La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Capítol 71 Època 3ª bimensual

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Capítol 71 Època 3ª bimensual"— Transcripción de la presentación:

1 Capítol 71 Època 3ª bimensual
COMPANYS Capítol Època 3ª bimensual Setembre

2 Benvolguts companys : Després del estiu reiniciem les activitats, entre elles la edició de nous capítols de Companys en un “nou formato”. Té tres zones principals, el ahir de la nostra desapareguda Institució, en un fondo vermell. Les activitats mes recents de la Associació Jubicec i fets actuals del entorn de la Caixa,en un fondo blau fort. L’anunci de les properes activitats en un fondo de color verd esperança. La pretensió es de seguint fent nous capítols de COMPANYS , divertits i novadors. Des de el estiu del any 2009 han passat set anys. En Joan Ramon Marbà Alamàn, conegut com El Trobador de la Segarra, ha estat fidel a aquest encontre mensual, ara per tal de seguir recordant la nostra Caixa i fer-ho amb menys esforç la freqüència serà de cada dos mesos, demanant vostra comprensió i suport. Dit de altra manera, en cada un dels capítols, serà com si ni haguessin tres, repartits en les zones de colors com hem dit, per tal de fer que tots plegats gaudim del passat institucional, de les activitats de la Associació mes recens i dels projectes que si estan preparant, on els protagonistes som nosaltres i els capítols de Companys el medi per engrescar-nos a fer una vida mes activa.

3 ZONES PRINCIPALS ENUNCIADES
Passat. Zona en vermell, el passat de Nostra Institució, fins el 17-Maig-2010. Present. Zona en blau, activitats de la Associació i fets del entorn actual. Futur. Zona en verd esperança, les properes activitats de la Associació.

4 Primer equip de la Agrupació Sant Jordi 1970.
La Barceloneta, entrega premis a jubilats . Personal de La Pedrera 1 Poblet 2 Gotor 3 Soldevila 4 J.Lázaro 5 Nebot 6 Balaguer 7 Tejedor 8 Iglesias- Tarragona) 9 Cardona 10 Pedros 11 Vellvé Primer equip de la Agrupació Sant Jordi Jubilació Agustí Freixa. Any 1996 1992. Tots els presents complien el 25 aniversari a la Caixa. Torneo Inter-Cajas tenis mesa, Granada 2.000

5 Ricard, Martin, Cortes, Fabregat, JuanMa, Blasco, Cercos i Turu.
Agencia Universitat, tardor Joan Luis Torrent i en Joan Ramon Marbà. CREDIESTALVI. Equip de futbol sala. Ricard, Ferran, Cortes, En blanc, Guevara, Izquierdo, Alsina i Perdiguer. ALESROGES. Equip de futbol sala. Ricard, Martin, Cortes, Fabregat, JuanMa, Blasco, Cercos i Turu. Recordeu aquesta vella fitxa......?.....de posició en les llibretes d’estalvi D’aquesta mateixa fitxa, una cantonada on hi constaven les dades dels titulars i domicili. Agencia Universitat, tardor 2008. El company Carles Salazar Muros, la tardor del 2008.

6

7 El dia 5 de Juliol i com a conseqüència d’una mortal agressió mor als 42 anys la empleada de Catalunya Caixa la Sra. Vanessa Miralles de la Torre, mentre desenvolupava la seva feina com a subdirectora a la oficina 236 Ganduxer. No hi ha paraules per a expressar el condol a la seva família i de rebuig a un acte violent com aquest. El dia 6 de Juliol ens ha deixat el nostre company Antoni Mirabete Manresa, a la edat de 78 anys. Fem arribar a família i amistats nostre mes sentit condol. El dia 20 de Juliol, als 83 anys, ens ha deixat el company Jaume Muntan Engberg . El dia 21 va esser acomiadat per la família en la mes estricta intimitat. Fem arribar a tots el mes sentit condol.

8 Visita al Jardí Botànic de Montjuic 15-05-2014.

9 Entrega de plaques de 50 anys a la Caixa, el 5-06-2013.

10 DELTA DEL EBRE

11 Col·laboradors en los capítols de Companys. 87
Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enriqueta Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluis Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Juliá Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Juliá Pérez Jordi Lázaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Alvarez Joan Noguera Josep Mª Galofré Angel Iglesias Tomás Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual M.T.Ráfols Vda Robles Salvador Gené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomás Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antoni Berges Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Manel Melian Ricard Lerroux

12 companys als que tenim que agrair la seva important col·laboració.
Aquesta relació de companys son els que fins ara han col·laborat en la aportació de fotografies, impresos, documents i altres. Son 87 companys als que tenim que agrair la seva important col·laboració. Cal ara mateix fer un esforç entre els centenars de socis que encara no han col·laborat fins ara. Cap disculpa per no fer quelcom a partir de ara. Per telèfon al Trobador de la Segarra, núm , vos posareu d'acord per fer lo que calgui per a recollir material. Al correu electrònic de El Trobador i també a tots els companys de la junta.

