La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Capítol 72 Època 3ª bimensual

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Capítol 72 Època 3ª bimensual"— Transcripción de la presentación:

1 Capítol 72 Època 3ª bimensual
COMPANYS Capítol Època 3ª bimensual Novembre - Desembre

2 ZONES DE INFORMACIÓ Passat.
Zona en vermell, el passat de Nostra Institució, fins el 17-Maig-2010. Present. Zona en blau, activitats de la Associació i fets del entorn actual. Futur. Zona en verd esperança, les properes activitats de la Associació.

3 Vos desitgem a tots, bon Nadal i feliç Any 2017.

4 L’equip de Ping Pong de La Caixa, el any 1991 recollint premis.

5 Convenció Caixa Catalunya 2005.

6 Trobada de Companys a Lleida, per allà l’any 1997.

7 Trobada a Tàrrega, Octubre 1973. Per l’esquerra Sr. Marbà, Sr
Trobada a Tàrrega, Octubre Per l’esquerra Sr. Marbà, Sr. Porta de Lleida i esposa, al fons Sr. Iglesias de Tarragona i esposa, a la cantonada de la foto el Sr. Queralt de Pont de Suert .

8 Partida Dominó el

9 Diferents models de talons, que feien servir els clients de la Caixa en èpoques llunyanes.

10 Visita al Delta del Ebre. 20-21 de Maig 2014.

11 15-06-2016 Excursió a Tarragona. La nostra companya Mª Teresa Ràfols
va dinar amb en Miquel Iglesias Quevedo i la seva esposa.

12 Esmorzar a La Pava el

13 Assemblea General 7-05-2014 i entrega de plaques de 50 anys a la Caixa.

14 Col·laboradors en los capítols de Companys. 87
Carles Salazar Joan de D. Mondria Joan R Marbá Joan Coromines Eugeni Lopez Josep M. Poblet Joan Puigdollers Alfredo Pàmies Joan Casals Agustí Josep A. Cardona Miquel Nebot R. Oliva Victory Ventura Fernández Francesc Llop Amadeo Bitriu Lluis M. Escoté Manel Fernández Gregori López Lluís Duran Francesc Llorens Nino Villalobos J. Mª Montraveta Ramon Gualdo Mariano Moya Antoni Gasol Enriqueta Vda. Villanueva Ferrán Galera Lluis Gascón Joan Orrit José Luis Grimal Martí Bolós Lluís Álvarez Jaume Bonet Biosca Josep María Currià Jaume Gasol Neus Vda J Calleja Josep A. Subirá Maite Pérez Joan Lluis Torrent Carles Rosel Mata Esteve Muntal Juliá Daniel Catalán Josep Mª Garreta Mila,filla M.Iglesias Jaume Teixidó Enric Orland Mena Ángel Làzaro Orús Gregori Corao Xavi Balaguer Jaume Juliá Pérez Jordi Lázaro Prat Joan Garrit Josep Mª Roset Lluis Alvarez Joan Noguera Josep Mª Galofré Angel Iglesias Tomás Hernández Francesc Asensio Joan B Vellvé Albert Serrano Jordi Barull Manel Mas Josep Deu Pascual M.T.Ráfols Vda Robles Salvador Jené Angel Abella Francesc Ponsa Benet Tomás Tió Guillem Palmer Ricard Mir Arbiell Antoni Berges Ángeles Vda. Clavería Santiago Lapeña Joan Josep Bayot Josep Mª Fargas Albert Hostench Francesc Perales Joan Puga Joaquim Flamis Ferrán Galera Ramón Carrasquer Josep Molinari Alfred Pérez García Xavi Trescents Manel Melian Ricard Lerroux

15 companys als que tenim que agrair la seva important col·laboració.
Aquesta relació de companys son els que fins ara han col·laborat en la aportació de fotografies, impresos, documents i altres. Son 87 companys als que tenim que agrair la seva important col·laboració. Cal ara mateix fer un esforç entre els centenars de socis que encara no han col·laborat fins ara. ALTRES NOTICIES El dia 22 de Setembre es va traspassar el company ANDREU FORT BAIGET, fet que es publica per coneixement de tots. No tenim mes dades.

16 Recentment el nostre company Joan Ramon Marbá, també conegut per El Trobador de la Segarra ha escrit un llibre junt a altres 36 companys de la Caixa. Es el Anecdotari que s’ha anat fent en els últims casi tres anys, al efecte de tenir quelcom que ens recordi aquella nostra manera de fer tan peculiar, tan familiar, tant de cercar solucions a tot el que el client ens manifestava. Ha fet una tirada de 100 exemplars i si cal, per demanda amb noms i compromís ferm, en farem altra. Si esteu interessats en algun d’aquestos llibres, truqueu al tel El dia 9 de Novembre el company Joan Ramon Marbá, també conegut per El Trobador de la Segarra, va fer un recital poètic musical a Can Deu, Centre Cívic del Ajuntament de Barcelona, a la Plaça de la Concòrdia de Les Corts. Com a conseqüència ha editat un llibre de poesia amb el mateix nom del recital, un reforç a la diada poètica i a la vegada promocionar la poesia amb la que ens vol traslladar el Llegat de vida familiar, els valors de la generació dels pares i avis.

