COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Juny 2016 de la Segarra,
Advertisements

Capítol 71 Època 3ª bimensual
COMPANYS Capítol 57 Març na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
COMPANYS Capítol 77 Època 3ª
Capítol 76 Època 3ª bimensual
Capítol - - Època 3ª bimensual
EL TREBALL DE CATALÀ.
Capítol 72 Època 3ª bimensual
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Novembre 2015
COMPANYS Capítol 56 Febrer na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Març 2016 de la Segarra,
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
COMPANYS Capítol 82 Època 3ª bimensual Maig - Juny 2018.
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Febrer 2016
Portada. Portada Presentació: VEIEM I ESCOLTEM ALS EXPERTS Feu clic a sota.
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Maig 2016 de la Segarra,
Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del.
Podeu posar una foto del vostre centre
J de O V A E Q D U R I M N.
Història, Sentiments d’un Poble
“Els Diumenges de la …”.
COMPANYS Capítol 60 Juny na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
31 de l’any Regina Els “Records de pluja” de Marcel Olm ens fan desitjar una vida fecunda en l’amor.
Capítol 73 Època 3ª bimensual
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Setembre 2015
COMPANYS Capítol 59 Maig na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
Entrem a casa, es la nostra, entrem-hi tots, petits i grans
Petició de col·laboració als Companys de la Caixa
ELS TEATRES D’ESPARREGUERA ABANS I ARA
I transforma un llibre en un nou lector
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
Ens comuniquem per CEIP Salvador Espriu
COMPANYS Capítol 79 Època 3ª- Celebració
COMPANYS Capítol 58 Abril na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Abril 2016 de la Segarra,
Carrer del Born a Barcelona, el 1953.
REUNIÓ INFORMATIVA.
COMPANYS Capítol 54 Desembre na. Època EL TROBADOR
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
Itàlia Realitzat per: En Josep, l’Adrià H, el Roger, en Joel i en Xavi.
Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya 2011
COMPANYS Capítol 79 Època 3ª- Celebració
FI DE CURS Juny EL TROBADOR Barcelona, 17 de maig CLICAR
Activitats quotidianes, temps lliure i vacances
Projecte de P-3 4a Part Curs
COMPANYS Capítol 53 Novembre na. Època EL TROBADOR
EL TROBADOR de La Segarra, presenta.
EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Octubre 2015
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
Capítol 74 Època 3ª bimensual
Descobrint un tresor amagat
Ref. 173 Barcelona, Música de Frank Pourcel
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
Problema 1: Trobar la recta que passa pel punts A(2, -3) i B(-1, 3)
COMPANYS Capítol 84 Època 3ª bimensual 2018.
DIADA DE LA PAU A SJO.
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
LA DIADA DE CATALUNYA El Cant de la Senyera per l’Orfeó Català.
LA VIDA DE LES PERSONES.
FEM SaluT 2018 UN PROJECTE DE PROMOCIÓ DE LA SaluT PER AL COL,LECTIU PROFESSIONAL DE L´HOSPITAL SANT RAFAEL.
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
Benvolguts pares i mares,
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
COMPANYS Capítol 83 Època 3ª bimensual Setembre-Ocbre
Transcripción de la presentación:

COMPANYS Capítol 80 Època 3ª bimensual Gener - Febrer 2018. JUBICEC

Unes fotografies que no em vist. El President Josep Tarradellas i Joan 1980 El President Josep Tarradellas i Joan 1931 Unes fotografies que no em vist. El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i membres del Consell.

Una fotografia important, feta el dia 23-10-1977 amb el recordat missatge “ ja soc aquí” pronunciat per en Josep Tarradellas i Joan, President al exili des de 1954.

Unes fotografies que no em vist. El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i tots els membres del Consell.

Unes fotografies que no em vist. El President Tarradellas visita la Caixa Maig 1979. Aquí el veiem amb el Sr. Bilbao i tots els membres del Consell dinant en el salo que hi ha a la part alta del edifici.

En Rogeli Serrate i esposa en el sopar de germanor fet a Tàrrega el 27-10-1973. En Miquel Iglesias de Tarragona i esposa. Al costat en Ramon Lapeña i esposa en el sopar de germanor fet a Tàrrega el 27-10-1973.

Oficina 0187 Torelló que es va obrir la tardor de 1973.

diada del llibre a Catalunya. Primer llibret que es va fer per a localitzar a les oficines de la Caixa. Medalla que la Caixa donava a les Associacions Culturals als efectes de premiar els treballs que es presentaven durant la celebració de Sant Jordi, diada del llibre a Catalunya.

Va néixer el 23-06-1928 i es va traspassar el 02-Abril-2004. Portada de la memòria de la Caixa de 1970, any en que el Director General Sr. Joan Bilbao Bergés va pertànyer a la entitat. Va esser Director General fins el 19-11-1985.

Una ullada a les trobades que teníem a Santa Marta, Lloret de Mar, on el Sr. Manzano ens feia renovar les motivacions per la venda de productes, amb un sistema molt eloqüent i pràctic.

