La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COMPANYS Capítol 56 Febrer na. Època EL TROBADOR de la Segarra,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COMPANYS Capítol 56 Febrer na. Època EL TROBADOR de la Segarra,"— Transcripción de la presentación:

1

2 COMPANYS Capítol 56 Febrer 2015 2na. Època EL TROBADOR de la Segarra,
presenta COMPANYS Capítol 56 2na. Època Febrer 2015

3 Temes d’aquest capítol :
AVISOS FINESTRAL ELS COMPANYS MEMORIA OFICINES LLIBRETES AUTOMOVILS ASSOCIACIÓ L’ENCLUSA GRUPS ESDEVENIMENTS ESPORTS ESPORTISTES POESIA GUARDIOLES RECEPTES DE CUINA FOTOGRAFIA COMUNICATS COLABORADORS CONTINGUT

4 AVISOS Escolteu al piano a H. Eskitmerson, interpreta'n a Mozart, la obra titulada L’Historia del pianista Sull’oceano. Vos animo a escriure les vostres anècdotes, recordeu que El Trobador de la Segarra vos vol ajudar, sol cal fer-li una trucada al Els col·laboradors ja en son 78, van creixent i per aquesta 2ª època de COMPANYS podríem ser molts mes. ¿ Podem provar doblar-los ? ¡ Si volem tot es possible ! Recordeu l’espai “COMUNICATS” està a la vostra disposició, sols cal enviar-los a El Trobador de la Segarra. Per visualitzar be els capítols de Companys, vos suggerim que per passar les diapositives utilitzeu les tecles dels quatre indicadors, tant per anar endavant com enrere.

5 en el cercle envoltat d’altres
Un marc per recordar els companys traspassats, els de la Caixa, propers per la seva amistat i bon fer. Aquí recordarem a Josep Robles Illescas, en el cercle envoltat d’altres companys. Va estar molts anys a Comptabilitat per els seus coneixements i per la cal·ligrafia tan extraordinària que tenia, en un època on tot es feia manual. El varem perdre amb una edat jovenívola encara que el seu record esta sempre entre nosaltres. Fou també un excepcional jugador de Ping-Pong. Un acte de memòria a aquells temps i a la gent de l'època, refent un llarg camí en el que tots plegats ens hi retrobem.

6 1961. Dinar a “ Los tres molinos”
ELS COMPANYS 1961. Dinar a “ Los tres molinos”

7 MEMÓRIA Fets i anècdotes del dia a dia d’aquells anys i que formen part de la memòria col·lectiva d’un viure irrepetible. Els valors son completament diferents i trasbalsats. BON HUMOR En certa ocasió lo padrí i la padrina, van anar a veure els nets i els fill a Sevilla durant uns dies. A tots els feia molta il·lusió i la veritat es que feien bona pinya i tenien un grau alt de bon enteniment. El segon dia a la nit al anar a dormir el padrí va trobar en el armari del bany una capseta de Viagra i li va preguntar al seu fill si podria prendre’n una. El fill li va dir que no deuria de fer-ho, son molt fortes y mol cares, ¿ Quant val cada una ? li diu el pare. Son 20 euros pare i tal vegada no et baixin ve, no ho veig gents adequat. No et preocupis fill, dema al mati deixaré un bitllet de 20 Euros sota el coixí i tot arreglat. L’endemà el fill mira sota el coixí on hi va trobar 220 €. Ràpidament truca al mòbil del seu pare i li diu : Pare et vaig dir 20 €uros, no 220. El pare desprès d’escoltar-lo li va dir que si, que ja se’n recordava i que els 200 €uros els hi va posar la seva mare. Joan R. Marbá

8 OFICINES Agencia Carmelo Llinars del Vallés

9 LLIBRETES

10 El llegendari Simca 1000 amb una presencia molt significativa.
AUTOMÒBILS DE NOSTRA JOVENTUD El llegendari Simca 1000 amb una presencia molt significativa.

11 ASSOCIACIÓ Visita al Espai Macià a les Borges Blanques, el 30 Abril 2013.

12 Avui parlarem del company
Espai per a retre homenatge, humil i sentit, als companys que tenim propers. L’Enclusa Avui parlarem del company Miquel Nebot Pérez al que veiem en les fotografies annexes. Tots el recordem molt be en el Centre de Càlcul i el mon de la informàtica però ell va començar a la Central, fou el 2on. de Estalvi i al cap de un temps va obrir la oficina de Lepant de 2on. amb el Sr. Goicoetxea Desprès va ser Delegat de la Agencia Pau Casals fins arribat el moment que va passar al llavors recent creat departament de Informàtica. En aquest mateix departament va esser Cap de Entrada de dades assumint que era el 2on. del Centre de Càlcul. Posteriorment va ser Cap de Explotació de sistemes per amb uns anys passar a ser el Cap de Seguretat Informàtica. Un camí força estressant en el mon de la informàtica a lo llarg de mes de 30 anys. Tot plegat ens fa recordar-lo i a la vegada saber-nos orgullosos de haver compartit amb ell tots aquestos anys en les activitats de la Caixa.

