La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Capítol 76 Època 3ª bimensual

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Capítol 76 Època 3ª bimensual"— Transcripción de la presentación:

1 Capítol 76 Època 3ª bimensual
COMPANYS Capítol 76 Època 3ª bimensual Setembre -Octubre 2017. JUBICEC

2

3 Tardor del 1969. Sorteig a la oficina Central del XXVI Dia
Universal del Estalvi el 31 de Octubre.

4 Setembre de 1969, la Vila de Torà ( Lleida – La Segarra ) inaugura la nova oficina, un baixos molt amplis en el cor de la població, essent el Delegat , en Adolf Urbea Sarrablo que pertanyia a la Caixa des de el 1-Abril-1943.

5 Gener del 2002, arriba el Euro, amb tot el daltabaix que ens va provocar als professionals de les Caixes d’Estalvi i la Banca.

6 Gener del 2002, arriba el Euro, amb tot el daltabaix que ens va provocar als professionals de les Caixes d’Estalvi i la Banca.

7 Nadal de 1962, la nevada mes gran dels últims anys a tot el país, en aquesta foto de la oficina 0048 El Masnou.

8 31.10.1964 El equip de Basquet de la Caixa, fa bona colla d’anys.

9 La Junta de JUBICEC en ple treball el dia 8-06-2017.

10 Partida de “dominó” a la Agrupació Sant Jordi. 20-02-2017.

11 Taller Club Power Point , sessió del dia diada de fi de curs en els locals de la Agrupació.

12 Pitch & Putt, les pistes de Mas Gurumbau 2016-2017.

13 Col·laboradors en los capítols de Companys.
Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Juliá Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Juliá Pérez Jordi Lázaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Alvarez Joan Noguera Josep Mª Galofré Angel Iglesias Tomás Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enriqueta Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluis Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual M.T.Ráfols Vda Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomás Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antoni Berges Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Manel Melian Ricard Lerroux Salvador Cormand 88 col·laboradors.

14 Excursió a les Ruïnes Grec Romanes d’Empúries.
Visita guiada a les ruïnes. Excursió a les Ruïnes Grec Romanes d’Empúries. Direcció a Riudellots, on ens aturarem a esmorzar al Restaurant Sant Cristòfol. Després anirem a l’Escala on s’ha preparat la visita guiada a les ruïnes grec romanes d’Empúries, antiga colònia grega fundada pels foceus. Desprès de la visita anirem a Bellcaire d’Empordà al Restaurant l’Horta on em preparat un bon dinar. Esmorzar a Riudellots de la Selva, Restaurant Sant Cristòfol.

15 Inscripcions www.jubicec.cat
ACTIVITATS 3r Quadrimestre 2017 Inscripcions

16 TALLER de CATALÀ El professor Joan Puga Casademont
El creador del Taller participatiu en Joan R. Marbá. Per tal de millorar l’escriptura del nostre idioma, ens em inventat aquest taller de català gratuït, per tal de ajudar-vos i fer que pugueu utilitzar-lo amb mes assiduïtat i millorar-lo. Un taller on els exercicis els farem en comunitat, en pantalla gran i amb escriptura en directe, tot i prenent notes per ulterior revisió. No podem ser massa gent, per tal de fer-ho distret i a la vegada entenedor , per tant vos animem a fer l’oportuna inscripció, tot i facilitant el vostre correu electrònic i el núm. del mòbil. Serà el primer i tercer dimarts de cada mes, per a 15 persones i començarem el 3 d’Octubre a les 6 de la tarda a la Agrupació del carrer Diputació.

17 CAMINADES CULTURALS 19/09 Voltants St. Esteve de Palautordera. 13 km.
03/10 Caminant per Corbera de Llobregat km 17/10 Sant Joan de Mediona km 31/10 Els Pèlags de Vilobí del Penedès Km 07/11 Ruta de les Fonts a Begues Km 21/11 Castell de Claramunt Km 12/12 Volta a Puigventós km Contactes : Esteve Muntal Telef Enric Ruiz Telef, Inscripcions CAMINADES CULTURALS

18 Les partides d’aquestes competicions, seran
PITCH & PUTT Les partides d’aquestes competicions, seran comunicades als interessats oportunament i també penjades a la pàgina corresponent de la nostra web. Contactes: Joan J. Bayot Correu : Telèfon: Manel Moreno Telèfon Inscripcions :

