La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 7 Amanida de pasta Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn de porc amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles de vedella amb salsa de xampinyons Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella mixta Filet de peix arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

2 Menú revisat per dietistes - nutricionistes de
Octubre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa* amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet* Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet* Bacallà andalusa** (amb farina s/gluten) amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat s/gluten* Dia 7 Amanida de pasta s/gluten (tonyina*, olives*, tomàquet i blat de moro*) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa* i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons s/gluten amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* Lluç andalusa** (amb farina s/gluten) amb enciam i olives* Dia 15 Sopa d’au amb pasta s/gluten Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis s/gluten a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Llom al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades* amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives* Dia 21 Mandonguilles* de vedella amb salsa* Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 23 Fideuà (pasta s/gluten)* Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç* amb enciam Dia 27 Espirals s/gluten amb verdures i formatge ratllat* Salsitxes* de porc amb salsa de tomàquet* Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus s/gluten Pollastre al forn amb xips* i enciam Dia 29 Paella mixta* Filet de peix arrebossat (amb farina s/gluten)** amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons s/gluten amb tomàquet i daus de pollastre gratinats* SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

3 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa* amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes (s/llet) amb enciam i olives Iogurt de soja o s/lactosa o fruita Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà* amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i tomàquet amanit Gelat de gel* Dia 7 Amanida de pasta* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (s/maionesa) Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes (s/formatge) Truita (s/llet) de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* Lluç arrebossat (s/llet) amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Iogurt de sojao s/lactosa o fruita Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet) (s/formatge) Llom al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades* amb verdures Truita de carbassó (s/llet) amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles* de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita (s/llet) de pernil dolç* amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures (s/formatge) Salsitxes* de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips* i enciam Dia 29 Paella mixta Filet de peix arrebossat (s/llet) amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba (s/lactis) Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre (s/formatge) SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

4 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa* amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes (s/llet) amb enciam i olives* Postres de soja o fruita Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà* amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa (s/llet) amb enciam i tomàquet amanit Gelat de gel* Dia 7 Amanida de pasta* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (s/maionesa) Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes (s/formatge) Truita (s/llet) de bolets, enciam i olives* Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* Lluç arrebossat** (s/llet) amb enciam i olives* Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet) (s/formatge) Llom al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades* amb verdures Truita de carbassó (s/llet) amb tomàquet amanit i olives* Dia 21 Mandonguilles* de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 23 Fideuà (s/ prot. de llet de vaca)* Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes* amb verduretes Truita (s/llet) de pernil dolç* amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures (s/formatge) Salsitxes* de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips* i enciam Dia 29 Paella mixta* Filet de peix arrebossat (s/llet) amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba (s/lactis) Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre (s/formatge) S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

5 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures (sense peix) Carn magra amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives s/farcir Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Croquetes de carn* amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 7 Amanida de pasta (s/tonyina, olives s/farcir, tomàquet, enciam i blat de moro) Filet d’au a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (sense tonyina)** Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives s/farcir Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil Vedella planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil* al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives s/farcir Dia 21 Mandonguilles de vedella amb salsa Dia 22 Sopa d’au** amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives s/farcir Dia 23 Fideuà de verduretes (s/peix) Llom a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella de verdures (sense peix)** Filet de carn arrebossat** amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

6 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures (sense marisc) Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà* amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 7 Amanida de pasta (sense marisc) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (s/marisc) Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives* Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil Lluç arrebossat amb enciam i olives* Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil* al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives* Dia 21 Mandonguilles de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs (sense marisc) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 23 Fideuà de verduretes (s/marisc) Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella de verdures (sense marisc) Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

7 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba (sense picada) Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes (sense picada) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat (s/fruits secs)* Dia 7 Amanida de pasta Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa (sense picada) i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa Cuixetes de pollastre (sense picada) amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil* al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades (sense picada) Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles de vedella amb salsa (sense picada) Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà (s/picada ni fruits secs)* Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes (sense picada) Truita de pernil dolç amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips* i enciam Dia 29 Paella mixta (sense picada) Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

8 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures (sense pernil ni carn de porc) Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 7 Amanida de pasta (sense pernil) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn de vedella amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (sense pernil) Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba (s/pernil) Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Vedella a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de peix al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita francesa amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Peix amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou (sense porc) amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella de verdures (sense carn de porc) Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

