La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Socialització de llibres de text.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Socialització de llibres de text."— Transcripción de la presentación:

1 Socialització de llibres de text.

2 Socialització de llibres de text
Descripció del projecte Objectius Qui pot participar? Què cal fer per participar-hi? Procediment Quota i estalvi Comissió de reutilització Bases

3 Què és la socialització dels llibres de text?
Socialitzar un llibre de text significa allargar- ne el seu ús un mínim de 3 anys El projecte es fonamenta en l’aprofitament dels llibres que al final de curs es troben en bon estat.

4 Objectius del projecte
L'objectiu principal l'estalvi familiar en despeses escolars . A més a més: fomentar la responsabilitat dels estris d’aprenentatge potenciar la solidaritat entre la comunitat educativa promoure la cultura del reciclatge i la reutilització de recursos.

5 Qui pot participar-hi... La reutilització de llibres anirà dirigida als cursos de Cicle Mitjà i Cicle Superior. Es socialitzaran només els llibres de text. Els llibres d’activitats de les diferents assignatures queden exclosos. És necessari ser soci de l’AMPA.

6 Què cal fer... Demanar el lot de llibres a la web Pagar la quota de socialització: 40 € Fer entrega dels llibres de cada alumne a final de curs, excepte els llibres de 2n.

7 Procediment Juny- juliol/2017: Adhesió i pagament.
Setembre/2017: distribució dels lots de llibres. Durant el curs: compromís de supervisió de l'ús dels llibres per part de l’alumne, la família i els tutors/es. Juny/2018: Retorn del lot de llibres degudament revisats. Adhesió al projecte pel curs següent.

8 Quota i estalvi Lot 3r curs € (150€) Lot 4t curs € (150€) Lot 5è curs € ( 142€) Lot 6è curs € (142€)

9 Comissió de reutilització
Funció de la comissió: supervisió del bon funcionament del projecte. Dos membres de la Junta de l’AMPA. Un mestre de l’escola La Creu. Pares i mares voluntaris.

10 Bases del programa Per participar és imprescindible ser soci de l’AMPA i acceptar els termes i pagar la quota de socialització. Qui participa en el projecte per primera vegada ha de fer donació dels llibres(de 3r a 6è) a l’acabament del curs escolar, o bé abonar 3 euros per llibre no aportat. Els llibres socialitzats s’identifiquen amb una etiqueta identificativa amb el nom del nen i s’entreguen amb fundes protectores. S’ha de fer un bon ús dels llibres i mantenir-los en bon estat, no s’hi pot ratllar, escriure ni pintar. Durant el curs hi ha d’haver un compromís de supervisió de l'ús dels llibres per part de l’alumne/a, la família i els tutors/es. En cas de pèrdua o deteriorament per un mal ús, la família haurà d’abonar el valor total del llibre. En finalitzar el curs l’alumne retornarà els llibres degudament revisats.


Descargar ppt "Socialització de llibres de text."

Presentaciones similares


Anuncios Google