La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA"— Transcripción de la presentación:

1 PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA
Pla d’atenció a les persones vulnerables per raó d’edat i/o amb diversitat funcional

2 ÀMBIT D’ATENCIÓ A LES PERSONES
Pla d’atenció a les persones vulnerables per raó d’edat i/o amb diversitat funcional PLA D’OCUPACIÓ LOCAL ÀMBIT HABITATGE ÀMBIT D’ATENCIÓ A LES PERSONES POSEM A PUNT LA TEVA LLAR AL COSTAT DE QUI CUIDA MILLOR EN COMPANYIA A PROP TEU!

3 Al Costa de Qui Cuida: Objectius
AL COSTAT DE QUI CUIDA Aquest programa neix amb la voluntat d’acompanyar i recolzar a aquests cuidadors, realitzant les següents actuacions: Empoderament dels cuidadors/es mitjançant la formació i/o informació sobre pautes específiques per dur a terme una cura adequada de la persona. Assessorament en matèria d’ajuts tècnics o adaptacions de l’espai necessàries per millorar la mobilitat i benestar de la persona dependent que té al seu càrrec. Donar suport al cuidador perquè pugui disposar del seu propi espai i temps per ell mateix.

4 Al Costa de Qui Cuida: Actuacions
VISITES A DOMICILI DE VALORACIÓ DE NECESSITATS Visites a domicili per tal de conèixer al cuidador/a i a l'usuari/a i concretar les necessitats d’aquest programa. VISITES D’OBSERVACIÓ Visites per tal d’observar els diferents ítems que sobre els que hem d’assessorar (higiene, transferències, organització de la medicació, adequació de l'espai, ajudes tècniques, etc.) VISITES D’ASSESSORAMENT Sessions d’assessorament al propi domicili (sobre el ítems detectats a l’observació) tenint en compte les necessitats i recursos de cada cas. VISITES DE SEGUIMENT Visites a domicili per tal de comprovar l’assoliment dels aprenentatges per part del cuidador/a, i valorar la finalització d’aquest programa ACOMPANYAMENTS PER DESCANS DEL CUIDADOR/A Visites a domicili per tal de conèixer al cuidador/a i a l'usuari/a i concretar les necessitats d’aquest programa

5 Al Costa de Qui Cuida: Equip
AL COSTAT DE QUI CUIDA EQUIP I ACTUACIONS: 1 Treballadora Social 1 Tècnica Sòcio Sanitària 1 Treballadora Social: Realització de visites a domicili per tal de valorar les necessitats d’assessorament dels cuidadors/es sobre els aspectes referents a la cura de l’usuari/a. Coordinació i supervisió de les actuacions realitzades dins del programa. Realització d’informes de tancament dels casos ja finalitzats i traspàs d'informació a les treballadores socials de referència dels usuaris/es.

6 Al Costa de Qui Cuida: Equip
1 Tècnica Sòcio Sanitària: Realització de visites al domicili per tal d’observar com el/la familiar duu a terme la cura de l'usuari/a, d’ assessorar al cuidador en aquells aspectes on es valori que hi ha una necessitat d‘aprendre pautes més adequades, i posteriorment visites de seguiment per tal de comprovar que s’ha assolit els aprenentatges. Realització d’acompanyaments al cuidador per la compra d’ajuts tècnics assessorant-lo en l’opció més adequada per l’usuari/a. Realització d'acompanyaments de l'usuari/a per tal de donar un espai i temps lliure al cuidador/a.


Descargar ppt "PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA"

Presentaciones similares


Anuncios Google