La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del."— Transcripción de la presentación:

1 Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del nostre planeta vist des de l’espai ...

2 La fotografia següent mostra una tempesta de sorra sortint del desert del Sahara i enfilant cap a l’Atlàntic i les illes canàries ...

3

4 Vegeu a continuació la bellesa de l‘estret de Gibraltar des de centenars de metres d‘alçada ...

5

6 Què podem dir d’aquesta meravella, quan la nit comença a arribar a España i el Nord-est d’Africa? ...

7

8 O de la majestuositat dels Alps Suïssos i el Llac Lëhman ...

9

10 La blanca ïlla d’Islàndia ...

11

12 L’increïble Mar Negre i el Mar d’Azov ...

13

14 El mar Roig i el delta del Nil ...

15

16 Simplement submergida en la immensitat de l’univers és més que espectacular…

17

18

19

20

21

22

23 Com us he dit al principi, aquesta és una felicitació de Nadal atípica, també va acompanyada dels meus millors desitjos per a vosaltres i per tota la vostra família, però voldria també demanar-vos que penseu en el nostre planeta, que poc a poc ens estem carregant, no cal dir-vos què heu de fer o què no heu de fer, cada dia ho veiem a la televisió, als diaris ... Simplement que feu el que estigui en les vostres mans, sigui molt o poc, per que poguem deixar als nostres fills un planeta igual o millor al que els nostres pares ens han deixat. QUE AQUESTS DIES DE PAU, AMOR I REUNIONS FAMILIARS, SIGUI TAMBE DE REFLEXIÓ I BONES INTENCIONS PER FER ENTRE TOTS UN MON MILLOR.

24 BON NADAL I FELIÇ ANY 2.008


Descargar ppt "Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del."

Presentaciones similares


Anuncios Google