La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny"— Transcripción de la presentación:

1 COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny
1r d’ESO

2 Què és el Treball de Síntesi ?
El Treball de Síntesi és un conjunt d’activitats multidisciplinàries que ajuden l’alumne/a a tractar o ampliar molts dels continguts tractats en les diferents matèries durant el curs, tot aplicant-los en un espai o situació diferent de l’habitual (Treball Interdisciplinari de Primària). És d’obligada realització.

3 El Treball de Síntesi dins el currículum
Es considera una assignatura més, pel que computa per a la nota final de curs. Al nostre centre l’acostumem a fer sempre en horari diferent a l’habitual.

4 Objectius Fomentar l’organització i autonomia personal.
Saber treballar en grup. Potenciar la socialització. Ampliar o reforçar continguts treballats a l’aula durant el curs, tot aplicant-ho en un àmbit diferent. Assumir responsabilitats i prendre decisions. ...

5 Continguts El Treball es diu: “La muntanya de Montserrat, un parc natural?”. Es treballaran els següents continguts: Estudi del relleu, flora , fauna, ecosistemes, paisatge i trets geogràfics de la zona. Estudi històric de la zona (evolució geològica de les muntanyes de Montserrat). El Monestir de Montserrat al llarg del temps. Orientació, interpretació de diferents tipus de mapes. Característiques de l’espai per ser anomenat espai natural. ...

6 Avaluació Es tindrà en compte (entre d’altres): - Treball diari (grau d’implicació i interès en les activitats). - Respecte cap a les normes, el material comú i propi, els companys, etc.. - Compliment de les tasques assignades. - Aprofitament de les activitats. - Iniciativa i autonomia personal.

7 Temporització Del 15 al 17 de juny (dilluns a dimecres): sortida colònies. 18 de juny (dijous): de 9 a 13:30h finalització de les feines i preparació de l’exposició oral. 19 de juny (divendres): a partir de les 9:00 exposició oral de tot el treballat (en grups de cinc). En acabada l’exposició marxaran a casa (abans de les 13:30!!).

8 Amb qui hi anem?

9 On anem? Escola de Natura de l’alberg de Viladoms de Baix (Castellbell i el Vilar)

10 Informació important Hora de sortida: 8:30 (Avinguda Corregiment).
Hora d’arribada aproximada: 16:00 (Avinguda Corregiment) Portar esmorzar, dinar i berenar del primer dia. No portar mòbils (seran requisats). No portar diners ni objectes de valor. Només deixarem que es banyin els alumnes que presentin document respectiu. Es fa arribar una llista de material, sap nedar i al·lèrgies a aliments. Es mantenen les normes del centre durant l’estada.

11 Adreces d’interès www.idc.cat


Descargar ppt "COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny"

Presentaciones similares


Anuncios Google