La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)"— Transcripción de la presentación:

1 IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)
Realització: Romuald Gisbert

2 CARACTERÍSTIQUES DEL CENTRE
El centre consta de: 4 línies d’ESO. 2 línies de batxillerat. Cicles formatius d’informàtica de grau mitjà i grau superior. 1 aula d’acollida. 1 aula USEE d’alumnes amb dèficit auditius. Està situat al barri de Can Rull i les famílies són majoritàriament d'extracció treballadora i castellanoparlants.

3 Formar al professorat a través de la Comissió TIC
PROJECTE TIC Potenciar el seu ús en totes les àrees curriculars. Crear mecanismes d'avaluació a través dels diferents òrgans de gestió. Crear projectes específics de gestió de les TIC on participi el professorat segons els seus interessos: Blocs, webquest, moodle.. Crear grups de treball per a la potenciació de les Pissarres Digitals. Formar al professorat a través de la Comissió TIC Suport a les activitats globals de tot el centre: Sant Jordi, diada de l’esport... Crear un entorn favorable en tota la comunitat educativa per a la gestió administrativa del centre via telemàtica.

4 RECURSOS 7 aules d’informàtica correctament equipades
3 Pissarres Digitals Interactives 13 Pissarres Digitals: 1 per cada nivell d’ESO i batxillerat. 1 a l’aula de tecnologia. 1 a l’aula de plàstica. 1 a l’aula de música. 1 al laboratori 1 a l’aula d’usos múltiples. 3 a les aules dels cicles d’informàtica. Microscòpis conectats a PC’s

5 RECURSOS WEB Blocs de nivell, tutoria, grup TIC… Pàgina web Moodle
Intranet Butlletí informatiu

6 ESTRATÈGIES D’APRENENTATGE
Explicació del professorat més motivadora i entenedora Treball col·laboratiu dels alumnes Dinàmica de grup més participativa Treballar el currículum des de diferents àmbits Accés directe a les innovacions produïdes per altres ensenyants i institucions educatives Intercanvi amb altres centres.

7 DISSENY DE FUNCIONAMENT TIC
Projectes diversos Competències bàsiques Continguts curriculars de les diferents àrees Estratègies didàctiques Avaluació


Descargar ppt "IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)"

Presentaciones similares


Anuncios Google