9 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs amb verdures (sense pernil ni carn) Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat Dia 7 Amanida de pasta (sense pernil) Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa (sense pernil) Rotllets de formatge amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba (s/pernil) Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa de brou vegetal amb estrelletes Remenat d’ou amb enciam i tomàquet Dia 16 Peix blanc a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de peix al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles vegetals amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Truita francesa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita francesa amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Peix amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou vegetal amb fideus Ous durs amb xips i enciam Dia 29 Paella de verdures (sense carn) Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet gratinats SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

10 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Bistec d’au a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bacallà andalusa** (arrebossat s/ou) amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Carn magra planxa amb enciam i tomàquet amanit Gelat* Dia 7 Amanida de pasta* sense ou Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Ensaladilla vapor (sense maionesa i sense ou) Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons s/ou amb verduretes Bistec amb bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* Lluç arrebossat (s/ou) amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes (pasta s/ou) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis (pasta s/ou) a la italiana* (ceba, tomàquet i formatge ratllat*) Llom al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Peix planxa amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles* de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà (pasta sense ou) Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Peix planxa amb enciam Dia 27 Espirals (pasta s/ou) amb verdures i formatge ratllat Salsitxes* de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus (s/ou) Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella mixta Filet de peix arrebossat (s/ou) amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats* SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

11 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures* Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà* amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat (s/soja ni derivats)* Dia 7 Amanida de pasta* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil* al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles (s/soja ni derivats)* de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç* amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes (s/soja ni derivats)* de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella mixta Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats* SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

12 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs a la milanesa amb verdures* (sense pèsols) Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Patata bullida amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt sostenible Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bunyols de bacallà* amb enciam i pastanaga Dia 6 Patates guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Gelat (sense llegum) Dia 7 Amanida de pasta* Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Rostit de carn amb salsa i bolets de temporada Dia 9 Crema de verdures Cuixetes de pollastre amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba i pernil* (sense pèsols) Lluç arrebossat amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet i formatge ratllat) Croquetes de pernil* al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Patates estofades Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Mandonguilles (s/soja ni derivats)* de vedella amb salsa Dia 22 Sopa de peix amb arròs (sense pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà (sense pèsols) Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Truita de pernil dolç* amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures i formatge ratllat Salsitxes (s/soja ni derivats)* de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn amb xips i enciam Dia 29 Paella mixta (sense pèsols) Filet de peix arrebossat amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre gratinats* SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM o FARINES DE LLEGUM. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de

13 Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Arròs amb verdures Filet d’emperador amb salsa de tomàquet Fruita del temps Dia 2 Cigrons cuits amb pastanaga i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i olives Iogurt desnatat Dia 5 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Bacallà al forn amb enciam i pastanaga Dia 6 Llenties casolanes guisades amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 7 Amanida de pasta Filet de lluç a la planxa amb enciam Dia 8 Mongeta tendra amb patates Bistec planxa amb bolets de temporada Dia 9 Ensaladilla vapor (sense maionesa i sense ou) Cuixetes de pollastre s/pell amb enciam Festa Dia 13 Macarrons amb verduretes Truita de bolets, enciam i olives Dia 14 Minestra de verdura saltejada amb ceba Lluç planxa amb enciam i olives Dia 15 Sopa d’au amb estrelletes Pollastre al forn s/pell amb enciam i tomàquet Dia 16 Llom a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 19 Espaguetis a la italiana (ceba, tomàquet (s/formatge) Llom al forn amb enciam i pastanaga Dia 20 Mongetes blanques estofades amb verdures Truita de carbassó amb tomàquet amanit i olives Dia 21 Bistec de vedella planxa Dia 22 Sopa de peix amb arròs Pit de pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 23 Fideuà de verduretes (s/marisc) Tilàpia a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 26 Llenties casolanes amb verduretes Truita de pernil dolç amb enciam Dia 27 Espirals amb verdures (s/formatge) Llom de porc amb salsa de tomàquet Fruita Dia 28 Sopa de brou amb fideus Pollastre al forn s/pell amb patata caliu i enciam Dia 29 Paella de verdures Filet de peix planxa amb enciam Dia 30 Crema de pastanaga, porro i ceba Macarrons amb tomàquet i daus de pollastre BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional


Descargar ppt "Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google