13 Inscripcions www.jubicec.cat
ACTIVITATS 3er. Quadrimestre 2016 Inscripcions

14 CAMINADES 06-09-2016 Sta. Maria de Palau Tordera 12 Km.
Mollet – Fòrum cultures Km. Moncada - Baixador Vallvidrera 17 Km Viladrau Castanyers i faig ? Sant Cebrià de Vallalta Km Vilanova del Vallès ( dòlmens) Km. Les Franqueses (Turó Mentires) 15 Km. Contacte Esteve Muntal Telef Inscripcions

15 08-09 Jubicec 9/14 h Montseny - Gualba
PITCH & PUTT Jubicec 9/14 h Montseny - Gualba 14-09 Semar 9/14 h. Montseny – Gualba Jubicec 9/14 h St. Cebrià Vallalta Match Play 8/9 h. St. Cebrià Vallalta Jubicec HCP 1 de 9/14 h. Semar HCP 1 8/9 h Jubicec Badalona 9/14 h. Match Play 9/10 h. Badalona Mas Gurumbau 9/10 h Portal del Roc 9/14 h Semar Can Pascual 9/10 h Jubicec 9/14 h. Montseny – Gualba Match Play 13/14 h Sta. Cristina d’Aro Contacte: Joan J. Bayot Correu : Telèfon: Inscripcions :

16 TALLER CLUB POWER POINT
Encendre nostra creativitat per mitjà del programa Power Point ens representa desvetllar la nostra personalitat, fer un treballs que ni aviem somiat,on la família i el nostre entorn es mostraran contents de les teves capacitats. No importa la edat, alguns dels participants tenen mes de vuitanta anys i ens sorprenent molt sovint. Properes dates de taller : 14 de setembre 19 de Octubre 16 de novembre Local Agrupació a les 18 hores. Limitat a 12 persones Contacte : Joan Ramon Marbá Tel Inscripcions

17 Per fer inscripcions. Preu 65 €
Sortida dia Festa de l’arròs a l’Estany del Parc Natural del Delta del Ebre, amb visites al Deltebre fins la desembocadura del Ebre i Sant Carles de la Ràpita. Excursió organitzada per els companys de ADEEC. Vegeu follet a part Per fer inscripcions. Preu 65 € EXCURSIONS CULTURALS Contacte : Manel Fernández Garcia Telèfon : s : Inscripcions Berga : Inscripcions Deltebre amb el nom,telef movil, i num. Places. Sortida per el dia Boletada a Berga i visita al Santuari de Queralt., conjuntament amb els amics d’ADEEC. Les dades i el punt de trobada les rebreu amb temps suficient, mentre es qüestió de reservar la data en la vostra agenda.

18 XERRADES TERTÙLIES Habitualment els dilluns, en col·laboració amb el company Max Aguilera el nostre naturòpata, al local de la Agrupació. També amb altres col·laboracions. Totes elles seran anunciades amb el temps necessari. Contacte : Albert Serrano Inscripcions : Correu : Teléfono

19 VIATGES A MIDA JUBICEC Viatges a mida de JUBICEC, amb coordinació amb Ruth Travel, carrer Valencia núm. 247 Tel Contactes per informació a Carles Rosel Tél Correu : Amadeu Bitriu Tél Correu : VIATGES ACTUALMENT A DISPOSICIO : La Catalunya del Nord, Perpinyà i el seu entorn. Finals de Setembre 2016, 3 dies i dos nits. Les inscripcions directament a Ruth Travel. La Sicília de Montalbano i Ruta Barroca. A finals de Octubre un viatge de sis dies i 5 nits molt interessant. Inscripcions directament a Ruth Travel.

20 VISITES CULTURALS GUIADES
Façana Maritima de Barcelona 22 Setembre 2016 Pl.A.Maura davant CX Terrassa, Ruta modernista Octubre € - 30€ amb dinar Refugi 307 del Poble Sec 10 Novembre € (no hi ha dinar) Monestir de St. Pau del Camp 01 Desembre € ( no hi ha dinar) Contactes : Amadeu Bitriu Jordi Barull

21 FESTA DE NADAL A JUBICEC.
Com es costum el dia 14 de Desembre a les 10,30 ens trobarem per a desitjar-nos unes Bones Festes de Nadal i acomiadar l’any al local de la Agrupació.

22 F i


Descargar ppt "Capítol 71 Època 3ª bimensual"

Presentaciones similares


Anuncios Google