La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Servei de Menjador Miquel Martí i Pol Curs 2013-2014.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Servei de Menjador Miquel Martí i Pol Curs 2013-2014."— Transcripción de la presentación:

1 Servei de Menjador Miquel Martí i Pol Curs

2 Qui som? 7 i TRIA és una empresa formada per 7 socis i a prop de treballadors. Es defineix com a una empresa de l’àmbit del lleure amb finalitats educatives que vetlla per oferir un servei de qualitat a les diferents institucions per a qui treballa. Oferim un servei integral durant el temps del migdia que garanteix, una actuació educativa envers la socialització i el lleure, i una alimentació sana i equilibrada. Aquesta tasca es duu a terme des dels Departament Pedagògic i Departament de Cuina especialitzats en cada un d’aquests àmbits.   Portem treballant amb vosaltres des del curs 2005 – 2006.

3 Servei 7 i TRIA aposta per una gestió integral del menjador oferint:
*Continuïtat de la tasca educativa que realitzen tant el centre escolar com les pròpies famílies. *Planificació, programació i avaluació de la tasca pedagògica duta a terme al menjador, sempre adaptant-la a les necessitats de cada centre. *Planificació i elaboració dels menús, cuinant al propi centre. *Informes periòdics adreçats a les famílies. 

4 Àmbit de Cuina Des del Departament de Cuina de 7 i TRIA sabem que una dieta equilibrada és una de les principals garanties de salut per als infants. Conjuntament, dietistes, experts en nutrició, caps de cuina i educadors de menjador elaborem i consensuem els nostres menús per assegurar: * Una dieta variada, amb aliments com les bledes, la coliflor, el peix blau, etc. * Una dieta sana, evitant aliments precuinats i incorporant aliments de cultiu biològic, com els llegums i algunes fruites i verdures. Es garanteixen productes d’alta qualitat gràcies a una bona selecció de proveïdors que acrediten seguir les línies pautades per l’empresa. 

5 Àmbit Pedagògic Objectius generals
* Desenvolupar l’autonomia personal dels alumnes. * Mantenir un clima de respecte i convivència. * Conèixer i assolir els aspectes bàsics d’una nutrició i alimentació sana i equilibrada. * Promoure activitats que fomentin el treball i el diàleg.

6 Els hàbits a taula *Sóc net i polit. *Agafo tots els estris.
*Parlo fluixet. *Demano les coses si us plau i dono les gràcies. *M’agrada tastar-ho tot. *Aprenc a utilitzar els coberts. *Sec bé a la cadira.

7 El projecte LA PIRÀMIDE DELS 7 SENTITS. Aquest any us hem preparat un món ple de sons, on ELS INFANTS són els protagonistes d’aquesta aventura. Durant l’any, descobrirem alguns dels sons que produeixen els aliments en contacte amb altres materials, en esprémer-los o tallar-los, el so que fan mentre bullen a foc lent a les cassoles... i descobrirem com sonen els seus noms. Amb el nom “Els 7 Sentits” i l’àlbum “la piràmide dels sons”, vosaltres haureu de crear una cançó que doni forma a aquest projecte, una cançó única plena de la màgia dels sons, on els estris de cuina es posaran en dansa, mentre bull a foc lent la cassola de cigrons... Les activitats que organitzem a partir d`aquest projecte ens ajuden a transmetre als infants la importància d’una l’alimentació sana d’una manera lúdica i divertida.

8 Les activitats Les activitats que ofereix el servei de menjador durant el temps que els infants no estan dinant, contemplen estones de joc lliure i dirigit. El temps del migdia ha d`esdevenir un lloc per a gaudir de l ‘esbarjo entre amics, passar-ho bé i aprendre . Les activitats s`organitzen d`acord amb les habilitats dels infants: jocs gegants, joc simbòlic, taller de ball, taller de contes, jocs esportius, sala d`estudi i plàstica. L´hort! Tots els grups hi participen. El nostre pagès, el Sr. Andreu Mitjans ens aconsella i ajuda.

9

10

11 Organització del servei
El servei està organitzat en tres torns: * 1r torn > P3 * 2n torn > de P4 a 2n * 3r torn > de 3r a 6è

12 Eli España i Isabel Moreno
1 er Torn 12: :30 Recollida de nens/es, treball d’hàbits higiènics i dinar 13: :00 Migdiada (al tercer trimestre hi ha estona de joc exterior) 15: :30 Hàbits higiènics i temps tranquil abans de començar la tarda Eli España i Isabel Moreno Reforç Melani Prieto Monitores P3

13 2 on Torn 12:30 a 13:30 Pilar Ruiz, monitora de SAMI 13:30-14:30
Recollida de nens/es, treball d’hàbits higiènics i dinar 14:30-15:30 Activitats – tallers – jocs Amparo Garcia, Esperanza Martínez i Joana Muñoz Les monitores de P4 i P5 Aleix Elias i Silvia Sanjuan Monitors de 1r i 2on

14 3 er Torn 12:30 a 13:30 Sílvia Sanjuan, monitora de SAMI 13:30 - 14:30
Activitats lliures i organitzades (projecte, tallers, estudi i jocs) i parar taula abans de dinar 14: :30 Recollida de nens/es, treball d’hàbits higiènics i dinar Les monitores Núria Brao a 3r Melani Prieto a 4t Isabel Garcia a 5è Pilar Ruiz a 6è

15


Descargar ppt "Servei de Menjador Miquel Martí i Pol Curs 2013-2014."

Presentaciones similares


Anuncios Google