La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

QUÈ ES EL COBCV? El Col.legi Oficial de Biólegs (COBCV) és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 18/2000 i els.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "QUÈ ES EL COBCV? El Col.legi Oficial de Biólegs (COBCV) és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 18/2000 i els."— Transcripción de la presentación:

1 QUÈ ES EL COBCV? El Col.legi Oficial de Biólegs (COBCV) és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 18/2000 i els seus Estatuts foren aprovats al desembre del 2000. El COBCV té la representativitat professional dels biólegs a la Comunitat Valenciana.També és membre de ple dret del Consejo General de Colegios de Biólogos de l’Estat Espanyol.

2 QUÈ ÉS EL COBCV? Cont. El COBCV defensa la capacitat i la competència dels biolègs valencians per actuar professionalment en amplis camps de coneixement El COBCV treballa per conjugar els esforços que obriguen camins de coneixement, conjuntament amb altres professions, a una societat oberta, moderna, pluralista i en ràpida transformació. Desde fa 20 anys els biòlegs valencians estem organitzats al voltant del Col.legi Oficial de Biòlegs, primer com Delegació de la Comunitat Valenciana, del Colegio Oficial de Biólogos, únic per a tot l’Estat Espanyol, i ara com a Col.legi independent d’àmbit autonòmic.

3 QUI SOM? Som en aquest moment ja més de 1000 professionals que treballem a les terres valencianes en tots els àmbits de la nostra professió. Al desembre de 2000 triarem la Junta de Govern del COBCV per un mandat de 4 anys i al febrer de 2004 s’ha renovat la Junta que està formada actualment per:

4 JUNTA DE GOVERN Degà: Gerardo Urios Pardo
Vicedegà: Juan Alberola Enguidanos Secretaria: M.Dolores Cejalvo Lapeña Tresorer: Juan Ignacio Ponce Guardiola Vocal: Adolfo Campos Ferrer Vocal:Francisca Monreal Campos Vocal: José Luis López Sancho

5 ACTIVITATS DEL COBCV Formació de Postgrau:
Master Anàlisis Clínics de la UV. Cursos:-Sanitat (Curs bàsic d’analisi d’aigues, Curs de Hematologia: L’Hemograma, Curs de Espermio grama,.. -Medi Ambient (Redacció d’Estudis i Projectes medi- ambientals, Sistemes de Gestió Mediambiental, ...) -Educació (Actualització en Ciències de la Terra i el Medi Ambient,.) -Altres (Aquariología, Recirculació d’Aigües,..) Formació de Pregrau: Competències Professionals del Biòlegs (assignatura lliure opció 2on cicle) Conferències, publicacions, informes

6 Competències Professionals del Biòlegs
Quant a les funcions de la professió de biòleg l’article 15 dels estatuts del COB estableix que aquestes són: a)    Estudi, identificació i classificació dels organismes vius, així com les seues restes i senyals de la seua activitat. b)   Investigació, desenvolupament i control de processos biològics industrials (Biotecnologia). c)    Producció, transformació, manipulació, conservació, identificació i control de qualitat de materials d’origen biològic.

7 Competències Professionals del Biòlegs (2)
d)  Identificació, estudi i control dels agents biològics que afecten a la conservació de tota classe de materials i productes. e) Estudis biològics i control de l’acció de productes químics i biològics d’utilització en la sanitat, agricultura, indústria i serveis.  f)   Identificació i estudi dels agents biològics patògens i dels seus productes tòxics. Control d’infeccions i plagues.

8 Competències Professionals del Biòlegs (3)
g)  Producció, transformació, control i conservació d’aliments. h)  Estudis i anàlisis físics, bioquímics, citològics, histològics, microbiològics, immunobiològics de mostres biològiques, incloses les d’origen humà. i)  Estudis demogràfics i epidemiològics. j) Consell genètic i planificació familiar.

9 Competències Professionals del Biòlegs (4)
k)    Educació sanitaria i mediambiental. l)   Planificació i explotació racional dels recursos naturals renovables, terrestres i marítims. m)    Anàlisis biològiques, control i depuració de les aigües n)   Aspectes ecològics i conservació de la natura. Aspectes ecològics de l’ordenació del territori. o) Organització i gerència d’espais naturals protegits,parcs zoològics, jardins botànics i museus de Ciències Naturals. Biologia recreativa

10 Competències Professionals del Biòlegs (5)
p)    Estudis, anàlisis i tractament de la contaminació industrial, agrícola i urbana. Estudis sobre Biologia i impacte ambiental. q)   Ensanyança de la Biologia en el termes establits per la legislació educativa. r)    Assessorament científic i tècnic sobre temes biològics. s)   Totes aquelles activitats relacionades amb la Biologia.


Descargar ppt "QUÈ ES EL COBCV? El Col.legi Oficial de Biólegs (COBCV) és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 18/2000 i els."

Presentaciones similares


Anuncios Google