FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants (2009-2014)

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Procés de Reflexió Reglament del Consell Escolar Municipal 25 de setembre 2007.
Advertisements

1 DGCEC INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS Àrea de Mercats-ICEC Ajuts a la internacionalització de les empreses culturals.
Què és la EACEA? Gestiona les accions comunitàries en matèria educativa, audiovisual i cultural. Programes: Lifelong Learning Erasmus Mundus (no hi ha.
Programa REMI RESIDÈNCIA TORIBI DURAN Castelló D’Empúries (GIRONA)
PRESSUPOST 2017.
Institut Català de Finances
El sector bancari i els productes de passiu
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
1 u n i t a t Relació laboral i contracte de treball.
SIFARE - Sistema d’Informació Farmacèutica de Recepta Electrònica
EUROPA CREATIVA Subprograma Cultura
A la teva declaració de la renda
ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris.
FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Fons Estructurals.
Aportacions Reintegrables per a empreses culturals.
L’activitat econòmica i el patrimoni empresarial
Concurs literari i d’instagram 2018
Societats d’Interès Social:
El Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet
Consultoria Cultura 2017 Març 2017 Wifi:.
Valorizació de la innovació en la CSPT
ESTADES FORMATIVES A EUROPA PER ALUMNES D’FP
Consultoria Cultura 2018 Febrer 2018 Wifi: 1.
Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies
Àrea d’Afers Acadèmics
1 u n i t a t La funció comercial de l’empresa.
RACO Revistes Catalanes amb Accés Obert.
ANÀLISI DELS ESTATS FINANCERS DE L´EMPRESA
TRETS DIFERENCIADORS 3r ESO
SEGUINT EL CAMÍ Residència Creu Nova.
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
El marc normatiu La Llei 12/2007, d/11 d’octubre, de Serveis Socials i el Decret 202/2009, de 22 de desembre estableixen la creació d’òrgans de participació.
INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA INTERCULTURAL
NOVETATS ESPAI MARGALEF
Biblioteca Patrimonial Digital de la Universitat de Barcelona
Préstecs participatius per a emprenedors digitals culturals
MANS UNIDES MANS UNIDES és una Organització No Governamental per al Desenvolupament ( ONGD ) de voluntaris que des de 1960 lluita contra la pobresa,la.
Necessita Catalunya un nou finançament?
ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA
NUTRICIÓ I PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA
Perspectives econòmiques i reptes del sector de la salut
Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball
Pressupost municipal 2017 Liquidació Figueres, març de 2018.
LA INICIATIVA LEADER +: UNA ESTRATÈGIA DE DESENVOLUPAMENT RURAL
ESTRUCTURA MATRICIAL (Orientada al projecte)
“NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI”
Préstecs Participatius per a emprenedors culturals digitals.
1a JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA
REUNIÓ DEL CONSELL D’ENTITATS I ASSOCIACIONS
Com preparar una unitat per a l’avaluació
NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF
BALANÇ DE LA LLEI DE BARRIS
CLASSIFICACIÓ D'EMERGÈNCIES:
Negociacions d’actius i passius
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GESMOPOLI
PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
Ajuntament de Faura PRESSUPOST 2008 Novembre 2007.
Socialització de llibres de text.
Estudiant: Eva Muñoz Altimis
EL SISTEMA ECONÒMIC.
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
1 u n i t a t Conceptes bàsics de tècnica comptable.
NORMALITZACIÓ COMPTABLE
Promotor Universitari de la Donació de Sang
Projecte: Videojocs.cat
3. Karl Marx: el materialisme històric 3. 5
Resultats dels compromisos de qualitat adquirits amb els usuaris de la UGAD Període (1r semestre)
Aproximació telemàtica a l’art contemporani: Comunicació, art i educació Modalitat A. Classificació: Educació artística. Educació Visual i Plàstica.
Knowing by sharing ( Ens coneixem compartint)
Transcripción de la presentación:

FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants (2009-2014)

L‘Espai Econòmic Europeu i el seu programa d‘ajuts financers Dins el marc dels acords que regulen l'Espai Econòmic Europeu (constituït pels Estats membres de la UE i els països de l'AELC-Associació Europea de Lliure Comerç) existeixen uns esquemes de solidaritat financera que ofereixen els països donants de l'AELC (Noruega, Islàndia i Liechtenstein) als Estats membres de la UE amb un desenvolupament econòmic i social menor.

