La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Juny 2016 de la Segarra,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Juny 2016 de la Segarra,"— Transcripción de la presentación:

1 EL TROBADOR COMPANYS Capítol 70 - 2na. Època Juny 2016 de la Segarra,
presenta COMPANYS Capítol na. Època Juny 2016

2 CONTINGUT : AVISOS FINESTRAL ELS COMPANYS MEMORIA OFICINES ASSOCIACIÓ
L’ENCLUSA GRUPS ACTIVITATS ESDEVENIMENTS FLASH CC ESPORTS POESIA CALENDARIS BUTXACA RECEPTES DE CUINA FOTOGRAFIA COLABORADORS

3 AVISOS La música que ens acompanya es la interpretació de Tocata de piano in do Major, per la orquestra de Paul Mouriat. Donem les gracies als companys Jose A. Cardona, Orland Mena, Martí Bolós i Jaume Gasol tots ells col·laboradors antics, per l’envio recent de fotografies i documentació. Els col·laboradors van creixent en aquesta 2ª època de COMPANYS però podríem ser mes, apa nois, que ja es l’hora. Per visualitzar be els capítols de Companys, vos suggerim que passeu les diapositives amb les tecles dels quatre indicadors, tant per anar endavant com enrere.

4 Un marc per recordar els companys traspassats, els de la Caixa, propers per la amistat i bon fer.
FINESTRAL Avui farem memòria del company JOSE GOICOECHEA MARTÍ, dintre del cercle, va ingressar a la Caixa el 1º juny El coneixem per la seva activitat a diferents oficines, Universitat, Mandri i Lepant. Un home amb unes dots molt importants de relació humana, atenia als clients com a ministres dintre d’una delicadesa poc usual. Igual als companys empleats deixant sempre una bona estela de bons records. Altre company que va fer escola i que al recordar-lo, ampliem la memòria d’aquella gent que varen posar els fonaments a una obra de la que tots nosaltres sempre em estat molt orgullosos. El recordem per la seva paciència i original fer.

5 FINESTRAL ULTIMA HORA El passat 16 d'abril 2016 als 71 anys, en Rafael González Giraldo, Rafa pels companys, ens va deixar. Era un ordenança dels departaments centrals molt conegut i estimat per molts companys de la Caixa. Amb l'Agrupació Sant Jordi va voltar incansablement. Cap de nosaltres el va poder acompanyar al funeral perquè la família no va avisar ningú de la seva mort. Ja que no vam ser presents aquell dia, he penjat un àlbum a Facebook com a petit homenatge a un bon company i fidel amic amb el que vaig voltar per mig món. T'informo i adjunto alguna fotografia, per si creus convenient fer esment en un proper "Companys". Descansi en pau. JUANDE MONDRIA

6 FINESTRAL ULTIMA HORA El passat 01 d'abril 2016 als 76 anys, Eduard Martí Casadesús ens va deixar. Un company que entrà a la Caixa el i en la Agencia Sant Antoni va estar els primers anys. Desprès a la of del Turo Parc, Carles III, Fontanella i finalment on va estar-hi molts anys, el departament de Targetes de Crédit. Era un company ple de bon fer, col·laborador dels companys i sempre amb molt bon caràcter. Dir de ell que era una bona persona es poc, tenia el caràcter valent i la empenta necessària per portar endavant qualsevol projecte. Emmalaltí a conseqüència d’un infart i mes endavant un ictus el condemnà a una immobilitat important fins endur-se'l. Altre company amb el que varem fer pinya per tirar endavant el dia a dia de la nostra Caixa i del que tots estem orgullosos de haver compartit aquest llarg camí, el trobarem a faltar i el portarem en nostre pensament i memòria. Al damunt una fotografia de quant encara estava treballant, en el seu despatx. A l’esquerra una de les ultimes fotos del Eduard.

7 1966. Assemblea anual Directors a Barcelona.
ELS COMPANYS 1966. Assemblea anual Directors a Barcelona.

