La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar."— Transcripción de la presentación:

1 En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar a una millor qualitat de vida. La innovació i la recerca permeten crear nous desenvolupaments més enllà de la tecnologia. A partir del seu desenvolupament, sorgeixen noves fórmules d’abordatge d’actuacions assistencials, o de gestió, en qualsevol àmbit vinculat a l’atenció sanitària i social que cal que el sector comparteixi en benefici dels usuaris. En el marc del I Saló per a l’Autonomia Personal i Qualitat de Vida que impulsa Avante, La Unió vol promoure l’intercanvi de coneixements i d’ experiències per poder avançar, des del punt de vista organitzatiu, en l’ajuda a la promoció de l’autonomia personal. Us convidem a la Sessió tècnica: “Innovació en Gestió i Recursos Assistencials en Atenció a la Dependència” 2 de juny de 2010, de 10 a h. Saló Avante Fira de Barcelona, Av. Reina Maria Cristina s/n Barcelona Programa 10.00 h. Presentació, Anna Riera, directora assistencial, d'anàlisi sectorial i de participació de La Unió. 10.10 h. Conferencia, L’atenció a la dependència: nous reptes, noves oportunitats. Antoni Salvà, director de la Institut de l’Envelliment. Universitat Autònoma de Barcelona. 10.45 h. Plataforma de suport a les residències geriàtriques Cristina Minguell, directora de serveis de suport geriàtric i residencial, MUTUAM MPS 11.15 h. GCR. Registre Assistencial Multidisciplinar Informatitzat. Josep Pascual, director tècnic assistencial del Grup SAR. 11.45 h. Centre de Vida Independent. Model d’Assistència personalitzada i Recerca aplicada per una vida més autònoma Sandra Millet, responsable de gestió i Luisa Pla coordinadora assistencial del CVI. 12.15 h. Cloenda, Joan Ma. Ferrer, director d‘assessorament, consultoria i serveis de La Unió.


Descargar ppt "En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar."

Presentaciones similares


Anuncios Google