La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Fons Estructurals.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Fons Estructurals."— Transcripción de la presentación:

1 FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES
Fons Estructurals

2 10 preguntes sobre els Fons Estructurals...
A quins Fons Estructurals (FEDER i FSE) poden accedir directament les PIMES? A qui s’han de dirigir per sol·licitar-los (Generalitat, Ministeri, Ajuntaments...)? Sempre cal cooperar amb entitats de fora de Catalunya per accedir a fons europeus?

3 10 preguntes sobre els Fons Estructurals...
A quins programes de cooperació territorial (transfronterera, interregional...) poden presentar-se les PIMES catalanes? De quin cofinançament he de disposar per accedir a fons europeus? Ha de ser propi o pot provenir d’altres administracions? He d’avançar els diners o em donaran una bestreta?

4 10 preguntes sobre els Fons Estructurals...
Com he de justificar les despeses? Què canviarà el període respecte al que acabem de tancar? Hi ha alguna línia específica per empreses culturals? La UE té alguna acció per a facilitar l’accés al crèdit de les PIMEs?

5 ...i 5 casos pràctics 1. Tinc una antiga nau industrial que ja està reestructurada. Es podrien dedicar Fons Estructurals a facilitar que les empreses culturals s’hi instal·lin per fer creació i innovació?

6 ...i 5 casos pràctics 2. Vull convidar a programadors estrangers a visitar el meu festival de joves talents, centrats en les noves tecnologies i els videojocs, i facilitar que així programin aquests artistes catalans en els seus festivals. Hi hauria possibilitat d’utilitzar els Fons Estructurals pel desplaçament d’aquests potencials compradors de creació i innovació?

7 ...i 5 casos pràctics 3. La meva empresa està dins un clúster audiovisual, però necessito digitalitzar l’herència rebuda (que és en sistema analògic). Necessito finançament. Els Fons Estructurals seria una opció a tenir present?

8 ...i 5 casos pràctics 4. Un festival de caràcter internacional, que ha tingut lloc sempre en la mateixa ciutat durant els últims 10 anys, dedicat a la promoció de l’art contemporani a través del vídeo i del cinema, pot sol·licitar Fons Estructurals per poder ser replicat en diferents ciutats europees?

9 ...i 5 casos pràctics 5. Un congrés internacional, de temàtica cultural, organitzat per una o vàries associacions professionals, pot sol·licitar Fons Estructurals per contractar personal especialitzat? I per pagar les ponències dels ponents? I per subvencionar les activitats culturals que tinguin lloc durant el congrés?

10 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ Joan Lúria Subdirector general de Programació Econòmica Núria Bultà Oficina de l’ICEC a Brussel·les Cristina Sanchis Àrea de Relacions Internacionals


Descargar ppt "FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Fons Estructurals."

Presentaciones similares


Anuncios Google