La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI”

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI”"— Transcripción de la presentación:

1 “NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI”
EXPERIÈNCIA 3 Projecte de reutilització dels llibres de text “NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI” IES Josep Maria Quadrado

2 OBJECTIUS DEL PROGRAMA DE LA REUTILITZACIÓ DE LLIBRES:
Disminuir la despesa anual que suposa la compra de llibres de text. Reutilitzar els llibres, aprofitant recursos que de vegades es perden a l'acabament de cada curs, en la línia d’incrementar la sostenibilitat global del nostre centre. Organitzar un projecte que impliqui tot l’alumnat del centre, fins i tot aquells/es que s'incorporen al centre o l'abandonen.

3 COM ES DUU A TERME? AL MES DE MAIG:
S’ENVIA UNA CIRCULAR ALS PARES/MARES AMB LA INFORMACIÓ SEGÜENT: EL MOTIU DE LA CAMPANYA. EL PROCEDIMENT DE COM ES FARÀ LA GESTIÓ DELS LLIBRES A REUTILITZAR. EL CALENDARI DEL SERVEI DE RECOLLIDA DE LLIBRES I POSTERIOR LLIURAMENT. A LA CIRCULAR TAMBÉ ES RECORDA QUE ÉS REQUISIT INDISPENSABLE QUE ELS LLIBRES ESTIGUIN EN BON ESTAT I S’INCIDEIX EN EL BON ÚS DELS LLIBRES DE TEXT. TAMBÉ ES FA UN ESPECIAL ESMENT EN QUÈ LA DONACIÓ ÉS DE CARÀCTER VOLUNTARI I ALTRUISTA, I S’AGRAEIX LA COL·LABORACIÓ EN UN PROJECTE QUE SERÀ ÚTIL, BENEFICIÓS I ECOLÒGICAMENT POSITIU.

4 BESCANVI LLIBRE-TIQUET
AL MES DE JUNY: L’alumnat pot cedir els llibres de text i també els de lectura. A canvi, rep un tiquet per cada llibre.

5 A PARTIR DE L’1 DE SETEMBRE:
Cada tiquet es pot permutar per un llibre. Els llibres es lliuraran per rigorós ordre de demanda. Si s’esgotassin els exemplars sol·licitats, el tiquet es pot guardar per a altres cursos. Els tiquets també es podran traspassar a altres companys del mateix curs o no (per exemple familiars o amics). En tot cas, els tiquets tindran una validesa de 3 anys.

6

7 DES DE LA COMISSIÓ AMBIENTAL PENSAM QUE:
La gestió i organització del mecanisme de bescanvi és laboriosa i complexa, però els resultats són molt positius, encara que als últims dos anys s’han modificat els currículums de l’ESO, i molts llibres de text són de nova edició. La disposició de llibres en dipòsit també ha possibilitat que molts alumnes nouvinguts, alumnes que han extraviat material propi o bé que necessiten reforços d’altres nivells, hagin aconseguit gratuïtament els llibres de text.


Descargar ppt "“NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI”"

Presentaciones similares


Anuncios Google