13 Esmorzar de Nadal a La Pava, al Baix Llobregat el 15-12-2011.
GRUPS Esmorzar de Nadal a La Pava, al Baix Llobregat el

14 ESDEVENIMENTS El company Antoni Gasol l’any 1947 a la oficina 035 “ Sant Guim” L’anunci que es veu a la dreta es el que reproduïm al costat. Fixeu-vos que l’anagrama de la Caixa es encara, sense corona.

15 Imatges de la Of. 114 Vilanova de Bellpuig, en un raconet del Pla d’Urgell, un dia d'hivern del any 2011.

16 Els integrants del departament de Crèdits
amb motiu de la jubilació de Albert Hostench varen fer aquesta composició de fotos per la memòria de totes i de tots. Any 2010.

17 Una targeta que te història,fa 48 anys, escrita per el Senyor Mario Corominas i Reig, Cap de la Sucursal de Solsona ,que recordem en la fotografia.

18 1985. Els companys de la oficina 085 Lleida Plza. Sant Joan

19 Col·lecció de les Comarques de Catalunya una obra de Caixa de Catalunya dels anys 1980.

20 Fotografia històrica, correspon al 31 octubre 1973, entrega de premi del Dia Universal del Estalvi a la Sucursal 095 Tàrrega.

21 Un estoig de colors que va tenir molt èxit entre la clientela mes jove de la Caixa allà per el 1985.

22 El nom de la Caixa amb el anagrama últim, junt a un tipus de lletra i color molt seleccionat en tota mena de documents.

23 Targeta de Delegat de oficina i un clauer del any 1980.

24 ESPORTS També el tenis va tenir una època molt eficient entre els companys de la Caixa.

25 El Sr. Climent Estaún enlairant les mans dels guanyadors.

26 Avui vos parlarem d’un company esportista de unes característiques molt futbol eres, en Lluis Duran Gual entre companys dintre el cercle. Es va iniciar amb els juvenils de Granollers fa 50 anys, després va passar al primer equip. Mes endavant juga amb el Mataró, amb el Girona, Sant Feliu de Guíxols, Santa Eulalia, amb l’equip de Inter Caixes i el de futbol sala dels Hogars Mundet. Tot un record que li ha valgut fer molts companys i que aquestos estiguin molt orgullosos de ser-ho. ESPORTISTES

27 POESIA Camins de l'Ataràxia. 141 - LA SALUT Com un minyó recent nat
cal atendre nostre desenvolupament, nostre cos una eina temporal que si be no es per fer cap mal ens pot distreure nostre pensament si el portem descuidat i oblidat. No cal fer una ITV cada dia, tampoc passar gana i ser esclau de esports i maltractaments, seguir bones costums i alegria farà navegar be nostra nau amb bona salut i bons sentiments. Apa noies i nois, siguem acurats, fem cas al Max en les instruccions que ens durà per bon camí, per una part no ens cal patí per altra siguem un xic organitzats viurem millor si som bons minyons. El Trobador de la Segarra

28 s’iniciarà el capítol de calendaris de butxaca.
GUARDIOLES Aquesta es la ultima imatge que disposem per aquest capítol de guardioles, per lo tant, en els propers números aquest capítol ja no apareixerà. En el seu lloc s’iniciarà el capítol de calendaris de butxaca.

29 RECEPTES DE CUINA

30 Altra fotografia del nostre company Jaume Gasol. Titulada “ Moviment”
Ens manifesta clarament la capacitat de la persona per adaptar-se a les circumstancies, tot i mostrant una gran duresa també ens dona a entendre la força de la persona, tantes vegades incompresa.

31 COMUNICATS COMUNICAT Nº 20140012
Tal i com varem anunciar es publica l’apartat de receptes de cuina. La font d’aquestes receptes, a part d’alguna enviada per companys, es la cuina de La Segarra i de la comarca d’Urgell. Feu que les cuineres i cuiners de casa les puguin veure, es la manera que en pugueu treure millor profit. COMUNICAT Nº Alguns companys ja han enviat cròniques i anècdotes. No es tan difícil i fins hi tot vos podeu estalviar la correcció, la farem avanç de publicar en grup la qual cosa estalviarà feina a tots. Animeu-se que desprès veureu amb quina joia tots plegats gaudirem d’un treball com aquest. Si voleu ajuda feu un al Trobador.

32 COL.LABORADORS Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá
Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enri Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluís Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Julià Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Julia Pérez Jordi Làzaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Álvarez Joan Noguera Josep M Galofré Angel Iglesias Tomàs Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual MTRàfols Vda.Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomàs Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antonio Bergés Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales

33 F i


Descargar ppt "COMPANYS Capítol 56 Febrer na. Època EL TROBADOR de la Segarra,"

Presentaciones similares


Anuncios Google