salsa de 4 formatges*(s/gluten) Estofat* de vedella amb verdures* i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes* amb verdures* Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 26 Pollastre al forn amb enciam, blat de moro* i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons s/gluten a la bolonyesa* Truita a la francesa* amb enciam i pastanaga Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. SENSE GLUTEN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

3 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bacallà arrebossat** (s/llet) amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt de soja o s/lactosa o fruita Dia 6 Fusilis amb verduretes (s/formatge) Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet (s/formatge) Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata (s/lactis) Salsitxes* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto* (s/formatge) Truita paisana de verdures (s/llet) amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles* de vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre arrebossat **(s/llet) amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Estofat* de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons a la bolonyesa* (s/formatge) Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i pastanaga SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Novembre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bacallà arrebossat** (s/llet) amb enciam i olives verdes* Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa* d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Postres de soja o fruita Dia 6 Fusilis amb verduretes (s/formatge) Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet (s/formatge) Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata (s/lactis) Salsitxes* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives* dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta* Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto* (s/formatge) Truita paisana de verdures (s/llet) amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles* de vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa *de peix amb arròs Pit de pollastre arrebossat **(s/llet) amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà* Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades* amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives* Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Estofat* de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 26 Sopa* d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons a la bolonyesa* (s/formatge) Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i pastanaga *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

5 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Croquetes de pollastre** amb enciam i olives verdes s/farcir Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Llom de porc a la planxa amb enciam Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Llibrets de pernil i formatge** amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives s/farcir dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella de verdures (sense peix)** Filet de gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de verdures amb arròs Pit de pollastre arrebossat** amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà de verdures (sense peix)** Filet de gall dindi a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges Estofat de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Truita a la francesa amb enciam i olives s/farcir Dia 26 Sopa d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn al forn Dia 30 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

6 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bunyols de bacallà*/** amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Llibrets de pernil i formatge** amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella de verdures (sense marisc)** Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs (s/marisc) Pit de pollastre arrebossat** amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà de verdures (sense marisc)** Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges Estofat de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn al forn Dia 30 Macarrons a la bolonyesa Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

7 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols)(sense picada)* Bunyols de bacallà*/** amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes (sense picada)* Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au* amb fideus Pollastre al forn (sense picada) amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Llibrets de pernil i formatge*/** amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn (sense picada) amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes (sense picada)* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta (sense picada)* Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto* (sense pinyons ni fruits secs) Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella* amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs (sense picada) Pit de pollastre arrebossat** amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà (sense picada)* Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert* i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures (sense picada)* Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges* Estofat de vedella amb verdures i xampinyons (sense picada)* Dia 25 Llenties casolanes amb verdures (sense picada)* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au* amb pasta Pollastre al forn (sense picada) amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Canelons de carn al forn*/** Dia 30 Macarrons a la bolonyesa* Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

8 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella (s/carn de porc) amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Pit de gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes d’au al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella de verdures o de peix (s/carn de porc) Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella (s/carn de porc) amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre arrebossat amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà de peix Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges Estofat de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Peix blanc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons amb salsa de tomàquet Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

9 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Peix blanc al forn amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa de verdures amb fideus Truita de patates amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Truita de formatge amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Peix blanc al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella de verdures o de peix (s/carn) Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Dia 18 Sopa de peix amb arròs Peix blanc arrebossat amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà de peix Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Truita a la francesa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges Remenat d’ou amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa de verdures amb pasta Peix blanc al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Peix blanc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons amb salsa de tomàquet Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

10 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bacallà arrebossat** (s/ou) amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Peix blanc al forn amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus (pasta i brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis (pasta s/ou) amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons (pasta s/ou) amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles (pasta i brou s/ou) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes (s/ou dur) Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta* Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals (pasta s/ou) amb salsa de pesto* Peix blanc al forn amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella* amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs* Pit de pollastre arrebossat** (s/ou) amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà (pasta i brou s/ou)* Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Pit de gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis (pasta s/ou) amb salsa de 4 formatges* Estofat* de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta (pasta i brou s/ou) Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons (pasta s/ou) a la bolonyesa* Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART SENSE OU Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

