La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROCAMP Us dóna la benvinguda a aquest Virtual Point, i us convida a conèixer la nostra empresa. En nom de Procamp us dono la benvinguda i us convido.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROCAMP Us dóna la benvinguda a aquest Virtual Point, i us convida a conèixer la nostra empresa. En nom de Procamp us dono la benvinguda i us convido."— Transcripción de la presentación:

1

2 PROCAMP Us dóna la benvinguda a aquest Virtual Point, i us convida a conèixer la nostra empresa. En nom de Procamp us dono la benvinguda i us convido a conèixer la nostra empresa. Esperem que d’ aquesta trobada sorgeixin noves relacions comercials així com fomentar també les actuals.(PASEM PÀGINA)

3 Índex: Presentació de l’empresa Presentació dels nostres productes
Distribució als nostres clients En primer lloc us presentarem Procamp. Tot seguit farem una presentació dels nostres productes més representatius. I per últim presentarem algunes de les distribucions en què oferim els nostres productes.(PASEM PÀGINA)

4 PROCAMP És una empresa que produeix i comercialitza oli d’oliva verge, fruits secs, sucre i cremes. Està situada a Reus a prop del Mediterrani i s’encarrega de comprar primeres matèries i transformar-les en productes. Procamp és una empresa que està situada a Catalunya, concretament a la ciutat de Reus, molt a prop del Mediterrani. Per a la seva ubicació geogràfica es dedica a l’elaboració de productes a partir d’olis i fruits secs. Aquests productes són molt apreciats per tothom, i en la nostra terra tenim una de les millors denominacions d’origen. És per aquest motiu que són molt demanats pels nostres clients.(PASEM PÀGINA)

5 Productes Obtenim el nostre oli d’oliva verge extra de la varietat “arbequina” conreada en els nostres camps, el venem amb el nom de Morgat i té denominació d‘origen protegida Siurana Ara farem una breu explicació de com a partir de primeres matèries elaborem els nostres productes.(PASEM PÀGINA) Un dels més demanats és l’oli d’oliva verge extra de la varietat “arbequina”, el venem amb el nom de Morgat amb denominació d‘origen protegida Siurana. Conreem l’oliva als nostres camps, la recollim i passa per tot un seguit de processos fins que es converteix en l’oli finalment.

6 Productes Les nostres avellanes tenen Denominació d'Origen “Avellana de Reus” (coneguda com una de les millors del món), i les ametlles són també de l'àrea de Tarragona. Les avellanes i les ametlles són dos dels productes estrella a Procamp, ja que a partir d’aquests s’elaboren una gran varietat de productes del nostre catàleg.Iigual que l’oli l’avellana també tenen denominació d’Origen, és coneguda com una de les millors del món (PASEM Pàgina)

7 Productes PROCAMP també va introduir al mercat les cremes d'ametlla i avellana. Aquestes cremes tenen un alt valor nutricional i un baix nivell de calories; són un perfecte complement per a la dieta. Com a novetat Procamp ha introduït al mercat les cremes d’ametlla i avellana que tenen un alt valor nutritiu i a la vegada un baix nivell de calories, per aquest motiu són un perfecte complement per a la dieta.(PASEM PÀGINA)

8 Productes PROCAMP també elabora una gran varietat de productes de temporada a partir dels fruits secs com són els torrons, o l’orxata, molt apreciada pels nostres clients. Tambè us presentem la família dels productes de temporada. Com el seu nom diu són articles que venem en certes èpoques de l’any degut a la seva demanda concreta. Un exemple serien els torrons per Nadal o els panellets al Novembre. O a l’estiu l’orxata, tan apreciada pels nostres clients.(PASEM PÀGINA)

9 Productes Bio Són productes de cultiu biològic respectant el medi ambient, lliure de tots els productes químics; per tant intervenen en una dieta sana i equilibrada. A Procamp també pensem en el medi ambient, i és per aquest motiu que hem creat una línia de productes que el respectin. Són productes lliures de plaguicides i químics i per tant indispensables en qualsevol dieta sana i equilibrada. Tenim alguns exemples com són l’oli d’oliva verge extra ,ametlla torrada, avellana torrada.(PASEM PÀGINA)

10 Promocions de maig Aquest mes de maig comprant 6 estoigs de fusta (OL-FUSTA, OL-5007, OLB-VJNGE) regalem 1 caixa d’avellanes banyades de xocolata (EL-3X025) o 1 caixa d’ametlles garapinyades (EL-2G025). Comprant 10 estoigs de fusta (OL-FUSTA, OL-5007, OLB-VINGE) regalem 1 caixa de nous de Vimbodí –Poblet (FS-40025) Aquest mes de maig Procamp té dues ofertes molt interessants (DIR LES OFERTES). Amb elles volem millorar les vendes i obsequiar als clients que confien en els nostres productes. És un bon moment per aprofitar. (PASEM DIAPOSITIVA)

11 Distribució Els nostres productes arriben als
clients mitjançant una àmplia i variada distribució. Finalment, parlar-vos de la distribució dels nostres productes. Una part molt important en el nostre procés d’elaboració és la distribució, ja que és la presentació de tota la feina de l’empresa davant del client, i per tant, no menys important. En aquesta utilitzem diferents embalums depenent del producte, procurant que aquest guanyi en imatge i sigui més atractiu per a la seva venda .(PASEM PÀGINA)

12 Dades PROCAMP SAS (Productes del Camp) C/Terol, 1 43206 Reus-Tarragona
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres no dubteu en adreçar-vos a: PROCAMP SAS (Productes del Camp) C/Terol, 1 43206 Reus-Tarragona Tel / Fax a/e Per acabar volem donar les gràcies a tots els assistents. Esperem haver aconseguit apropar-vos una mica més a Procamp, i que d’aquesta proposta flueixin nous reptes comercials. Només ens queda donar-vos les nostres dades per qui vulgui posar-se en contacte. ( DIR LES DADES DE PROCAMP) (SALUT FINAL)


Descargar ppt "PROCAMP Us dóna la benvinguda a aquest Virtual Point, i us convida a conèixer la nostra empresa. En nom de Procamp us dono la benvinguda i us convido."

Presentaciones similares


Anuncios Google