La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Setembre 2015

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Setembre 2015"— Transcripción de la presentación:

1 EL TROBADOR COMPANYS Capítol 61 - 2na. Època Setembre 2015
de la Segarra, presenta COMPANYS Capítol na. Època Setembre 2015

2 Temes d’aquest capítol :
CONTINGUT Temes d’aquest capítol : AVISOS ANECDOTARI FINESTRAL ELS COMPANYS MEMORIA OFICINES LLIBRETES ASSOCIACIÓ L’ENCLUSA GRUPS ESDEVENIMENTS ESPORTS ESPORTISTES POESIA CALENDARIS BUTXACA RECEPTES DE CUINA FOTOGRAFIA COLABORADORS

3 AVISOS Escolteu a la Orquestra Sifònica de Perpinyà amb una obra del català Limot de Grinyon, titulada “Memòria a la vida” una obra mística i romàntica del 1700. Vos animo a escriure les vostres anècdotes, recordeu que una part important de nostra memòria es precisament a la ment de tots nosaltres. Donar llum a aquesta memòria ens reportarà a tots gaudir-la en plenitud. Costa posar-se a escriure, per axó El Trobador de la Segarra vos vol ajudar, una trucada o un wassab al posarà en marxa fer realitat vostre treball. A partir d’aquest capítol surt la llista dels companys que han escrit algun dels seus anècdotes per el llibre “ ANECDOTARI” i el nombre d’articles rebuts. Els col·laboradors van creixent i per aquesta 2ª època de COMPANYS podríem ser molts mes. ¿ Podem provar doblar-los ? Si volem tot es possible ! Per visualitzar be els capítols de Companys, vos suggerim que per passar les diapositives utilitzeu les tecles dels quatre indicadors, tant per anar endavant com enrere.

4 Autors 24 Articles 69 ANECDOTARI Autors Lluis Miquel Escoté M. Alemany
Manel Mas Joan R. Marbá Angel Lázaro Francesc Asensio Jaume Juliá Josep Mª Poblet Josep A Cardona Guillem Palmer Lluis Álvarez Ramon Gualdo Maria Teresa Ràfols Antoni Bergés Francesc Llorens Francesc Martínez Marià Moya Francesc Perales Joan Garrit Alfred Pàmies Josep Ll. Grimal Joan Casals Ferran Galera Ramon Carrasquer Autors 24 Articles 69

5 Eliseu Vilaclara Horta,
FINESTRAL Un marc per recordar els companys traspassats, els de la Caixa, propers per la amistat i bon fer. Es un goig poder avui mostrar-vos aquesta foto, del company Eliseu Vilaclara Horta, empleat del departament de Valors durant moltíssims anys, en l'època de Frederic Gil, Jordi Domènech, Paco Martínez, Regales.....(Anys )...un pou de coneixements, un home molt assenyat, responsable i respectuós. Es d’aquells homes que et deixen record per sempre i del que, molts de nosaltres, estem orgullosos de haver-lo tingut per company. El veiem amb la seva esposa i la seva neta. Nat a Barcelona l’Agost del 1911 es va traspassar el En nostra memòria sempre serà un esgraó per a recordar aquells anys.

6 JOSEP E. LASHERAS LAPETRA,
FINESTRAL Un marc per recordar els companys traspassats, els de la Caixa, propers per la amistat i bon fer. El passat dia 31 de Juliol 2015 ens deixà en JOSEP E. LASHERAS LAPETRA, als 67 anys, desprès d’una malaltia ben neguitosa. Jubilat ,amb 36 anys a la Caixa, havia estat a Hospitalet San Josep i altres oficines de Hospitalet. Posteriorment en el Departament de Domiciliacions va desenvolupar la seva tasca, on molts recorríem a ell al hora de aportar solucions als nostres clients. Sempre disposat ens oferí la efectivitat davant de les tasques administratives. El recordarem en mig d’aquella colla de companys que son nostra historia y el nostre passat.

7 1965. Assemblea anual Directors a Barcelona.
ELS COMPANYS Assemblea anual Directors a Barcelona.

8 MEMÓRIA 045 -ESCOLA D'ADULTS AL CARRER ROGENT 4O.
No, no és cap error. Ja ha plogut molt des de la data en que vaig viure aquesta insòlita situació, pero recordo encara els noms dels companys delegats de la nostra Caixa d'Estalvis Provincial de la Diputació de Barcelona, que varen aterrar a la nostra petita i ja ben coneguda Agencia Rogent (C/Rogent 40, de Barcelona) amb motiu de realitzar un aprenentatge ràpid i efectiu del nou sistema operatiu de treball, posat en marxa feia poc a les oficines de Barcelona, modificació capitanejada pel company Joan Sala i Bonet, que no pretenia altra objectiu que millorar la seguretat i el control del nostre treball quotidià. Qui no recorda els companys: Antoni Gasol Permanyer.(Sant Guim de Freixenet) Adolfo Urbea Sarrablo. (Torà) Francisco Ratera . (Tarragona) Alfonso Porta Vilalta ( Lleida) Artur Gil Dauden. (Badalona) Marius Corominas Reig (Solsona) Sr. Josep Quingles Pal (Oliana) Sr. Sala. (Almacelles) Tots aquest companys ja traspassats, varen romandre un parell de jornades laborals al costat d'un jove delegat de tants sols 26 anys durant uns dies de l'any 1957, crec recordar. Amb una gran dosi de compenetració, amistat i d'afany mutu d'aprendre les trobades varen ser molt positives per a tots. Amb aquesta breu nota vull retre un emocionat homenatge a aquests companys, esdevinguts per unes hores alumnes meus ocasionals, que no oblidaré mai. Josep Maria Poblet. Barcelona 8 de novembre del 2014 MEMÓRIA Fets i anècdotes del dia a dia d’aquells anys i que formen part de la memòria col·lectiva d’un viure irrepetible. Els valors son completament diferents i trasbalsats.

