La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FI DE CURS Juny EL TROBADOR Barcelona, 17 de maig CLICAR

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FI DE CURS Juny EL TROBADOR Barcelona, 17 de maig CLICAR"— Transcripción de la presentación:

1 FI DE CURS 2016. 8 Juny EL TROBADOR Barcelona, 17 de maig 2016. CLICAR
de la Segarra, presenta FI DE CURS 2016. 8 Juny Barcelona, 17 de maig 2016. CLICAR

2 Lloc de trobada el dia 8 de Juny a les 14,00 hores.
Dinar de germanor, preu unitari de 15 € . Fer inscripció per dinar al Trobador de la Segarra tel Entre Consell de Cent i Diputació, davant el Seminari Conciliar. Restaurant el 9 de Granados. Carrer Enric Granados,9.

3 Rebrem als nostres invitats, en Joan Coromines Balletbó que recent a complert els 77 anys que va entrar a la Caixa i l’esposa Laura Piulats. Tots junts en un dinar de germanor, reposarem forces per desprès celebrar els actes acadèmics del fi de curs.

4 Restaurant el 9 de Granados. Carrer Enric Granados, 9

5 Desprès de dinar tranquil·lament, als vols de les 17 hores anirem caminant capa l'Agrupació en un passeig de 10 minuts. Allí iniciarem les activitats pròpies del fi de curs.

6 fins als vols de les 20 hores.
En aquesta sala procedirem a la obertura del acte i passarem els treballs fets per els alumnes de Power Point. Posteriorment, visionarem un treball inèdit preparat per aquesta diada, que va esser promogut per el Director General Sr. Enric Torrebadella Albisu l’any 1945 en lo que feia referència al desenvolupament de la Caixa en aquelles dates. Basant-nos en aquest treball el nostre invitat, en Joan Coromines, ens parlarà d’aquells anys des de la perspectiva de la Caixa, sense cap patró cronològic. Tot seguit podrem fer preguntes i mes endavant un col·loqui entre tots, per acabar en una taula rodona commemorativa fins als vols de les 20 hores.

7 El Senyor Enric Torrebadella Albisu,
1926 El Senyor Enric Torrebadella Albisu, promotor d’aquest exponent, fou el quart Director General, en el període de 1942 al 1955. 1945 Així comença el treball inèdit, fet a partir de la documentació facilitada per en Joan Puga Casademont molt recentment .

8

9 INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR AMB UN POWER POINT, DE TEMA LLIURE.
Jacint Joan Bàrrio Martí Bolós Mª Teresa Ràfols Alfred Pérez Carme Codorniu Francesc Rincón Joan Puga Joan Casals Joan R Marbá Joan Josep Bayot Fins el dia 6 vos podeu apuntar per participar. El treball que feu el copiareu a un llapis de memòria, d'eon el projectarem directament. Recordeu-vos d’aquest detall, tingueu el llapis a punt. Gracies.

10 No sabem quines paraules fer servir per demanar-vos que vingueu a veure els treballs d’aquestos companys i companyes, si no podeu venir a dinar, a les 17 hores vos esperem als locals de la Agrupació, penseu que tots tenim casi 70 anys o mes encara, però segur que veureu una il·lusió jovenívola, unes ganes de fer increïbles, una creativitat per damunt de moltes possibilitats que sens dubte reforcen les guies i estímuls de les nostres neurones, uns treballs que emplenen de satisfacció als seus creadors i que a la vegada desitgen compartir-los amb tots vosaltres. Per altra part el convidat d’avui en Joan Coromines Balletbó, ens explicarà detalls i vivències d’aquella època, d’ara fa 77 anys des de que va entrar a treballar a la Caixa, amb pocs anys s’inicià en l’ofici i vos sorprendrà en moltes petites coses. No falteu, atanseu-vos, no cal fer inscripció per venir a la tarda. Vos hi esperem molt il·lusionats. F i n


Descargar ppt "FI DE CURS Juny EL TROBADOR Barcelona, 17 de maig CLICAR"

Presentaciones similares


Anuncios Google