PRESENTACIÓ CONSORCI BIOPOL’H Comunicació - Consorci Biopol’H.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Jordi Martínez ECOGESA 17 d’octubre 2013 Productivitat: què és i com millorar-la Los contenidos expuestos en el presente documento son propiedad y de uso.
Advertisements

El desplegament de la Xarxa de Fibra Òptica de Catalunya
L’educació permanent, avui Centelles, 7 d’octubre de 2004
MASTER OFICIAL EN ENGINYERIA BIOMÈDICA Universitat de Barcelona Universitat Politècnica de Catalunya.
Projecte Agrega. Què és el Projecte Agrega? El projecte Agrega és un projecte dirigit als membres de la comunitat educativa El projecte Agrega és un projecte.
Pla de Seguretat de la Val d’Aran: Rescats i actuacions en allaus
Josep-Francesc Valls, catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE-URL Joan Sureda, professor del Departament de Mètodes Quantitatius d’ESADE.
Programa de Bones Pràctiques Ambientals
UNIVERSITAT DE BARCELONA Última actualització, octubre 2004 Grup d’Innovació Docent GID-CAV.
Què està fent el Govern Catalanista i d’Esquerres, i la gent no sap.... SALUT.
16 de desembre de 2010 Presentació del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida Josep Clotet Sopeña Gerent del Parc Científic La inversió en.
Síntesi de dades bàsiques del Maresme. Els municipis comparats Abril 2006.
Josep M. Miró Director de Projectes d’Innovació Social Ajuntament de Barcelona Els ajuntaments com agents d’innovació social.
Activitats artístiques al CFA Miquel Martí i Pol De l’expressió oral i escrita a la cohesió social.
Introducción al mundo de las cooperativas El modelo de @VPlatas.
© Universitat de Girona LA GESTIÓ DE LA QUALITAT A LES EMPRESES DE CATALUNYA Resultats d’un estudi empíric Juny 2002 Univers d’aproximadament 4500 certificats.
Posicionament estratègic del SEA Nous reptes, noves oportunitats Llorenç Badiella Director Servei d’Estadística Aplicada Universitat Autònoma de Barcelona.
Projecte EduCAT 1x1: Desplegament exploratori del model 1:1 i els llibres de text en format digital Xavier Kirchner – Fundació Catalana per a la Recerca.
Memòria científica 2000 – 2002 Corporació Sanitària Parc Taulí.
Infermeria Podologia. Infermeria  Ofereix a l’estudiant el coneixement del procés salut-malaltia i de les mesures preventives i assistencials per a la.
1a jornada: recerca, desenvolupament i innovació Tecnològica Aplicada al reciclatge De residus Barcelona, 12 de febrer del 2002 R+D/IT EN GESTIÓ DE RESIDUS.
El Sistema d’Espais Naturals
Catalunya escola d’emprenedors Mesures per fomentar l’esperit emprenedor Barcelona, 8 de novembre de 2011.
Via directe amb Europa a través de les Centrals de Compra i Serveis Dilluns, 29 de setembre de 2008.
Conselleria d’Educació i Cultura Conselleria de Benestar Social El treball socioeducatiu en xarxa Conselleria d’Educació i Cultura Conselleria de Benestar.
Organització, funcionament i gestió dels centres docents públics Les competències bàsiques Jornada de participació Tarragona, Materials a càrrec.
XARXA D’INICIATIVES D’ATENCIÓ A LA INFÀNCIA I LES FAMÍLIES
Generalitat de Catalunya Departament d’Educació IES El Castell Departament de tecnologia Coeducació: promoure una educació que potenciï la igualtat real.
C ONSORCI DE T RANSFERÈNCIA DE C ONEIXEMENT Transformando el conocimiento en valor social y económico Junio 2006.
  VIII Workshop d’Avaluació del risc de la cadena alimentària   RESISTÈNCIES MICROBIANES, ABORDATGE COMÚ DE LA SITUACIÓ A CATALUNYA 28 Novembre 2016  Departament.
XERRADA Orientació acadèmica i professional
En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar.
Safe: Grup de recerca en salut, Activitat física i esport
Innovació i Coneixement a Catalunya. L’Agenda
Pla estratègic del Servei de Biblioteques
Catalunya: 10 pols de competitivitat 8 de juny del 2010
Taula sectorial de Gent gran en risc Avaluació i línies de treball
CONSULTA POPULAR OLESANA
La Planificació estratègica Territorial. De l’estratègia a l’Acció
La planificació estratègica al Campus de la
El Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet
Curs de formació: La valorització de la recerca a l’entorn sanitari
(Avinguda Pearson, nº 21, Barcelona)
Programa Us convidem al Debat :
TECNOLOGIA i HUMANISME: Teràpies Digitals
Recerca a l’Atenció Primària:
PROMOCIÓ DE L’OCUPACIÓ I L’AUTOOCUPACIÓ
Pla de rehabilitació a Catalunya
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de Medicina i Ciències de la Salut 16 de juny de 2016.
Pla estratègic de recerca 2005/2008. Universitat de Barcelona
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
Perspectives econòmiques i reptes del sector de la salut
PROGRAMA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL I PRESSUPOST 2010
La formació professional, una opció de futur i amb futur
1a JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA
RETIRADA PLA DIRECTOR
Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i l’ocupació del Vallès Oriental ( ) Presentació del Pla de treball Consell d’Alcaldes del.
OFICINES DE TRANSFERÈNCIA DE TECNOLOGIA I DE RESULTATS DE LA INVESTIGACIÓ Jordi Rojas Vicegerent de Recerca 09/04/2019.
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI
TAULA D’ITINERARIS PROFESSIONALS ITINERARI
Posicionament estratègic del SEA Nous reptes, noves oportunitats
MODEL ADMINISTRATIU I DE GESTIÓ
Pla Integral de Salut Mental
DOSSIER DE PREMSA Resultats OPE 2010, projectes actuals i reptes de futur Manlleu, 6 de juliol de 2011 Per a més informació: Gabinet de Comunicació T.:
CRAI: Unitat de Recerca
ESTRATÈGIES I OBJECTIUS
Presentació de resultats
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de: - Servei de Gestió de la Recerca, de la Oficina de Projectes Internacionals de Recerca,
El departament de Recursos Humans
Connectant recerca i societat 46
Transcripción de la presentación:

PRESENTACIÓ CONSORCI BIOPOL’H Comunicació - Consorci Biopol’H

Què és Biopol Comunicació - Consorci Biopol’H Biopol és un consorci constituït per: Generalitat de Catalunya (Departament de Salut, Economia i Finances, DIUE) Universitat de Barcelona Ajuntament de L’Hospitalet Bioregió de Catalunya

Punt de trobada del coneixement i la innovació  Fomentar la generació, concentració i interrelació del coneixement  Facilitar la interacció entre ciència, administració, societat, indústria i empresa  Impulsar la innovació amb una nova metodologia que es converteixi en motor econòmic de canvi  Ha de promoure la transferència de coneixement i tecnologia al sector productiu (públic i privat)  Experimentar i implantar nous mètodes de gestió  Desenvolupar uns serveis sanitaris innovadors Comunicació - Consorci Biopol’Hwww.biopol.cat

Pla director 2009 Pla estratègic : Posicionament en el context de la recerca i els serveis Pla estratègic : Biopol en el futur Situació actual: Pla director 2009 Constitució del consorci Dotació de l’estructura de direcció y gestió (Oficina Tècnica) Cartera de projectes (fitxes projectes estratègics amb caracterització física, econòmica i institucional) Anàlisi i diagnòstic de les àrees estratègiques: El Parc Científic de la Salut de l’Hospitalet El Biopol i les empreses La recerca i la transferència de coneixement/tecnologia La formació. El campus Les Persones Les infraestructures i els serveis La comunicació Posicionament en el context de la recerca i els serveis. Pla Potencials socis i desenvolupaments Projecte de l’edifici R+D d’un laboratori privat Projecte de l’edifici CSIC Projecte del Parc Científic de la UB Nou edifici de recerca Nova ubicació IBEC al clúster Projectes de l’IDIBELL- HUB-ICO Biopol en el futur. Pla Implementació dels projectes Internacionalització Comunicació - Consorci Biopol’Hwww.biopol.cat

Algunes xifres de referència Superfície inicial d’actuació: m2 Activitat hospitalària: Facultatius: 984 Llits: 1430 Trasplantaments: 246 Recerca Investigadors: 550 Grups de recerca: 26 Patents: 6 Projectes de recerca en marxa: 180 ICREAS - 5 Línies d’investigació Oncologia Neurociències Trasplantaments Línies emergents Antiinfecciosos

Comunicació - Consorci Biopol’Hwww.biopol.cat Pla especial Biopol - Muntanya

Comunicació - Consorci Biopol’Hwww.biopol.cat Pla especial Biopol - Mar

Comunicació - Consorci Biopol’Hwww.biopol.cat Superfície total: m2 o Empresa mixta de diagnòstic d’imatge molecular – m2 o CSIC – m2 o Parc Científic– m2 o Instal·lació d’un centre técnico-mèdic totals/ sobrerasant o Centre privat de recerca – m2