La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESCOLA IGNASI MELÉ I FARRÉ

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESCOLA IGNASI MELÉ I FARRÉ"— Transcripción de la presentación:

1 ESCOLA IGNASI MELÉ I FARRÉ
TOSSA DE MAR PROJECTE CONEIX EL TEU ENTORN

2 Aquest projecte ha estat realitzat en col·laboració amb els treballadors de medi ambient de l’ajuntament de Tossa de mar. Té com a objectius principals: Conèixer l’entorn natural i social de Tossa. Divulgar valors mediambientals. Conèixer la relació de l’home i el medi al llarg de la història local. El projecte contempla dues sortides per curs, una a la tardor i una altra a la primavera, també es realitzen dossiers i tallers a l’aula.

3 Alguns dels continguts que es treballen són aquests:
Coneix el teu entorn Alguns dels continguts que es treballen són aquests: P4, P5 El cicle de l’aigua, utilitat i ús responsable. La sedimentació i la conservació mediambiental. 1r,2n Característiques de les plantes; Elaboració d’un herbari. La plana agrícola 3r Projecte rius: Recollida de dades sobre l’estat de conservació i qualitat de la riera de Tossa. 4t L’home i el bosc: Oficis tradicionals (carbó, mel, suro…) L’home i el mar: Tradició pesquera local i arts de la pesca. Els fongs i els bolets: Sortida per buscar bolets . Classificació i exposició dels bolets trobats. Taller de menjadores i nius d’ocells. Sortida a bosc per col·locar-los. Visita a la depuradora local. Recuperació d’una font natural.

4 Coneix el teu entorn Els nens de P-4 seguiran el recorregut d’una gota d’aigua des del parc de Sa Riera fins als núvols passant per la font de l’escola.

5 EL VIATGE D’EN BERNAT Els nens de P-5 seguiran el recorregut d’un gra de sorra des de Montllor fins a la platja gran.

6 A segon van descobrir la procedència dels aliments.
I què bones són les crispetes!

7 Els alumnes de 4t escoltant les explicacions d’un pescador de Tossa,
en un entorn immillorable. Després realitzaran un taller de nucs mariners.

8 Després de l’explicació dels ocells de Tossa, van fer un taller de confecció de cases nius i menjadores per ocells. A la tarda van surtir a bosc per penjar-les.

9 Els alumnes de 5è han recollit
un munt de bolets!

10 Alumnes de sisè treballant per a recuperar una font abandonada.


Descargar ppt "ESCOLA IGNASI MELÉ I FARRÉ"

Presentaciones similares


Anuncios Google