19 TALLER POWER POINT Encendre nostra creativitat per mitjà del programa Power Point ens representa desvetllar la nostra personalitat, fer un treballs que ni aviem somiat,on la família i el nostre entorn es mostraran contents de les teves capacitats. No importa la edat, importa que t’agradi i treballar. Properes dates de taller : Local Agrupació a les 18 hores. Limitat a 12 persones Contacte : Joan Ramon Marbá Tel Inscripcions

20 FAREM UNA BONA BOLETADA
EXCURSIONS CULTURALS Contacte : Manel Fernández Garcia Telèfon : s : Inscripcions i també a . FAREM UNA BONA BOLETADA DIMECRES 8 DE NOVEMBRE 2017. De moment queden pendents les dades de ultima hora, reserveu-vos aquesta data, els detalls vos els farem arribar quant avanç puguem.

21 XERRADES TERTÙLIES Habitualment els dilluns, en col·laboració amb els companys Aguilera i Figuerola sobre temes interessants que seran anunciats amb temps. Contacte : Albert Serrano i Carles Rosel Inscripcions : Correu : Telefono Correu Teléfon

22 VISITES CULTURALS GUIADES
La Barceloneta salada 21 Setembre € Terrassa romànica 26 Octubre € sense dinar. Museu Miró 23 novembre € Porta Fundació Miró Contactes : Amadeu Bitriu Jordi Barull

23 Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec.
CAPÍTOLS de COMPANYS Edició bimensual, que es publica a la pàgina Web de Jubicec. Amb aquest ja son fets 76 Capítols en els que hi tenim una part molt important de la historia de la nostra Caixa. Ara amb aquestes edicions bimensuals es fa de suport a les activitats de la Associació que poc a poc van creixent en participació i noves activitats, com el Taller de Català que iniciarà el proper mes l’activitat. Tota una aventura que fa casi una dècada es va començar tímidament , uns treballs que han estat emocionants de fer per el seu significat i mes tenint en comte que ara hi ha altres companys que també en fan.

24 25 ANIVERSARI JUBICEC. Amb motiu del 25è Aniversari de la nostra Associació estem preparant la celebració de la diada amb un dinar de germanor per el dijous DIA 19 DE OCTUBRE Els detalls de la celebració vos seran comunicats amb la deguda oportunitat. Acta fundacional de data La Junta gestora, estava formada per : L’Alfred Pàmies Carreté En Joan Sala Bonet L’Artur Gil Daudén En Lluis Martínez Reixach En Francesc Marot Gombau Assemblea constituent el es va elegir la següent Junta Rectora : President Joan Sala Bonet Vicepresident Rafael Casa Peris Secretari Jaume Julià Pérez Tresorer Sebastià Palau Vila Vocal Antoni Bertran Lázaro Vocal Lluís Martínez Reixach 2017 1992

25 ELS ESMORZARS DE “JUBICEC”
Contacte : Carles Rosel Teléfon La primera trobada la varem fer el Maig al Restaurant Tres Encinas. Doncs la propera ens reunirà el dia 22 de Novembre 2017 a les 10 hores al Restaurant del Club Esportiu Mediterrani, a Les Corts, lloc cercat per el company Marbá, conegut per El Trobador de la Segarra, situat al carrer Regent Mendieta nº 20 amb un cost de 10 €. Tenim prop el Metro Línea 5 i els Bus línea 54 – H8 - H10. Feu la inscripció per saber quin grup aconseguim i fer per la reserva.

26 Recordeu que vos hi esperem a tots, quants mes millor.
FESTA DE NADAL DIA 13 DE DESEMBRE 2017 A LES 10,30 h. Novament ens retrobarem junts per a celebrar el Nadal. Com sempre serà una diada per a retrobar als companys i omplir-nos de bons desitjos per el any nou que tindrem al damunt i unes festes de Nadal ben gratificants en mig de familiars i el record permanent dels companys. Recordeu que vos hi esperem a tots, quants mes millor.

27 Fi


Descargar ppt "Capítol 76 Època 3ª bimensual"

Presentaciones similares


Anuncios Google