La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www"— Transcripción de la presentación:

1 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous d’urs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons de carn gratinats al forn Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

2 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives* Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta s/gluten Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet* DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis s/gluten a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat*) Rostit de vedella al forn amb salsa* i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat de gel* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons s/gluten amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives* DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera** (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Carn magra de porc al forn amb enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

3 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt s/lactosa DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat (s/llet)** d’au amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet) s/formatge ratllat Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat de gel* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam Iogurt s/lactosa (La Fageda) DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba s/lactis Carn magra de porc al forn amb enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat* Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat (s/llet)** d’au amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet) s/formatge ratllat Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat de gel* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba s/lactis Carn magra de porc al forn amb enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

5 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Llom a la planxa amb enciam i olives s/farcir Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Truita francesa amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou i tomàquet) s/tonyina Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives s/farcir DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Pollastre al forn amb amanida DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet) s/tonyina Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons de carn* gratinats al forn SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

6 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç al forn amb amanida DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons de carn* gratinats al forn SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

7 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous d’urs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets (sense picada) DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) (sense picada) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons* de carn gratinats al forn SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

8 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba s/pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil curat Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons vegetals gratinats al forn SENSE PORC Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

9 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba s/pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Peix a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Croquetes vegetals amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Peix al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil curat Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Truita francesa amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Peix al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Ous durs al forn amb enciam SENSE CARN Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

10 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta s/ou Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Peix al forn amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat (s/ou)** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis s/ou a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat*) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, tonyina i tomàquet) s/ou Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons s/ou amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Pollastre a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Carn magra de porc al forn amb enciam SENSE OU *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

11 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous d’urs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons* de carn gratinats al forn SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

12 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Carbassó i patata saltejat amb ceba i pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida d’arròs (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pit d’au arrebossat** amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet i formatge ratllat) Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets s/pèsols DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat) s/pèsols Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa Gelat* DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) s/pèsols DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba Canelons* de carn gratinats al forn SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!

13 Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 12 Arròs blanc amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de lluç amb enciam i olives Fruita de temporada i proximitat DIA 13 Cigrons saltejats amb ceba s/pernil curat Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt (La Fageda) DIA 14 Amanida de pasta de colors Pit de pollastre a la planxa amb enciam DIA 17 Amanida de llenties (tomàquet, ceba i blat de moro) Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 18 Mongeta tendra amb patates Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada DIA 19 Espaguetis a la italiana (salsa de tomàquet) s/formatge ratllat Rostit de vedella al forn amb salsa i bolets DIA 20 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil curat Salmó al forn a la llimona amb enciam DIA 21 Amanida d’estiu (patata, ou, tonyina i tomàquet) Pollastre al forn amb albergínies a la planxa DIA 24 Festa de la Verge de la Mercè DIA 25 Macarrons amb verdures (ceba, tomàquet i pebrot) Truita a les fines herbes amb enciam, blat de moro i olives DIA 26 Mongetes amanides amb salsa vinagreta Filet de lluç a la marinera (gambes i musclos) DIA 27 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i tonyina) Medallons de gall d’indi al forn amb enciam DIA 28 Crema de carbassó, porro, patata i ceba (s/lactis) Carn magra de porc al forn amb enciam BAIX EN COLESTEROL Apostem per un menú de qualitat a l’escola. Tots els llegums del nostre menú, són ecològics. La fruita i verdura és de temporada i de proximitat. Els iogurts de la cooperativa social La Fageda. Les carns que oferim són de granges de proximitat. Menús el·laborats segons la guia d’alimentació saludable en l’etapa escolar. BENVINGUTS!!!


Descargar ppt "Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www"

Presentaciones similares


Anuncios Google