8 Fets i anècdotes del dia a dia d’aquells anys i que formen part de la memòria col·lectiva d’un viure irrepetible. Els valors son completament diferents i trasbalsats. MEMÓRIA 073 - LA MUNTANYA Autor Ricard Mir Arbiell Data Als que ens agrada anar a la muntanya i fer sempre el cim, no se'ns coneix prou bé, moltes vegades som definits com gent un xic rara, encara que la essència del caminar muntanya amunt no sempre la sabem explicar amb la deguda claredat i definició. La muntanya és una sirena que atrau amb molta força. Quan els catalans clavem la nostra pupil·la estètica sobre el paisatge, ens adonem que hem nascut en un paradís, per aquest motiu molts caps de setmana es planegen sobre una geografia de fondals i de serralades, de valls ombroses i carenes rialleres, esgotant musculatures i regant de suor els camins. A Catalunya tenim molts llocs cèlebres, excitadors, coneguts i reconeguts per propis i estranys, per anar-hi a clavar les nostres petjades : Muntanyes de Montserrat, les valls pirinenques, Sant Llorens del Munt, el Montsant, el Montseny i altres paratges en la Vall de Aran i en el Berguedà al peu del Pedraforca. Però també tenim paratges i contrades que són senzillament encantadors, són com racons caiguts del cel que són, en general, poc coneguts degut als nostres bells paisatges que es prodiguen amb tanta facilitat que no en fem massa cabal, no els hi donem la importància i relleu que tenen, viuen al nostre costat i ens passen desapercebuts. Aquest és el motiu més engrescador del muntanyenc, cercar nous indrets per caminar i fer un cim, trobar un noguer com plantat al mig del camí, un camí que fa molts de temps que no veu a ningú on hi cauen troncs d'alzina buidats perquè l'aigua si entolli i si puguin abeurar les guineus, els ocells i els senglars. Terra de tothom, on en hores de descans i de refrigeri pots arreplegar una mica de llenya i encendre foc per fer arengades a la brasa i torrar el pa. De vegades i de cop i volta se sent una fressa, la gespa, les herbes i les fulles dels arbres es mouen nervioses com si les punxessin, llavors comencen a caure unes gotes que solen a ser grosses i tot l'entorn es converteix en una vibració molt sensible i misteriosa, és un temporal desfermat que ens vol espantar, però en realitat ens agermana encara més a aquests fenòmens atmosfèrics, que en mig d'una vall o fent el cim d'una muntanya, prenen formes i ressonàncies desconegudes, immenses i còsmiques, com l’oli i el pebre en una bona torrada de pa de pagès.

9 Agencia Travessera de Les Corts.
OFICINES Sucursal de Cervera Agencia Travessera de Les Corts.

10 Assemblea Associació del 7-05-2014 .

11 Parlem en aquesta ocasió del company
L’Enclusa Espai per a retre homenatge, humil i sentit, als companys que tenim propers. Parlem en aquesta ocasió del company Joan Casals Agustí Entra a la Caixa el 1957 com a botones fins el 1964 que passà al grup de auxiliars administratius. Al tornar del servei militar en Pere Boix, el seu cap, el traslladen a Badalona i a ell el deixen de Delegat a la oficina de Montgat fins que l’any 1973 el traslladen a la Agencia de Horta. Home de alçada, no sol per lo alt que es ell, si no també perquè li agrada molt la muntanya, fa moltes caminades i descobreix l’entorn muntanyenc. De Horta l’any 1978 el fan anar a la Agencia de Grassot fins l’any 1984 on novament el destinen a Montgat. En aquest bell entorn per ell conegut hi va fer la campanya mes llarga de estada doncs fins el anys 2001 va mantenir el càrrec per desprès passar ja a la jubilació. Un home senzill de molt bon caràcter, sembrador de pau i de amistats. Altre company que recordem com esgraó de la nostra memòria, ple de bon fer, bon humor i sempre predisposat a donar un cop de ma. Altre company del que estem orgullosos de haver compartit aquestos anys.

12 Entrega de plaques dels 50 anys en la Assemblea general ordinària 7-06-2011.
GRUPS ACTIVITATS

13 recent aportats per en Martí Bolós.
ESDEVENIMENTS Documents de memòria, recent aportats per en Martí Bolós.

14 Fotografia de la Missa a Montserrat celebrant el 50 aniversari de la Caixa el , recent aportada.

15 Fotografia en el dinar del 50 aniversari de la Caixa el 26-10-1976, també recent aportada.

16 Calculadora que en els últims anys regalàvem als clients.

17 Noves fotos de les diades de Reis, son de 1981, una simpàtica festa que encara en els dies de avui son recordades per aquells infants, ara adults.

18 Exemplar nº 1 de FLASH CC que va sortir el Gener 1991.

19 Equip de Futbol de la Agrupació, any 1980.
ESPORTS Equip de Futbol de la Agrupació, any 1980.

20 POESIA Camí de l'ataràxia MEMÒRIA Com no recordar el camí fet
ple de punxes i de tristors, però ho fem pensant amb les sorts d'haver vençut trampes i paranys on l'amor fou bandera desplegada i pou de penes durant anys, ara ja podem mirar enrere amb pau, tot i sent ferits el neguit es assossegat i satisfet on la memòria i ha fet justícia i nostres cors, bateguen units. El Trobador de la Segarra

21 1973 es el dotzè any que la Caixa fa calendaris de butxaca.

22 RECEPTES DE CUINA

23 Fotografia feta a Tortosa per el nostre company Jaume Gasol.

24 Col·laboradors, 86 Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá
Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enri Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluís Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Julià Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Julia Pérez Jordi Làzaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Álvarez Joan Noguera Josep M Galofré Angel Iglesias Tomàs Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual MTRàfols Vda.Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomàs Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antonio Bergés Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Manel Melian

25 Recordem que per vacances, el proper capítol de Companys sortirà el dia 1 de Setembre, iniciant la seva 3ª època. F i


Descargar ppt "EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Juny 2016 de la Segarra,"

Presentaciones similares


Anuncios Google