11 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bunyols de bacallà*/** amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet* Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella (s/soja ni derivats)* amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa* d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet* i formatge ratllat* Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes (s/soja ni derivats)* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa* minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta* Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto* Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Mandonguilles de vedella vedella (s/soja ni derivats)* amb salsa de tomàquet* Dia 18 Sopa* de peix amb arròs Pit de pollastre arrebossat*/** amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà* Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet* Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges* Estofat* de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa* d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons a la bolonyesa (s/soja ni derivats)* Truita a la francesa amb enciam i pastanaga SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

12 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i carbassó, s/pèsols) Bunyols de bacallà*/** amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Patates amb verduretes* Ous durs amb salsa de tomàquet* Dia 4 Mongetes tendres amb patates Hamburguesa de vedella (s/soja ni llegum)* amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa* d’au amb fideus Pollastre al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt sostenible Dia 6 Fusilis amb verduretes (s/pèsols) Filet de caçó al forn amb salsa* Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet* i formatge ratllat* Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata Salsitxes (s/soja ni llegum)* al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa* minestrone de verdures (s/pèsols) amb estrelles Cuixetes de pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella mixta* (s/pèsols ni llegum) Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto* Truita paisana de verdures (s/pèsols) amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura (s/pèsols, faves ni llegum) amb patates Mandonguilles de vedella vedella (s/soja ni llegum)* amb salsa de tomàquet* Dia 18 Sopa* de peix (s/pèsols) amb arròs Pit de pollastre arrebossat*/** amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà* (s/pèsols ni llegum) Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Patates estofades amb verdures* Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet* Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de 4 formatges* Estofat* de vedella amb verdures (s/pèsols) i xampinyons Dia 25 Patates amb verdures* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa* d’au amb pasta Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons a la bolonyesa (s/soja ni llegums)* Truita a la francesa amb enciam i pastanaga *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM o FARINES DE LLEGUM. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. SENSE LLEGUMS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

13 Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs a la milanesa (ceba, pastanaga i pèsols) Bacallà al forn amb enciam i olives verdes Fruita del temps Dia 3 Llenties amb verduretes Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 4 Mongetes tendres amb patates Bistec de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 5 Sopa d’au amb fideus (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam, pastanaga i blat de moro Iogurt desnatat Dia 6 Fusilis amb verduretes (s/formatge) Filet de caçó al forn amb salsa de verdures Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet (s/formatge ratllat) Llom de porc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 10 Crema de carbassó, ceba i patata (s/lactis) Pit de gall dindi al forn amb enciam i tomàquet Dia 11 Sopa minestrone de verdures amb estrelles Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam, blat de moro i olives dia 12 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 13 Paella de verdures Filet de tilàpia a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 16 Espirals amb salsa de pesto (s/formatge) Truita paisana de verdures amb enciam i daus de tomàquet Dia 17 Minestra de verdura amb patates Vedella amb salsa de tomàquet Dia 18 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre s/pell al forn amb enciam, tomàquet i blat de moro Dia 19 Fideuà de verdures Filet de lluç a la planxa amb picada d’all i julivert i tomàquet i enciam amanit Dia 20 Mongetes estofades amb verdures Llom de porc a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de carbassó amb enciam i pastanaga Dia 24 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Estofat de vedella amb verdures i xampinyons Dia 25 Llenties casolanes amb verdures Lluç al forn amb enciam i olives Dia 26 Sopa d’au amb pasta (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam, blat de moro i pastanaga Dia 27 Crema de pastanaga, ceba i porro (s/lactis) Llom de porc a la planxa amb patata al caliu Dia 30 Macarrons amb salsa de tomàquet (s/formatge) Truita a la francesa amb enciam i pastanaga BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional


Descargar ppt "Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google