La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) NOVETAT!!! Les llenties del dia 6 i el dia 28 i el s macarrons del dia 20 són 100% ecòlogics. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

2 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals s/gluten amb salsa pesto* Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat* de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa* marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus (brou i fideus sense gluten) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Bacallà al forn amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes (brou i pasta sense gluten) Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons s/gluten a la bolonyesa i formatge ratllat* Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou i pasta sense gluten) Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs (brou sense gluten) Vedella estofada* amb bolets (Coca d’aniversaris s/gluten) Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. SENSE GLUTEN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

3 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i pernil* amb enciam Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bunyols de bacallà* amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures s/lactis (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Varetes de lluç* amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris s/lactosa) SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Novembre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i pernil* amb enciam Fruita de temporada Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures s/lactis (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris s/lactis) S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

5 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de carn s/peix Gall dindi a la planxa amb amanida Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Ous durs amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita de formatge amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Gall dindi a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de pernill** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

6 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de carn s/marisc Caçó al forn amb amanida Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives* Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes* Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de pernill** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç* amb enciam i olives* Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

7 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa fines herbes (s/fruits secs) Remenat d’ou i pernil amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat* de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes s/picada Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat* de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures s/picada Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades s/picada Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Llenties casolanes amb verduretes s/picada Dia 29 Patates estofades* amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada* amb bolets (Coca aniversaris s/fruits secs) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

8 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta s/porc Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes (brou s/carn de porc) Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de verdures gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa s/ carn de porc i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres (brou s/carn de porc) Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons amb enciam Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs (brou s/carn de porc) Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

9 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Lluc a la planxa amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de peix s/carn Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Ous durs amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa vegetal amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Peix al forn amb amanida Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa vegetal amb estrelletes Peix a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de verdures gratinats Dia 20 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat (s/carn) Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Remenat d’ou amb bolets Dia 23 Sopa vegetal amb pasta de lletres Peix amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons amb enciam Dia 29 Amanida variada Patates estofades amb sèpia Dia 30 Sopa vegetal amb arròs Peix a la planxa amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

10 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals s/ou amb salsa pesto* Lluc a la planxa amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i pasta s/ou Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Peix blanc amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb pasta s/ou Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons s/ou a la bolonyesa i formatge ratllat* Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa* i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta s/ou Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis s/ou amb tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 28 Pollastre a la planxa amb enciam Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris sense ou) SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

11 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn* gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

12 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto Remenat d’ou i pernil* amb enciam Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 3 Mongeta tendra amb patata Estofat de vedella amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Crema de verdures Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella mixta s/pèsols Caçó al forn amb salsa marinera Dia 8 Sopa (brou s/llegum) minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) s/llegum Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà** amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Verdura bullida amb patata Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au (brou s/llegum) amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb xips i enciam Dia 17 (ceba, porro, i carbassó) Canelons de carn* gratinats Dia 20 Macarrons a la bolonyesa* i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella amb salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au (brou s/llegum) amb pasta de lletres Pollastre amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Croquetes de peix** amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Varetes de lluç** amb enciam i olives Dia 28 Dia 29 Patates estofades amb sèpia Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au (brou s/llegum) amb arròs Vedella estofada amb bolets (Coca d’aniversaris) SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

13 Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres FESTA Dia 2 Espirals amb salsa pesto (s/formatge) Remenat d’ou i salsa de tomàquet amb enciam Iogurt desnatat Dia 3 Mongeta tendra amb patata Vedella a la planxa amb xampinyons Fruita de temporada Dia 6 Llenties casolanes amb verduretes Truita a les fines herbes amb enciam i pastanaga Dia 7 Paella de verdures Caçó al forn amb amanida Dia 8 Sopa (brou desgreixat) minestrone de verdures i fideus Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i olives Dia 9 Minestra de verdures (amb patata) Llom a la planxa amb ceba confitada Dia 10 Macarrons amb tomàquet s/formatge ratllat Bacallà al forn amb enciam i blat de moro Dia 13 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç amb enciam i pastanaga ratllada Dia 14 Estofat de patata amb verdures Rostit de gall dindi al forn Dia 15 Cigrons cuits amb verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 16 Sopa d’au (brou desgreixat) amb estrelletes Filets de pollastre a la planxa amb enciam s/xips Dia 17 Crema de verdures (ceba, porro, i carbassó) Llom a la planxa amb patata caliu Dia 20 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i olives Dia 21 Mongetes blanques estofades Bròtola a la planxa amb enciam i olives verdes Dia 22 Rodó de vedella s/salsa i bolets Dia 23 Sopa d’au (brou desgreixat) amb pasta de lletres Pollastre s/pell amb enciam i blat de moro Dia 24 Arròs amb verduretes Peix a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 27 Espaguetis amb tomàquet s/formatge ratllat Lluç amb enciam i olives Dia 28 Remenat d’ou i xampinyons s/pernil amb enciam Dia 29 Patates estofades amb verdures Pit de gall d’indi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 30 Sopa d’au (brou desgreixat) amb arròs Vedella al forn amb bolets BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional


Descargar ppt "Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google