La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)"— Transcripción de la presentación:

1 Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)
Projecte Comenius Setembre 2010 / Juny 2012 Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)

2 ESCOLES PARTICIPANTS:
Kurkelan Koulu ( Kerava, Finlàndia). Circolo Didattico San Giovanni Bosco (Barrafranca, Itàlia). Oakfield Primary School ( Rugby, Regne Unit). Prästholmsskolan ( Boden, Suècia). Escola Frederic Godàs (Coordinadora).

3 Kurkelan Koulu. Kerava (Finlàndia)
164 alumnes

4 Circolo Didattico San Giovanni Bosco
Barrafranca (Itàlia) 617 alumnes

5 Oakfield Primary School
Rugby (Regne Unit) 178 alumnes

6 Prästholmsskolan Boden (Suècia)
135 alumnes

7 TEMES I ASPECTES A TREBALLAR:
Situació geogràfica, històrica i social de les nostres ciutats, regions i països. Jocs tradicionals: d’interior, a l'aire lliure i jocs de taula. Tradicions relacionades amb les diferents festivitats que celebrem durant l’any.

8 La música: biografia i principals produccions
de dos músics (un clàssic i un contemporani) representatius de cada país. L’art: relacionar les nostres produccions amb les de artistes famosos tot treballant diferents tècniques. Els continguts seran: Els quatre elements: aigua, foc, terra i aire L’art urbà La figura humana

9 OBJECTIUS: Fomentar i desenvolupar la consciència de pertinença a Europa a través del contacte amb les cultures dels nostres veïns europeus. Augmentar el coneixement sobre la nostra cultura popular (jocs i tradicions).

10 Conèixer i valorar el nostre patrimoni
musical i artístic. Conèixer i valorar el patrimoni cultural d’ altres països europeus. Conèixer la situació geogràfica, històrica i social del nostre país. històrica i social dels altres països participants.

11 Promoure actituds de comunicació,
socialització, solidaritat i respecte. Desenvolupar l'esperit del treball en equip i la capacitat de viure junts. Desenvolupar i augmentar la dimensió intercultural tot superant els prejudicis i els estereotips. Millorar la pròpia autoestima mitjançant l’intercanvi d'experiències.

12 Desenvolupar i millorar les competències en llengües estrangeres.
Fomentar l’ ús de les noves tecnologies (ICT) i el seu coneixement.

13 ACTIVITATS: Per assolir els nostres objectius, hem dissenyat una àmplia varietat d'activitats per tal de promoure el coneixement,la cooperació i l‘ intercanvi d'experiències entre tots els alumnes i professors implicats en el projecte i que es duran a terme al llarg dels dos cursos escolars durant els que es desenvoluparà.

14 MOSTRA D’ALGUNES DE LES ACTIVITATS DISSENYADES:
Disseny d’una pàgina web específica Disseny del logo representatiu del projecte Elaboració de dossiers sobre les diferents ciutats, regions i països Elaboració de diferents produccions artístiques Disseny i elaboració d’un calendari 2012 basat en les respectives tradicions

15 Elaboració de dossiers sobre la biografia i
produccions dels músics treballats Comunicació entre els alumnes de les diferents escoles utilitzant les noves tecnologies Intercanvi i pràctica de jocs tradicionals dels diferents països Celebració d’una setmana “Comenius”


Descargar ppt "Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)"

Presentaciones similares


Anuncios Google