La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF

Presentaciones similares


Presentación del tema: "NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF"— Transcripción de la presentación:

1 NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF 2011-2012
PRESENTACIÓ juny 2012 NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF

2 ESGOTADA ICF CRÈDIT 2011 Línia de mediació : 300 M€
Finalitat: Finançar inversions fins el 120% de la inversió justificada i el circulant de pimes i autònoms. Veure quadre explicatiu!! Import: Des de € fins a € Tipus d’interès : EURIBOR a 6 mesos + fins a 3,25% Comissions: Sense comissions d’obertura i estudi. Amortització anticipada fins l’1%. Garanties: Les requerides per l’entitat financera. Conclusió: Es proposa l’aprovació de l’operació. (en cas que sigui així!) ESGOTADA

3 AVALS PER CIRCULANT Línia d’Avals d’ICF i Avalis: 500 M€
Finalitat: Finançar circulant d’empreses per a operacions noves o renovacions amb increment de límits. Import: Condicions: - Màxim el 50% de l’operació de finançament proposada = Op. Nova - El doble de l’increment del límit de l’operació de circulant (mín. 10%) = Renovacions Garanties: a compartir les sol·licitades per l’entitat financera

4 LÍNIA INVERSIÓ Línia de finançament directe de l’ICF.
Finalitat: Finançar inversions empresarials en actius fixos (materials, immaterials o financers) d’empreses catalanes amb una facturació < 250 M€ anuals. Condicions: Garanties: a determinar per l’ICF. En el cas de cofinançament, les garanties aportades seran compartides entre l’ICF i l’Entitat Financera.

5 LÍNIA CAPITALITZACIÓ EMPRESARIAL
Línia de finançament directe de l’ICF: 200 M€ Finalitat: Ampliacions de capital i millora de solvència de l’empresa. Condicions: Garanties: a determinar per l’ICF. En el cas de cofinançament, les garanties aportades seran compartides entre l’ICF i l’Entitat Financera.

6 LÍNIA I+i Línia de mediació: 600 M€
Finalitat: Projectes d’internacionalització, innovació, industrialització i turisme. Beneficiaris: Aquelles empreses que rebin el certificat d’elegibilitat a travès d’ACC1Ó (Departament d’Empresa i Ocupació). Garanties: a determinar per l’entitat financera. Desemborsament: en el moment de la signatura.

7 EMPRENEDORS Nova línia aprovada el 23 de maig, pendent del desenvolupament per la seva comercialització. EMPRENEDORS

8 MICROCRÈDITS Línia ICF – Microcrèdits
IFEM, societat del Grup ICF, contribueix al finançament de microempreses i pimes,amb fons aportats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per la Generalitat, dins del programa JEREMIE (Joint European Resources for Micro toMedium Enterprises). Beneficiaris: autònoms, petites empreses o microempreses. Projectes finançables: inversions i despeses per iniciar, consolidar o ampliar el negoci. Mobiliari. Instal·lacions. Maquinària. Vehicles de transport industrial. Programari informàtic. Drets de la propietat industrial. Drets de traspàs. Serveis de consultoria. Formació. Les empreses que desenvolupin projectes a Catalunya poden optar al finançament del programa JEREMIE Condicions Financeres: Import: fins al 100% del projecte amb un màxim de euros. Termini: fins a 7 anys amb la possibilitat de fins a 2 de carència. Interès: fix o variable, referenciat a l'Euríbor. Comissions: sense comissions. Garanties: a criteri de l'entitat financera amb la qual es tramiti l'operació. IFEM assumeix part del risc de l'operació per compte de l'entitat financera. Tramitació: a través de les entitats financeres col·laboradores: Unnim i Caixa d'Enginyers  .


Descargar ppt "NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT ICF"

Presentaciones similares


Anuncios Google