La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn

2 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge *amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta s/gluten Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat* de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera (s/enfarinar) DIA 11 Macarrons s/gluten amb verdures i formatge ratllat* Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Estofat* de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals s/gluten al pesto * Filet de lluç a la vasca* (s/enfarinar) Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou i pasta s/gluten) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc ** amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/gluten DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Llom a la planxa amb enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

3 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/formatge) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc *amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/lactosa DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

4 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella *amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/formatge) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi *amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc* amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/formatge) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / postres s/plv DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

5 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Pit de pollastre a la planxa amb amanida d’enciam i olives (s/farcir) Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb amanida DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Pit de pollastre a la planxa amb Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, olives (s/farcir) i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Pit de pollastre a la planxa amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà (brou s/peix) d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives* Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Llom a la planxa amb amanida DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** (no marisc) amb enciam, olives* i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà (brou s/marisc) d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

7 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (sense picada) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets*(sense picada) DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (sense picada) Hamburguesa vegetal* (sense fruits secs)amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera * DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes Filet de lluç a la vasca* Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes (sense picada) Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit * amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (sense picada) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn * al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn (s/picada) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

8 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa (brou vegetal) amb pasta Peix al forn amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Ous durs amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/carn) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa (brou vegetal) amb arròs Ous durs amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Peix al forn amb enciam DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Crema de verdures amb picatostes Mongetes blanques guisades amb verduretes (s/carn) DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou vegetal) Peix amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/carn) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Peix al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou vegetal) DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn SENSE CARN

9 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn de porc) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/carn de porc) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Hamburguesa de vedella al forn amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Peix al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou vegetal) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Peix al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou vegetal) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures gratinats al forn SENSE PORC

10 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Peix amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/ou) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit DIA 10 Macarrons amb verdures i formatge ratllat* Peix al forn amb enciam i blat de moro DIA 11 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/ou) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Salsitxes* amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals (s/ou) al pesto * Filet de lluç a la vasca DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Peix al forn amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis (s/ou) amb tomàquet i formatge ratllat* Peix al forn amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam Fruita de temporada / Postres s/ou DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Llom a la planxa amb enciam SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

11 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa* d’au amb pasta Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida (s/ brots de soja) DIA 6 Minestra de verdures * amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata Peix planxa amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa* d’au amb arròs Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto * Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes Llom al forn amb albergínia DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa* minestrone Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/ brots de soja) DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Patates amb verduretes Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou s/ llegums) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida (s/ brots de soja) DIA 6 Minestra de verdures amb patata (s/pèsol) Estofat de vedella amb salsa i bolets (s/pèsol) DIA 9 Patates amb verduretes i patata Peix planxa amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou s/ llegums) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals al pesto * Filet de lluç a la vasca (s/pèsol) Amb tomàquet amanit DIA 17 Patates guisades amb verduretes Llom al forn amb albergínia DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou s/ llegums) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes (s/pèsol) Peix fresc** amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Arròs amb sofregit de tomàquet i ceba Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet i formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam (s/ brots de soja) DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou s/ llegums) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro Canelons de verdures* gratinats al forn SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

13 ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIA 2 DIA 3 Arròs blanc amb tomàquet Filet de lluç al forn amb amanida d’enciam i olives Fruita de temporada DIA 4 Cigrons cuits amb verduretes (s/embotit ni carn) Truita de formatge amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible desnatat DIA 5 Sopa d’au amb pasta (brou desgreixat) Pollastre rostit amb all i llimona amb amanida DIA 6 Minestra de verdures amb patata Estofat de vedella amb salsa i bolets DIA 9 Llenties casolanes amb verduretes i patata (s/embotit ni carn) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit DIA 10 Mongeta tendra amb patates Filet de bacallà a la marinera DIA 11 Macarrons amb verdures (s/lactis) Truita a la francesa amb enciam i blat de moro DIA 12 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Estofat de gall d’indi amb patates i verduretes DIA 13 Crema de verdures (patata, porro, ceba i pastanaga) (s/lactis) Llom planxa amb enciam i pastanaga DIA 16 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Filet de lluç a la vasca Amb tomàquet amanit DIA 17 Mongetes blanques guisades amb verduretes (s/embotit ni carn) Llom al forn amb enciam i brots de soja DIA 18 Coliflor amb pastanaga i patates Ous durs amb salsa de tomàquet DIA 19 Sopa minestrone (brou desgreixat) Pollastre rostit amb samfaina (albergínia, pebrot i tomàquet) DIA 20 Arròs amb verduretes Peix fresc amb enciam, olives i blat de moro DIA 23 Llenties amb sofregit de tomàquet i ceba (s/embotit ni carn) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro DIA 24 Bròquil, pastanaga i patata Rostit de carn al forn amb ceba i pebrot DIA 25 Espaguetis amb tomàquet (s/lactis) Truita a les fines herbes amb enciam i brots de soja DIA 26 Brou casolà d’arròs i verdures (brou desgreixat) Pollastre al forn amb enciam DIA 27 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Llom a la planxa amb enciam BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google