La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CEIP AINA MOLL I MARQUÈS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CEIP AINA MOLL I MARQUÈS"— Transcripción de la presentación:

1 CEIP AINA MOLL I MARQUÈS
Plaça Bisbe Berenguer de Palou,6 07003 Palma Tel

2 SOM UNA ESCOLA… ● IGUALITÀRIA ● INTEGRADORA ● PLURAL ● NO SEXISTA ● NO CONSUMISTA ● REFLEXIVA ● PARTICIPATIVA

3 PROJECTE LINGÜÍSTIC LLENGÜES D'APRENENTATGE Llengua catalana
La nostra proposta es basa en iniciar l'aprenentatge en llengua catalana en l'etapa d'educació infantil i en la utilització d'aquesta llengua per al desenvolupament d'àrees no lingüístiques en l’etapa de primària. S'emprarà com a llengua vehicular per a tota la comunitat educativa.

4 PROJECTE LINGÜÍSTIC Llengua castellana
La llengua castellana oral s'introduirà i es treballarà des dels primers nivells de primària. La competència escrita es treballarà i avaluarà de forma sistemàtica a partir del tercer nivell.

5 PROJECTE LINGÜÍSTIC Llengua anglesa
Anglès a tres anys en agrupaments reduïts. Grups reduïts d’ “speaking” a segon cicle de primària. Plàstica en anglès i auxiliar de conversa natiu/va en el tercer cicle de primària.

6 QUINS PROFESSIONALS TENIM?
Equip directiu (secretària, cap d’estudis i directora) 27 tutors/es (9 ed. Infantil i 18 ed. Primària) Especialistes (4 anglès, 3 ed. Física, 2 música i 1/2 religió) Equip de suport (3 mestres d’infantil, 3 especialistes en pedagogia terapèutica, 1 especialista en audició i llenguatge,  1 auxiliar tècnica educativa i una orientadora).

7 QUINS NIVELLS TENIM? INFANTIL (DE 3 A 6 ANYS) 9 GRUPS PRIMÀRIA
ADSCRIPCIÓ MÚLTIPLE ALS IES RAMON LLULL, JOAN ALCOVER I POLITÈCNIC

8 QUINS SERVEIS DONAM? ESCOLETA MATINERA (7’30h-8’30h) AMPA
MENJADOR (13’30h-15’20h) Catering COMENSALS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (15’30h-17’30h) AMPA

9 LA NOSTRA ESCOLA .PARTICIPA EN EL PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT A PRIMÀRIA .COL·LABORA AMB LA UIB COM A CENTRE DE PRÀCTIQUES DE NOUS MESTRES .COL·LABORA EN EL PROGRAMA XARXES SOLIDÀRIES .PARTICIPA DEL PROGRAMA DE DETECCIÓ D’ALUMNES D’ALTES CAPACITATS .FA ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES:DISPOSA DE PISSARRES DIGITALS A PRIMÀRIA I AULES D'ÚS COMÚ I ULTRAPORTÀTILS A TERCER CICLE DE PRIMÀRIA .TREBALLA EN EL PROJECTE DE MILLORA DE PATI .ORGANITZA EL VIATGE D’ESTUDIS A SISÈ DE PRIMÀRIA .TÉ UNA AMPA ACTIVA I COL·LABORADORA

10 QUINS ESPAIS TENIM? .MENJADOR .GIMNÀS .AULA PSICOMOTRICITAT
.AULA MÚSICA .AULA ANGLÈS .AULA INFORMÀTICA .BIBLIOTECA .AULES LOGOPÈDIA/SUPORT .ESPAIS D’APRENENTATGE

11 QUOTES ALUMNES CURS 18/19 INFANTIL: 80€ PRIMER CICLE: 38€
SEGON CICLE: 30€ TERCER CICLE:30€ Aquestes aportacions tenen com a finalitat contribuir a les despeses per fotocòpies, material fungible vari i, en el cas de primària, l’agenda escolar.

12 HORARIS HORARI ALUMNAT: 8’30h-13’30h
ENTRADA: LA BARRERA S’OBRIRÀ A LES 8’15h SORTIDA: LA BARRERA S’OBRIRÀ A LES 13’20h HORARI TUTORIES: DIMECRES 13'30 HORARI SECRETARIA: 8’30h-9’30h/13’00-14’00h HORARI DIRECCIÓ: A CONVENIR

13 PLA D’ACOLLIDA INFANTS 3 ANYS
Abans del període de preinscripció es faran dues jornades de portes obertes. Els agrupaments dels alumnes de tres anys es farà segons els criteris establerts. Abans de començar les classes es farà la reunió amb els pares/mares. Durant l’horari d’adaptació, els nins de 3 anys no faran ús del servei de menjador. Durant els primers dies les tutores rebran suport per part del professorat de suport del Centre

14 DISTRIBUCIÓ ALUMNAT PER GRUP
Número d’alumnes Distribució de germans. Gènere. Dates de naixement. Llengua materna. Necessitats educatives especials i problemes socioeconòmics i culturals associats. Procedència pel que fa a la nacionalitat. Existència d’escolaritat en l’ anterior cicle educatiu Dades recollides en anamnesi. Distribució equitativa pel que fa als noms propis que es repeteixen.

15 PERÍODE D’ADAPTACIÓ A 3 ANYS Els primers dies del curs s’establirà una organització i uns horaris diferents per als alumnes de 3 anys per facilitar el seu procés d’adaptació a l’escola. Les famílies deixaran els seus fills o filles a l’aula a les 8’30h fins a finals d’octubre. A partir d’aquesta data estaran a la porxada al lloc assignat on les mestres els recolliran.

16 Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut. Aristòtil


Descargar ppt "CEIP AINA MOLL I MARQUÈS"

Presentaciones similares


Anuncios Google