La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics s/gluten a la crema i formatge ratllat* Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats* amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja* Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat* Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques estofades* amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus (brou i pasta s/gluten) Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips* i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) (brou i pasta s/gluten) Cuixetes de pollastre rostides* amb pinyons, panses i prunes Torró (s/gluten) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) (brou s/gluten) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes* SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

2 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) (s/làctics) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró (s/lactosa) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

3 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Desembre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc* amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats* amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Hamburguesa de vedella* amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades* amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) (s/làctics) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró (s/làctics ni proteïna de llet) Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

4 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Gall dindi a la planxa amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda* Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/peix) Truita a la francesa amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Llom a la planxa amb tomàquet amanit Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Croquetes de carn** amb enciam i barreja de pipes SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

5 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap* saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives* i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes* Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/marisc) Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives* Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà* amb enciam i barreja de pipes SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema s/picada i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana s/picada Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades s/picada amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades* amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) s/picada Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert s/picada Dia 20 Sopa de nadal* (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb xampinyons (s/fruits secs) Postres s/fruits secs Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) s/picada Bunyols de bacallà** amb enciam i cogombre amanit (s/pipes) SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

7 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes d’au amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat (s/carn de porc) Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus (brou s/carn de porc) Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i barreja de pipes SENSE PORC

8 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Peix a la planxa amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat (s/carn) Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de peix amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Rotlle de primavera amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou vegetal i fideus Ous durs amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal amb brou vegetal i galets (s/carn) Ous durs amb pinyons, panses i prunes Torró de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà amb enciam i barreja de pipes SENSE CARN

9 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons s/ou a la crema i formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat* Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Lluç a la planxa amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus pasta s/ou Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Llom a la planxa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) pasta s/ou Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró sense ou Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà** s/ou amb enciam i barreja de pipes SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

10 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i blat de moro (s/soja) Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró* de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Bunyols de bacallà** amb enciam i barreja de pipes SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

11 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Verdura amb patates s/llegum Salsitxes* de porc amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics a la crema * i formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Crema de verdures Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Croquetes de pollastre** amb enciam, olives i blat de moro Préssec en almívar Dia 12 Coliflor gratinada amb patata i formatge ratllat Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Pasta amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus brou s/llegum Contracuixa de pollastre rostida al forn amb patates xips i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb sèpia s/pèsols ni llegum Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Verdura amb patata Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) s/llegum Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) brou s/llegum Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró* de xocolata Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural s/pèsols) brou s/llegum Bunyols de bacallà** amb enciam i barreja de pipes SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Minestra de verdures amb patates Llom a la planxa amb amanida d’enciam i cogombre Fruita fresca de temporada dia 4 Macarrons ecològics amb verduretes s/làctics i s/formatge ratllat Truita de carbassó amb enciam i blat de moro Dia 5 Cigrons cuits amb salsa de tomàquet casolana Daus de rap saltejats amb verduretes Dia 6 Festa Dia 7 Dia 8 Dia 11 Arròs blanc amb salsa de tomàquet i ceba Pollastre a la planxa amb enciam, olives i tiretes de soja Préssec en almívar Dia 12 Coliflor amb patata s/formatge ratllat Vedella a la planxa amb ceba confitada i enciam Dia 13 Mongetes blanques ecològiques estofades amb verduretes Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives verdes Iogurt desnatat Dia 14 Sopa amb brou d’au i fideus brou desgreixat Contracuixa de pollastre s/pell rostida al forn amb patates al caliu i amanida verda Dia 15 Patates guisades amb verdures (s/marisc) Mussola al forn amb enciam, blat de moro i olives Dia 18 Llenties ecològiques guisades amb verdures (ceba, pebrot i pastanaga) Truita a la francesa amb enciam i albergínia al forn Dia 19 Crema casolana de verdures (patata, ceba i carbassó) s/làctics Filet de lluç al forn amb all i julivert Dia 20 Sopa de nadal (galets i pilotetes) brou desgreixat Cuixetes de pollastre rostides amb pinyons, panses i prunes Torró de fruits secs Dia 21 Dia no lectiu Dia 22 Arròs amb brou de verdures (ceba, pastanaga, tomàquet natural i pèsols) Filet de lluç al forn amb enciam i barreja de pipes BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google