La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI"— Transcripción de la presentación:

1

2 PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI
Gestió integral de la mobilitat en polígons i zones industrials. Els aspectes ambientals de la mobilitat

3 Període d’execució i partenariat
Inici: novembre del 2005 Durada prevista: 3 anys Iniciativa cofinançada per la Unió Europea en el marc de la Convocatòria de Projectes LIFE , en l’àmbit del Medi Ambient Partenariat de cinc socis liderat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Socis: Participen també en el projecte: Altres àrees de la Diputació de Barcelona: l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, i la Direcció de Relacions Internacionals, així com el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. Col·laboradors:

4 Objectius i actuacions
Gesmopoli planteja una intervenció global i sostenible sobre la mobilitat en els polígons industrials per millorar l’accessibilitat i mobilitat dels treballadors i treballadores.

5 Polígons on s’actua

6 El polígon El Segre

7 Accions realitzades Presentació del projecte Gesmopoli i signatura del protocol de cooperació entre la Paeria i la Diputació de Barcelona el 12 de juliol del 2006 Elaboració del Pla de Mobilitat del polígon El Segre: durant la segona meitat del 2006 i la primera del 2007 Presentació del Pla de Mobilitat del polígon El Segre a la Paeria: el 17 d’abril del 2007 Nomenar un gestor de mobilitat: durant el gener del 2008 Ubicació: Associació de Propietaris del Polígon El Segre Adreça: Carrer Mineria, parcel·la 26, CP:25191 (Lleida) Telèfon: Correu:

8 Accions realitzades Col·locació dels senyals del projecte Gesmopoli en el polígon: durant la primera setmana d’abril del 2008 1.-Zona: av. Indústria entrada C Zona: av. Indústria entrada LL-11 Constitució de la Mesa del pacte de mobilitat sostenible del polígon industrial El Segre: el 14 d’abril del 2008. En formen part, la Paeria, els sindicats CCOO i UGT, l’Associació d’Empresaris, ATM, Sarbus, la Diputació de Barcelona, el gestor de mobilitat.

9 Situació actual Urbanísticament el polígon industrial presenta deficiències. Un 50% dels treballadors del polígon procedeixen de la ciutat de Lleida i amb un alt percentatge del vehicle privat. Les vies de polígon són poc permeables. Manca total de senyalització i elevada indisciplina viària. La xarxa de ferrocarril no proporciona un servei de passatgers i l’estació del Pla de Vilanoveta està fora de servei. La línia d’autobús LP, després de més de 2 anys en funcionament i de l’enquesta realitzada en el pla de mobilitat es proposen accions per millorar-la.

10 Properament Redacció d’un projecte de reurbanització del polígon industrial El Segre. (adequar les voreres, passos de vianants, carril bici, aparcaments, ...) Pla de barris adaptat als polígons. Estudi de viabilitat per a posar en marxa una segona línia d’autobús pel polígon en sentit invers. Adequació dels horaris de l’autobús a les empreses, millora de les parades i de la informació d’aquestes. Prolongació de la xarxa del carril bici dins el polígon i promoure un servei de lloguer de bicicletes. Promocionar el vehicle compartit per anar cap al polígon. Optimitzar el transport d’empresa Utilitzar l’estació del Pla de Vilanoveta per a passatgers i mercaderies. Creació d’un sistema de rodalies

11 Difusió i sensibilització
Difusió: Pàgina Web –

12 Difusió i sensibilització
Documents informatius

13 E-mail: elsegre@gesmopoli.net
MOLTES GRÀCIES JORDI CABAL Telf:

14 Recull Fotogràfic I

15 Recull Fotogràfic II


Descargar ppt "PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI"

Presentaciones similares


Anuncios Google