Les dèries d’en Molinari Les dèries d’en Molinari. Una magnífica i magistral xerrada el 18-09-2017. Ens va donar molta informació i ho va saber fer. Ens ho varem passar molt be.

celebració dels 25 anys de Jubicec. 28-09-2017. Les reunions de junta son molt mogudes, hi ha molta feina, els criteris dispars cal unificar per prendre una col·lectiva decisió. Aquest dia hi havia sobre la taula la celebració dels 25 anys de Jubicec.

10-10-2017. Inici del Taller de Català 10-10-2017. Inici del Taller de Català. Molt bona acollida per els inscrits, els màxim que s'havien convocat i amb molta sintonia per seguir les lliçons.

13-11-2017. El Nostre company Max Aguilera, Naturòpata per vocació ens dona un bon grapat de consells i de normes per que la salut dels nostre cos sigui millor.

Excursió a la Vila de Bagà. 29-11-2017 Excursió a la Vila de Bagà. 29-11-2017. Parada Técnica a la Colònia Rosal per esmorzar. La temperatura fins esmorzar -2 graus, amb la bufanda posada i repicant els peus per escalfar-los. Després amb un bon guia visitem Bagà, seguim abrigats -1 grau, al migdia anem a Vilada, dinar al Restaurant Cal Candi.

El dinar a Vilada, Restaurant Cal Candi, els millors canalons del país.

Col·laboradors en los capítols de Companys. Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies + Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya + Antoni Gasol + Enriqueta Vda. Villanueva Ferràn Galera Lluis Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca + Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja + Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluís Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Juliá Daniel Catalán + Josep Mª Garreta Milà,filla M. Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer + Jaume Juliá Pérez Jordi Lázaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluís Alvarez Joan Noguera Josep Mª Galofré Àngel Iglesias Tomás Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual M.T.Ráfols Vda Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomás Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antoni Berges Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Montse Casanovas Manel Melian Ricard Lerroux Salvador Cormand Susana Balaguer 90 col·laboradors. Els traspassats porten una creueta a la dreta del nom.

Inscripcions www.jubicec.cat ACTIVITATS 1er Trimestre 2018 Inscripcions www.jubicec.cat

Creador del Power participatiu TALLER de CATALÀ Creador del Power participatiu en Joan R. Marbá. El professor Joan Puga Casademont El desenvolupament del Taller es porta a terme el primer i tercer dimarts de cada mes, amb una capacitat per 15 persones, prèviament inscrites.

CAMINADES CULTURALS Contactes : Esteve Muntal emuntalj@hotmail.com Telef. 661.621.393 Enric Ruiz enricruiz.m@gmail.com Telef, 687.746.137 Inscripcions www.jubicec.cat Les activitats d’aquest apartat, vos seran comunicades oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web.

Les partides d’aquestes competicions, seran PITCH & PUTT Les partides d’aquestes competicions, seran comunicades als interessats oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web. Contactes: Joan J. Bayot Correu : joanjosepbayot@gmail.com Telèfon: 627.426.087 Manel Moreno manel.morenonieto@gmail.com Telèfon 677.358.260 Inscripcions : www.jubicec.cat

FAREM UNA BONA CALÇOTADA EXCURSIONS CULTURALS Contacte : Manel Fernández Garcia Telèfon : 615.936.128 E-mails : maferga1947@hotmail.com Inscripcions adeec@adeec.org i també a www.jubicec.cat . FAREM UNA BONA CALÇOTADA DIMECRES 31 DE GENER 2018. De moment queden pendents les dades de ultima hora, reserveu-vos aquesta data, els detalls vos els farem arribar en breu.

XERRADES TERTÙLIES Habitualment els dilluns, en col·laboració amb els companys Aguilera i Figuerola sobre temes interessants que seran anunciats amb temps. Contacte : Albert Serrano i Carles Rosel Inscripcions : www.jubicec.cat Correu : albertoserrano@jubicec.cat Telefono 637.786.465 Correu carlosrosel@msn.com Teléfon 629.750.500

VISITES CULTURALS GUIADES Contactes : Amadeu Bitriu abitriu@jubicec.cat 670.405.548 Jordi Barull jordibarrull@gmail.com 669.389.991 Les activitats d’aquest apartat, vos seran comunicades oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web.

Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec. CAPÍTOLS de COMPANYS Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec. Amb aquest ja son fets 80 Capítols en els que hi tenim una part molt important de la historia de la nostra Caixa. Ara amb aquestes edicions bimensuals es fa de suport a les activitats de la Associació que poc a poc van creixent en participació i noves activitats, com el Taller de Català. Tota una aventura que fa casi una dècada es va començar tímidament , uns treballs que han estat emocionants de fer per el seu significat. En la actualitat altres companys ja estan en condicions de fer-los també.

ELS ESMORZARS DE “JUBICEC” Contacte : Carles Rosel carlosrosel@jubicec.cat Teléfon 629.750.500 La primera trobada la varem fer el Maig al Restaurant Tres Encinas. La segona a Les Corts, en el Restaurant del Club Mediterrani el 22-11-2017. Doncs la propera serà la tercera i esta previst per fer-la el dia 21 de Març a les 9,30 del mati al Restaurant La Gardunya, carrer Jerusalem 18 ( Plaça La Gardunya, darrera Mercat Boqueria) El preu com sempre 10 € per persona i vos hi podeu inscriure fins el 1º de Març.

Fi