1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Advertisements

Escola Montserrat Sant Just Desvern
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
EBM LA FONTANA Escola Bressol Municipal de gestió directa de l’Ajuntament de Barcelona Districte de Gràcia Escola de tres grups: 1 de 18 infants de 2-3.
PROJECTE FEM UN RESTAURANT
Podeu posar una foto del vostre centre
PROJECTE A.V.A.C. Aprendre a Viure / Aprendre a Conviure
PROGRAMACIÓ Casal 2012 Amàlia Castillo
JESÚS DE NATZARET.
I transforma un llibre en un nou lector
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
3a PART Els nens i nenes de P- 4
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
PETITS REPORTERS Títol.
Projecte de P-3 4a Part Curs
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR
PROCAMP Us dóna la benvinguda a aquest Virtual Point, i us convida a conèixer la nostra empresa. En nom de Procamp us dono la benvinguda i us convido.
Desplegament del currículum competencial i model didàctic
En aquest salm –el més breu del saltiri– totes les nacions són convidades a lloar el Déu d’Israel (v. 1), per l'immens amor que té envers el seu poble.
DIADA DE La pau i la no violència.
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
Descobrint un tresor amagat
ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
Projecte interdisciplinari:
Un far a l’entrada anuncia la Setmana UNESCO
NUTRICIÓ I PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
2013.
Problema 1: Trobar la recta que passa pel punts A(2, -3) i B(-1, 3)
PLATAFORMA PIMEC COMERÇ VALLÈS
DIADA DE LA PAU A SJO.
CURS
- Treballem un projecte a l’aula d’acollida -
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
XARXA D’ESCOLES PER LA SOSTENIBILITAT DE VIC
Objectiu Educatiu Trienni
ENS TROBEM DE NOU.
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
APICULTURA.
PTT VilaBicis Solidàries
PLA D’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
Les taules de multiplicar
Interacció escola - entorn.
PROGRAMA ELECTORAL FeSP-UGT Universitat de València
ESCOLA IGNASI MELÉ I FARRÉ
Projecte de P-3: Som fotògrafs!!
Continuació: el temps II
EMBOLCALLS SOSTENIBLES
Carta de Lincoln al mestre del seu fill (i II)
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
El programa per fer mapes conceptuals
Dr. Jordi Fàbrega Dr. Andreu Parareda.
ELS AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL
Marcos Escolano, Carles Casamiquela i Adrià Doménech
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
Xarxa de Dones Directives i Professionals del Tercer Sector
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
L’HANDBOL A L’ESCOLA.
DOMINIQUES de l'ENSENYAMENT Presentació del CARÀCTER PROPI
AMB DÉU TOT ÉS POSSIBLE Paula García Ruiz
ANEM A L’HORT AQUEST CURS ELS NENS I NENES DE P-3 S’HAN INCORPORAT A LA TASCA DE CUIDAR L´HORT. PREPARAR LA TERRA, PLANTAR ,REGAR, RECOLLIR FULLES.
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
Aprendre junts alumnes diferents: Una escola per a tothom
Tallers 2n. Trimestre
Aprendre a Viure / Aprendre a Conviure
Transcripción de la presentación:

1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE ESTRUCTURA DEL PROJECTE 1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE Activitat 1: COMENCEM LA NOSTRA EXPEDICIÓ! Cada trimestre, treballarem 4 activitats diferents que estaran centrades en la temàtica corresponent: productes de la granja, productes del mar i productes de l’horta. Activitat 2: CONSUM RESPONSABLE: ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT, DE TEMPORADA I ECOLÒGICS Activitat 3: EL MERCAT AL COL·LE A final de curs, celebrarem una activitat de tancament del projecte. Activitat 4: INVESTIGA I ASSABOREIX!

OBJECTIUS: El nostre objectiu principal amb aquest projecte és promoure una alimentació equilibrada, variada i sana a través del consum de productes de proximitat, de temporada i ecològics, a més de la promoció de la gastronomia local, casolana i tradicional. D’aquesta manera volem reforçar la tasca que ja fem als menjadors, tot oferint aquests productes i valors en els nostres menús. Per això, proposem als nens i les nenes que s’embarquin en una expedició per l’origen i la història d’aquells aliments típics de la seva regió, perquè puguin posar en valor el que ve de prop. En treballar conceptes com la proximitat i l’estacionalitat dels aliments, els acostem als beneficis de menjar aliments frescs al seu moment just de maduració, tot aprofitant d’aquesta manera tots els seus avantatges nutricionals. Així mateix, en fomentar el consum d’aquests aliments, fomentem també un consum més responsable i sostenible, ja que es minimitza l’impacte mediambiental.