La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA
AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris

4 Qui som? AGROPRÉS. Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, és l'organització professional que reuneix els periodistes, publicistes i escriptors especialitzats en qüestions agràries i agroalimentàries. lliurement associats. AGROPRES es constitueix a l’empara de la Constitució espanyola, de la llei 19/1977 de l'l d'abril, reguladora del dret d'associació sindical, del decret 837/1977 i disposicions complementaries i es regeix, amb criteris democràtics per la legislació que li sigui aplicable i per aquests estatuts.  AGROPRÉS es una entitat sense finalitat de lucre.

5 Objectius AGROPRÉS, Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, es va fundar l'any 1987 a Barcelona al Palau Fivaller, seu de l'Institut Agrícola Català de Sant Isidre. Els objectius fonamentals de l'Associació, com diuen els seus Estatuts són: Fomentar la millora del nivell de capacitació professional dels seus socis. Tutelar i protegir els interessos professionals generals dels seus membres. Representar davant d'entitats publiques i privades el conjunt dels periodistes, publicistes i escriptors agraris. Fomentar les relacions entre els seus membres.

6 Objectius (ii) Proporcionar als seus membres, directament o per mitjà de tercers, tota mena de serveis que puguin ésser d'interès per al propi col·lectiu. Contribuir al desenvolupament del sector agrari mitjançant les tasques d'informació i formació des seus protagonistes, realitzades individualment pels socis d'AGROPRÉS o les que pugui realitzar directament l'Associació. Potenciar la divulgació de la informació agrària en els mitjans informatius. Tots aquells altres relacionats directament o indirecta amb els anteriors.

7 Presentació de la capçalera de la web i les seccions que conté.
La nostra web Presentació de la capçalera de la web i les seccions que conté.

8 Membres Art. 8è: Membres Poden ésser membres d'AGROPRÉS els periodistes escriptors i publicistes especialitzats en la informació relacionada amb els sectors agrari i agroalimentari o que la tractin habitualment en qualsevol mitjà informatiu, sigui quin sigui el seu suport d’edició. Art. 9e: Col·laboradors Podran ésser membres col·laboradors d'AGROPRÉS les persones físiques o jurídiques, que tenint interès en el seguiment de les activitats de l'associació, o en la participació en les seves activitats, però no reunint els requisits per poder ser-ne membres. vulguin formar part d'AGROPRÉS.  Els drets i deures dels col·laboradors i les condicions particulars d'admissió per a cada cas concret, seran establertes per la Junta Rectora mitjançant un acord o un conveni. La Junta Rectora podrà establir convenis tipus o reglamentació genèrica per a grups homogenis de potencials col·laboradors.  Tant els convenis particulars com els reglaments genèrics per a grups homogenis, així com l'admissió dels col·laboradors, seran aprovats per la Junta Rectora, però hauran d'ésser presentats a la primera Assemblea General que se celebri amb posterioritat, per a la seva ratificació o anul·lació.

9 Organització Assemblea General Junta Rectora Comité Executiu
Tots els associats es reuneixen un col a l’any Junta Rectora La formen nou membres. Es reuneix cada quatre mesos Comité Executiu Constituit per quatre socis. Es reuneix un cop al mes Comissions de treball Comissió de Fires. Comissió de nous socis. Comissió web Agroprés. Comissió de relacions Premsa-publicacions Comissió de Formació.

10 Articles d’interès www.agropres.org
Dins la web d’AGROPRÉS hi ha una Secció on hi trobareu articles d’opinió sobre temes de màxima actualitat. Aquest articles poden ser captats i divulgats pels mitjans de comunicació de forma lliure indicant tan sols la procedència: AGROPRÉS

11 Fires d’interès AGROPRÉS vol estar present a les diverses Fires d’interès agropequari del país. Podem organitzar o col·laborar en les Jornades, Xerrades, Simposis, Debats, etc. També es pot negociar una presència física mitjançant un estand.

12 El OBSERVATORIO DE LA COMUNICACIÓN DE LA SOCIEDAD RURAL (OCSR)
El Observatorio de la Comunicación de la Sociedad Rural es una Fundación integrada por personas y equipos dedicados total o parcialmente a la comunicación de temas relacionados con la agricultura, la ganadería, el medio natural y el medio ambiente. El trabajo se centrará en estudiar la imagen del mundo rural que se transmite a la sociedad y evaluar sus efectos, sus problemas y sus necesidades. También hará el seguimiento de la información que se divulgue a través de los medios de comunicación social (prensa escrita, radio, televisión, internet, etc.).

13 Com contactar-nos SEU D'AGROPRÉS
Rambla de Catalunya, 10 1er Barcelona Tel Fax


Descargar ppt "ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris."

Presentaciones similares


Anuncios Google