La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs 2016-2017.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs 2016-2017."— Transcripción de la presentación:

1 LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs

2 Els alumnes de 4t hem estat treballant a medi l’alimentació i la dieta saludable durant les últimes setmanes. Hem après que la dieta saludable és la que es basa en la piràmide dels aliments.

3 Una de les activitats que hem realitzat ha estat elaborar una dieta saludable per grups. Després de diverses sessions i posades en comú dels treballs, els alumnes han dissenyat quatre dietes saludables per fer en una setmana. En les següents diapositives us mostrarem les dietes setmanals per si esteu interessats en seguir-les i mantenir-vos saludables!!!

4 MENÚ SALUDABLE SETMANAL – GRUP Marc N., Joel, Max, Inés, Mar, Pol.
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE Got de llet amb cereals. Suc de taronja casolà i torrada amb oli, sal i tomàquet. Got de llet amb galetes. Got de llet amb cereals. Llet amb ColaCao i 3 galetes. Suc de pinya casolà amb dos melindros. 2 mandarines. Bastonets integrals. 2 mini croissants. Un grapat de fruits secs. Entrepà vegetal. Barreta energètica de cereals. Un plàtan. Cigrons amb espinacs peix, i iogurt. Amanida verda, croquetes de pollastre i raïm. Raviolis farcits de carn de vedella, amanida amb parmesà i flam. Espaguetis amb carbassó, truita de patata i pera. Arròs, llibrets de llom i poma vermella. Paella de marisc i pera. Crep de pollastre i dues mandarines. Entrepà vegetal i suc d’hortalisses ECO 1 Plàtan i 1 mandarina Una macedònia. Xocolata desfeta. Gelat casolà de taronja. Sopa, pollastre i 2 kiwis Llenties, peix i iogurt. Crema de carbassó, peix i poma. Verdures variades al vapor, peix i iogurt. Pizza vegetal casolana i iogurt. Amanida verda, truita d’espinacs i iogurt. Vichisoise, hamburguesa de vedella i poma vermella.

5 MENÚ SALUDABLE SETMANAL – GRUP NATÀLIA, BRUNA, BOUCHRA, EMILI
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE Cereals amb Llet. Torrades amb pernil dolç. Llet i cereals Ensaïmada amb llet. Panetone amb trossets de fruites Llet i cereals. Llet i Cereals 1 mandarina. Bastonets de pipes. Entrepà de Formatge. 1 poma. 1 plàtan Actimel i galetes. Espaguetis amb tomàquet, pollastre i Actimel. Espinacs amb patata, botifarra i poma. Macarrons, truita i poma. Verdura, hamburguesa i macedònia. a la carbonara i mandarina. Amanida, peix i iogurt. Puré de patata amb bolets i una poma. Plàtan i croissant. Entrepà de formatge. Plàtan i suc natural de préssec. Entrepà fuet. Galetes amb xocolata. 1 préssec. 1 mini croissant i un suc de préssec natural. Sopa de galets, peix arrebossat i Pera. Espaguetis a la carbonara i iogurt. Amanida, peix i iogurt. Cuscús amb verdures, pollastre i iogurt. Pizza margarita i iogurt. Mongeta amb patata, pollastre arrebossat i poma. Paella i

6 MENÚ SALUDABLE SETMANAL – GRUP SARA, SOL, ORIOL I MARC R.
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE Pera i llet amb cereals ECO. Suc de taronja sense sucre, un plàtan. 2 galetes integrals. Iogurt ECO, suc natural de fruites i 2 galetes. Llet i 3 galetes. Un plàtan i un suc natural de pinya. Iogurt sense sucre i 4 galetes. Cereals ECO amb llet. Entrepà de formatge i una mandarina. Bastonets amb un formatget. Tortitas de blat de moro. Entrepà de mortadel·la. Bastonets. Tortitas de formatge . Pa amb tomàquet. Macarrons amb oli, truita de carbassó i una poma. Puré de patates sense sal, verduretes al vapor i taronja. Patata bullida amb mongetes, pollastre i maduixes. Espaguetis amb tomàquet, peix i taronja. Amanida de pasta amb barretes de peix i una mandarina. Sopa de pollastre , carbassó gratinat i un caqui. Espirals amb bacó gratinats, xampinyons a la planxa i mandarina. Entrepà de xocolata .Suc de taronja sense sucre. Entrepà de pernil dolç. Un grapat de fruits secs sense sal. Barreta energètica de cereals. Un grapat de fruits secs. Pa de pessic amb un suc de fruites sense sucre . Barreta de cereals i una poma Llenties amb verdures. Salmó i actimel. Pizza integral i raïm. Lasanya de verdures, truita de patates i Actimel. Sopa, una amanida i iogurt ECO. Pizza, taronja. Crema de bolets , salsitxes i pera. Bròquil amb patata, llenguado i iogurt.

7 MENÚ SALUDABLE SETMANAL –GRUP XÈNIA ENRIC NIL NICO MIRÓ
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE Un got de llet amb cereals. Suc de taronja natural amb una torrada de pernil salat. Un got de llet amb Colacao i bastonets. Torrades amb melmelada i un got de llet. Un got de llet amb Nesquik i cereals integrals. Una torrada amb Philadelphia i un got de suc de taronja natural. Suc de pinya natural amb 5 galetes. 2 mandarines 1 barreta energètica. 1 poma.  Entrepà de pernil dolç. 1 préssec    Plàtan. Entrepà de fuet. Sopa, mandonguilles i poma. Amanida verda, carn arrebossada i iogurt. Llenties amb verdures, peix a la planxa i iogurt. Macarrons amb tomàquet, pollastre al forn i pera. Bròquil amb patates, carn de porc i taronja. Espirals amb tomàquet, conill al forn i mandarina. Canelons amb amanida verda i pera. Entrepà de pernil salat. Mandarina. Entrepà de formatge i un suc de pinya natural. Un grapat de fruits secs. Entrepà de mortadel·la. 5 galetes i un suc de pinya natural. Bastonets amb formatge. Espaguetis amb oli d’oliva, carn a la planxa i iogurt. Mongeta tendra amb patata, pollastre a la planxa i poma. Puré de patata, llom adobat i un préssec. Arròs tres delícies, peix a la planxa i mandarina. Crema de carbassó, pollastre a la planxa i raïm. Carn arrebossada amb patates al forn i iogurt. Sopa de fideus, salsitxes i kiwi.

8 També vam rebre la visita de la Neus, dietista i tieta del Pol Reig
També vam rebre la visita de la Neus, dietista i tieta del Pol Reig. Ens va fer una fantàstica xerrada sobre l’alimentació saludable i va fer una ullada als nostres menús. Moltes gràcies Neus!!

9 Esperem us hagi agradat i us animem a dur una dieta saludable!!!


Descargar ppt "LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs 2016-2017."

Presentaciones similares


Anuncios Google