9 OFICINES Sucursal Cerdanyola del Vallès- St. Casimir.
Sucursal Viladecans Mercat

10 LLIBRETES

11 Visita a Solsona i boletada al Restaurant Gran Sol. 30-10-2013
ASSOCIACIÓ Visita a Solsona i boletada al Restaurant Gran Sol

12 Avui parlarem del company
Espai per a retre homenatge, humil i sentit, als companys que tenim propers. L’Enclusa Avui parlarem del company Albert Serrano Marín a la fotografia. Entra a la Caixa el 1968 i va estar a Caixa General amb el Sr. Domingo. Posteriorment a Balmes amb el Sr. Martínez Grau i seguit al equip volant com molts altres companys. Amb el temps va anar a Industria de segon i posteriorment com a Director de Oficina a Cerdanyola Fontetes on hi va passar molt temps. Posteriorment Avinguda Mistral. Entre mig els anys 80 fou també Conseller per impositors en aquella època de tivantors entre Presidència i Direcció General. Posteriorment va anar de Director al Carrer del Carme, on l’Albert el va batejar el Pedralbes del Raval. Polifacètic, molt humà i de molt bon humor sempre a estat prop dels companys en aquelles tasques que varen fer la nostra Caixa única en el tracte al client. Companys com l’Albert sempre ens han aixoplugat en aquesta tasca i tots plegats ens sentim molt orgullosos de haver fet camí plegats.

13 Esmorzar a St. Antoni de Calonge el 07-08-2012.
GRUPS Esmorzar a St. Antoni de Calonge el

14 ESDEVENIMENTS Aquesta imatge es atribuïda a la diada de la inauguració de la oficina Central el dia 17 de Octubre de 1957. No es té la absoluta seguretat que es així, per tant si posteriorment a la seva publicació s'obté algun medi per determinar la seva data, ho corregirem.

15 En Joan Puga es l'últim dels companys que ha regirat els armaris i calaixos per aportar material i donar mes temps de subsistència als capítols de Companys. Li donem les gracies a la vegada que aprofitem per invitar als que no han tingut temps de fer-ho, que si posin , saben que compten amb l’espera de El Trobador i l’agraiment de tots els Companys.

16 Imatges d’aquelles diades de Reis a la Oficina Central, on el nostres fills i familiars gaudien de la festivitat de Reis entre companys.

17 Participa'ns al torneig de escacs Inter- Caixes a Torremolinos l’any 1993.

18 Participa'ns al torneig de escacs Inter- Caixes a Córdoba l’any 1997.

19 Eleccions Sindicals l’any 1996

20 Un fet que va sacsejar la Caixa donada la seva difusió en el mitjans informatius i per la seva significació.

21 Calendari que tots coneixíem molt be
Calendari que tots coneixíem molt be. El famós llibret de les mil oficines.

22 Fotografia del equip de futbol de 1964.
ESPORTS Fotografia del equip de futbol de 1964.

23 Avui altre tenista Ricard Valois Oliva, en el cercle
ESPORTISTES Avui altre tenista Ricard Valois Oliva, en el cercle ens ocupa aquest espai. un company esportista que des de menut juga a aquest esport internacional, ben conegut i que encara continua. Durant bona colla d’anys va pertànyer al equip de la Caixa dintre de l’Agrupació participant amb molts tornejos en el territori espanyol, en els campionats Inter Caixes d’Estalvis.

24 POESIA LO TREN Un munt de ferros rovellats que esternuden seguit,
mes fum que una foguera i un caminar de neguit. Els dilluns, quatre quaranta de la matinada,li diuen el Changai per lo recorregut, de Galicia fins a Barcelona i en cap ocasió sa perdut, arriba força cansat desprès de la caminada, moltes vegades no pots seure, els compartiments plens, para poc a Cervera hi per pujar-hi cal ser espavilat, després la pujada a Sant Guim es de llarga durada, tan... que sembla que vol parar però ho supera, es morrut, i una vegada al pla es recupera fent els seixanta per hora sense deixar de esternudar. En el camí,fa mes parades que el carter del meu poble i sovint emplena d’aigua el dipòsit sota el carbó, te molta set i es inefable el seu rutinari comportament, desprès de quatre hores de fum, males olors i gemecs arribem a Barcelona, cansats, fins els ossos fan espetecs. El trobador de La Segarra POESIA

25 1965 es el quart any que la Caixa fa calendaris de butxaca.

26 RECEPTES DE CUINA

27 Fotografia de la Pedrera de Jaume Gasol.

28 82 COL.LABORADORS Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá
Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enri Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluís Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Julià Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Julia Pérez Jordi Làzaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Álvarez Joan Noguera Josep M Galofré Angel Iglesias Tomàs Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual MTRàfols Vda.Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomàs Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antonio Bergés Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer 82

29 A partir d’avui mateix, podeu conèixer tots
NOTICIA DE ULTIMA HORA A partir d’avui mateix, podeu conèixer tots el 120 pobles de la Segarra, per mitja de la pagina Web de El Trobador de la Segarra. F i


Descargar ppt "EL TROBADOR COMPANYS Capítol na. Època Setembre 2015"

Presentaciones similares


Anuncios Google