L‘Espai Econòmic Europeu i el seu programa d‘ajuts financers Aquests mecanismes de solidaritat financera, per contribuir a la cohesió social i econòmica d’Europa, són dos: Unilateral: fons exclussivament de Noruega, Multilateral: fons de Noruega, Islàndia i Liechtenstein Espanya figura entre els països beneficiaris d'aquest segon mecanisme, el multilateral.

Promoció de la diversitat en la cultura i les arts en el patrimoni cultural europeu Pel període de finançament 2009-2014, a Espanya se li van atorgar 45,8 milions d’€, que s’han repartit entre diferents programes relacionats amb: Canvi climàtic, el medi ambient, la salut, la investigació, la promoció de la diversitat en la cultura i les arts en el patrimoni cultural europeu, entre d’altres. I distints objectius que han variat segons els períodes.

Foment de la diversitat cultural i de l‘intercanvi cultural Pel període 2013-2014, l’objectiu fixat és: La millora del diàleg cultural mitjançant la promoció de la cooperació cultural. S’hi dedicaran 400.000€, que aniran destinats a dues categories de projectes: Categoria 1: Recolzament a projectes de cooperació cultural en l’àmbit de l’art contemporani. Categoria 2: Recolzament a la mobilitat pels artistes i treballadors culturals en l’àmbit de l’art contemporani.

Categoria 1 Recolzament a projectes de cooperació cultural en l‘àmbit de l‘art contemporani Ho poden demanar (persones jurídiques): Organitzacions públiques Organitzacions privades Organitzacions No Governamentals

Categoria 1 Tindran prioritat aquells projectes que impliquin la participació, l’espectacle en viu, ...: LIVE ARTS. Com a màxim es poden demanar 60.000€ per projecte. I la subvenció cobrirà un 85% dels costos elegibles (el 15% anirà a càrrec del beneficiari). Exemples de les partides que poden ser finançades: personal, equipaments, costos indirectes, despeses de mobilitat ...

Categoria 2 Recolzament a la mobilitat cultural pels artistes i els treballadors culturals en l‘àmbit de l‘art contemporani Ho poden demanar (persones físiques): Artistes amb residència legal a Espanya (per participar en esdeveniments a Noruega, Islàndia o Lichtenstein). Artistes amb residència legal a Noruega, Islàndia i Liechtenstein (per participar en esdeveniments a Espanya).

Categoria 2 Tindran prioritat aquells projectes que impliquin la participació dels artistes, els espectacles en viu, ...: LIVE ARTS. Com a màxim es poden demanar 7.000€. La subvenció cobrirà el 100% dels costos elegibles. Exemples de les partides que poden ser finançades: viatges dels artistes (ja sigui en avió o per cotxe), hotel, ... està per determinar si entren com a cost elegible les dietes.

Període per presentar els projectes i Període per executar els projectes El període per presentar els projectes: Maig de 2013 fins probablement juny/juliol de 2013 Els projectes que hauran estat seleccionats s’hauran d’executar entre l’1 de setembre de 2013 i el 31 d’agost de 2014. No és obligatori presentar un projecte amb cooperació amb una institució, organisme o artista d’un dels països donants, però si que serà una característica favorable per obtenir el finançament.

Contacte i informació http://www.noruega.es http://www.noruega.es/News_and_events/Mecanismos-de-financiacion-EEE/Diversidad-cultural-y-arte-contemporaneo-/Noticias-/ Embaixada de Noruega a Madrid Eva Puig Syversen: +34 91 4363845 emb.madrid@mfa.no