Valorem el que mengem! Disseny de projectes de comunicació, i educació ambiental
Valorem el que mengem! Projecte d’educació en el valor dels aliments i contra el malbaratament alimentari a les escoles
El malbaratament alimentari Més d’1/3 part dels aliments produïts al món són malbaratats.
El malbaratament alimentari 35 kg per persona i any 6% de la brossa 240 euros/família/any
El malbaratament alimentari Necessitat del projecte: Perquè vam voler treballar al voltant del tema del malbaratament alimentari
El malbaratament alimentari Necessitat del projecte: Perquè vam voler treballar al voltant del tema del malbaratament alimentari
El malbaratament alimentari
El malbaratament alimentari
Valorem el que mengem! Escola la Pau i CEIP PI GROS
Objectius Introduir i analitzar el problema del malbaratament alimentari al alumnat i a la comunitat educativa Fent un treball transversal a tots els nivells educatius. Fomentar actituds crítiques i potenciar la consciencia sobre el valor dels aliments.
Estructura del projecte Activitats durant un trimestre AMPA, Famílies, professorat, monitors de menjador, cuineres, entitats del barri, cuineres.. Estructura comuna a tots els cicles, en tres sessions: Coneixem Investiguem Actuem
Estructura del projecte Treball per cicles de diferents nivells del problema per aconseguir una valoració global del malbaratament al barri: Educació infantil: al camp Cicle inicial: al comerç Cicle mitjà: a casa Cicle superior: a l’escola
Sessió 1. Coneixem Educació infantil: El camp
Sessió 1. Coneixem Cicle inicial: al comerç
Sessió 1. Coneixem Cicle mitjà: a casa Cicle superior: a l’escola
Sessió 2. Investiguem
Sessió 3. Actuem
Festa final
Participació de les famílies
Gràcies! nollencemnimica.wordpress.com espaiambiental.com info@espaiambiental.com