17 Inscripcions www.jubicec.cat
ACTIVITATS 1er. Trimestre 2017 Inscripcions

18 CAMINADES 17 de Gener Aiguafreda 17 Km.
31 de Gener Serra de l’Ordal Km. 14 de Febrer Castellterçol Km 28 de Febrer Llissà de Munt Km 14 de Març Collformic/Tagamanent Km 28 de Març Arenys de Mar/Canet Km. Contacte Esteve Muntal Telef Inscripcions

19 Campionat Semar Clàssic 11-01 Franciac 08-02 Teià 08-03 Sant Cebrià
PITCH & PUTT VII Campionat JUBICEC Sant Cebrià Montseny Sant Cebrià Campionat Semar Clàssic Franciac Teià Sant Cebrià Campionat Semar Match Play Sant Cebrià Montseny 22/23-03 Can Pascual Contacte: Joan J. Bayot Correu : Telèfon: Inscripcions :

20 TALLER CLUB POWER POINT
Encendre nostra creativitat per mitjà del programa Power Point ens representa desvetllar la nostra personalitat, fer un treballs que ni aviem somiat,on la família i el nostre entorn es mostraran contents de les teves capacitats. No importa la edat, importa que t’agradi i treballar. Properes dates de taller : de gener -15 de febrer - 15 de març Local Agrupació a les 18 hores. Limitat a 12 persones Contacte : Joan Ramon Marbá Tel Inscripcions

21 Sortida per el dia diumenge 26 de Març 2017.
EXCURSIONS CULTURALS Sortida dia Visita a la vila de Altafulla, on farem la visita teatralitzada de la vila Romana i desprès hi tindrem preparada una estupenda i típica calçotada. Inscripcions fins el dia 1 de febrer, el preu per persona segueix sent de 50 € Contacte : Manel Fernández Garcia Telèfon : s : Excursions organitzades conjuntament amb ADEEC. Inscripcions i també a . Sortida per el dia diumenge 26 de Març 2017. Farem una visita al Monestir de Les Avellanes, Bellpuig ( Lleida) Desprès farem un esplèndid dinar de germanor . Inscripcions fins el 15 de Març i el preu 50 € per persona.

22 XERRADES TERTÙLIES Habitualment els dilluns, en col·laboració amb el company Max Aguilera el nostre naturòpata, i el company Josep Figuerola sobre temes de beneficis fiscals al local de la Agrupació. Seran anunciades amb el temps necessari. Contacte : Albert Serrano Inscripcions : Correu : Telefono

23 VIATGES A MIDA JUBICEC Viatges a mida de JUBICEC, amb coordinació amb Ruth Travel, carrer Valencia núm. 247 Tel Contactes per informació a Carles Rosel Tél Correu : Amadeu Bitriu Tél Correu : VIATGES ACTUALMENT A DISPOSICIO : SHALOM JERUSALEM 9 al 13 de Març. 5 dies 4 nits Avio+Hotel+Pensió complerta+Autocar+Entrades museus i monuments+ Guia local+ Guia acompanyant de Ruth Travel+ Assegurança asistencia en viatge+ molt mes... El preu varia entre € en un grup de 25 persones i € si el grup es de 10 persones. Pre-inscripció o per telèfon als coordinadors.

24 VISITES CULTURALS GUIADES
Bens Generalitat a Valldoreix 12 Gener 5 € Estació Valldoreix Barcelona maçònica 9 de febrer 12€ - Escales Catedral Terrases Sta. Maria del Pi 9 Març 16 € Porta pral. Sta. Maria del Pi Contactes : Amadeu Bitriu Jordi Barull

25 Contacte: Carles Rosel carlosrosel@jubicec.cat
TALLER NOVES EINES PAGINA WEB BLOC PERSONAL Per mitja del nostre company JOSEP MANEL BOIX, podrem conèixer en quatre sessions la manera de gaudir de la nostra pròpia pagina Web o el nostre Bloc. Caldrà assistir-hi amb un ordenador portàtil o tauleta amb connexió xarxa. Contacte: Carles Rosel Dates Gener Diferencies entre Bloc i Web 30 Gener Creació Bloc 13 Febrer Preparació treball final 27 Febrer Presentació treballs Horari De 18 a 20 hores Lloc Local de L’Agrupació Inscripcions Fins el 10 de Gener Activitat gratuïta. Màxim 12 persones.

26 FESTA DE NADAL A JUBICEC.
Com es costum el proper dia 14 de Desembre a les 10,30 ens trobarem per a desitjar-nos unes Bones Festes de Nadal i acomiadar l’any al local de la Agrupació.

27 F i


Descargar ppt "Capítol 72 Època 3ª bimensual"

Presentaciones similares


Anuncios Google