COMBINAR ALIMENTS PER OBTENIR MÉS NUTRIENTS

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
La nutrició i l'alimentació
Advertisements

ALIMENTACIÓ SALUDABLE
INTRODUCCIÓ A L’ALIMENTACIÓ VEGANA
ALIMENTACIÓ i NUTRICIÓ
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
METABOLISME i BALANÇ ENERGÈTIC
L’ALIMENTACIÓ DE L’ESPORTISTA
La Nutrició i l’ Alimentació
APORTACIÓ CALÒRICA D’ALGUNS ALIMENTS
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
AIGUA I ACTIVITAT FÍSICA
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Planing d’Entrenament Nadal 09-10
La nutrició i l’alimentació
L’alimentació saludable
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
La Piràmide dels aliments
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Cuideu-vos per gaudir d’una bona salut
Nutrició i Dieta És el procés d’entrada a l’organisme de les substàncies que el formen i que asseguren el seu funcionament. Una bona alimentació és requisit.
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
L’AMANIDA 2a edició del “sopar de...” 1 de setembre de 2.007
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
Un experiment amb pomes i llimones
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
TEMA 5 : FUNCIÓ DE NUTRICIÓ
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Vitamines Estructura química variada.
Ajuntament de Vic. Regidoria de joventut: Judit Ramos.
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
L’ALIMENTACIÓ HUMANA Tema 2.
Miquel Marco i Alejandro
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Què mirar d’una etiqueta alimentaria?
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
Saltells Menú Basal Febrer 19
HAMBURGUESA DE BRÒQUIL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
VINT CONSELLS SALUDABLES DE LES UNIVERSISTATS DE HARVARD I CAMBRIDGE
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
LA CJE A LA CURSA DE COLLSEROLA DEL C.E.C.
Transcripción de la presentación:

COMBINAR ALIMENTS PER OBTENIR MÉS NUTRIENTS Els nutrients d'alguns aliments sovint es potencien o s'assimilen millor per l'organisme amb ajuda d'altres substàncies nutritives: + + Les llenties combinades amb la vitamina C del pebrot i la taronja ajuda a millorar l'absorció del Ferro. La vitamina A del tomàquet i la pastanaga s'absorbeix millor si va acompanyada d'un greix com l'alvocat o l'oli. + + + El iogurt combinat amb la vitamina C de les maduixes ajuda a absorbir el Calci. A més, el greix de les nous ajuda a aborbir la vitamina D del iogurt. + + Combinant l’arròs amb els llegums, s'aconsegueix la cadena completa d'aminoàcids essencials. Si a més, afegim un cítric de postres, potenciem l'absorció del Ferro del llegum. + +