SERVEI DE MENJADOR INFANTIL / PRIMÀRIA.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
6è. PRIMÀRIA Escola Gerbert d’Orlhac
Advertisements

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
LES NOSTRES TASQUES DIÀRIES
P-3 P-4 P-5 QUÈ FEM AL LABORATORI ? ESCOLA PAU DELCLÒS. TARRAGONA Curs FEM HIPÒTESIS SOBRE ELS FENÒMENS FÍSICS I QUÍMICS OBSERVEM,
BAUHAUS, una escola d’art
Podeu posar una foto del vostre centre
Toca fusta FENT DECORATS
1 u n i t a t L’educador infantil.
Reunió informativa d’inici de 2n ESO
Reunió informativa d’inici de 3r ESO
DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA
I transforma un llibre en un nou lector
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
REUNIÓ INFORMATIVA.
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
Avinguda Sant Bernat Calbó, 8 – Vic – Tel
L’Expressió escrita.
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES DE L’ESCOLA PACO CANDEL
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
ACTIVITATS AQUÀTIQUES
PETITS REPORTERS Títol.
BENVINGUTS A P3! REUNIÓ DE PARES CURS ESCOLA CAN LLOBET.
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.
Esquema de treball Josep Minguell M. Mercè Fernández
AMPA Escola Lola Anglada
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
ACCIONS GRUPALS AMB EL PROFESSORAT
QUE FER QUAN ARRIBA UN SUSPENS A CASA?
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
COSES  QUE  ENS  FAN  POR!!!.
FUNCIONAMENT DEL MENJADOR
Escola de Karate do Salvador Àlvarez
DIADA DE La pau i la no violència.
Projecte d’estalvi energètic
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
REUNIÓ PARES I MARES CURS
LA DISTRIBUCIÓ DE TASQUES DE NETEJA DINS DE LA LLAR
Grups interactius a L’Esquitx
PROGRAMA AMB EL LLIBRE SOTA EL BRAÇ!
DIADA DE LA PAU A SJO.
Casal i estades de Nadal Torrefarrera 2016
Objectiu Educatiu Trienni
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
LABANDÀRIA.
EL GAT LLAMPEC VISITA ALS ALUMNES DE CICLE MITJÀ
TECNOLOGIA.
Joan XXIII és una escola associada a la UNESCO
XIII a Setmana de la solidaritat
ORÍGENS DEL NOSTRE PARLAMENT VERD
ELS NOSTRES FILLS: COM AJUDAR-LOS A CRÉIXER
MODEL DE QUALITAT DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME 27 d’abril 2006.
BONES PRACTIQUES A L’AMPA Activitats Extraescolars
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
Interacció escola - entorn.
Servei de Menjador Miquel Martí i Pol Curs
Continuació: el temps II
LES PREFERÈNCIES COM A EINA FACILITADORA
Pla del menjador escolar
NORMES DE CONVIVÈNCIA INSTITUT DE DELTEBRE Generalitat de Catalunya
Convivència i Mediació Escolar
ESCOLES VERDES PAUTES D’ACTUACIÓ.
COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny
REUNIÓ PARES I MARES CURS
FASES DE PROJECTE TECNOLÒGIC
Tallers 2n. Trimestre
ESTADA A L’EMPRESA AL BATXILLERAT
Aprendre a Viure / Aprendre a Conviure
Transcripción de la presentación:

SERVEI DE MENJADOR INFANTIL / PRIMÀRIA

EL MENJADOR OBJECTIUS LLEURE I ACTIVITATS AVALUACIÓ I COMUNICACIÓ MENJADOR EN IMATGES

EL MENJADOR Dins de l’escola i fora de l’horari lectiu s’ofereix a les famílies el servei de menjador. La seva finalitat no és només donar un servei per cobrir les necessitats del pares a l’hora de dinar, sinó també aconseguir que el temps del migdia sigui un temps educatiu i com no, d’esbarjo. També som conscients que la bona alimentació dels nens i nenes és molt important per aconseguir el bon desenvolupament tant físic com psíquic dels petits i és per això que les dietes s’elaboren seguint les pautes que ens marca la nostra dietista i el Departament de Salut de la Generalitat.

EL MENJADOR L’espai disposa de totes les infraestructures necessàries per servir els menús en les millors condicions (contenidors de retenció en calent, manipulació amb guants de vinil, etc) i segueix uns estrictes controls microbiològics segons el sistema de control de l’APPCC (anàlisi de perills i punts de control crític).

OBJECTIUS Aconseguir que els nens i nenes es familiaritzin amb la diversitat dels aliments. Que siguin autònoms a l’hora dels àpats. Que mengin de tot. Demanar les coses de forma correcta i sense cridar. Rentar-se les mans abans d’asseure’s a taula. Menjar tot el que hi ha al plat i no llençar menjar a terra. Potenciar la higiene bucal a partir de 1r d’EP. Col·laborar amb els monitors en les tasques pròpies del menjador, quan calgui.

OBJECTIUS Saber jugar i entretenir-se. Acceptar les normes dels jocs col·lectius. Ser solidari i just en els jocs. Assumir les insatisfaccions que reporten les activitats compartides amb altres companys/es. Acceptar els companys de grup tal com són amb les seves virtuts i defectes. Saber resoldre els conflictes a través de diàleg. Saber omplir el temps lliure de manera creativa. Respectar els objectes d’ús col·lectiu, així com les instal·lacions.

LLEURE I ACTIVITATS Jocs d’interior: Aquests tipus de jocs són adients en dies de pluja o bé en espais tancats quan volem obtenir un ambient més relaxat: jocs de taula, endevinalles i enigmes . Fitxes: exercicis breus i senzills relacionats amb l’alimentació i els hàbits. (mots encreuats, sopes de lletres, etc.) Festes tradicionals: Castanyada: murals de la Tardor, conèixer la castanyera i les castanyes, fer motius amb castanyes. Nadal: decorar amb motius nadalencs el menjador, fer felicitacions, aprendre a cantar nadales i explicar contes i històries de Nadal. Carnestoltes: taller de màscares i antifaços. Sant Jordi: conèixer la llegenda i altres contes de dracs i cavallers, fer roses de paper. Sant Anastasi: fer un mural amb el dimoni de l’escola

AVALUACIÓ I COMUNICACIÓ REUNIÓ INFORMATIVA: A l’inici del curs i d’acord amb la Direcció de l’escola es convoca una reunió informativa per als pares/mares dels alumnes usuaris del servei de menjador , per tal d’informar-los del seu funcionament, presentar l’equip de monitors/es i la programació de les activitats dissenyades. INFORME DIARI: Només pels alumnes d’ EI-3 anys i durant el mes de setembre, l’equip de monitores fa un seguiment diari de l‘infant. INFORME QUINZENAL: Només pels alumnes d’ EI-3 anys i durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. INFORME TRIMESTRAL: A final de desembre, març i juny, es lliura a les famílies un informe sobre els objectius assolits per l’ infant durant el temps de migdia, detallant els hàbits alimentaris i el seu comportament durant el temps d’esbarjo.

MENJADOR EN IMATGES

MENJADOR EN IMATGES