Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya 2011

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Advertisements

AGENDA DEL MUNICIPI – FESTES MAJORS
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
BON VESPRE !!!!.
Pràctiques de Psicopedagogia a Londres
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
BON VESPRE !!!!.
BAIXAR MAPES DE L’ICC (INSTITUT CARTOGRÀFIC DE CATALUNYA)
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL
EBM LA FONTANA Escola Bressol Municipal de gestió directa de l’Ajuntament de Barcelona Districte de Gràcia Escola de tres grups: 1 de 18 infants de 2-3.
Xarxa Productes de la terra
BAUHAUS, una escola d’art
Podeu posar una foto del vostre centre
PROGRAMACIÓ Casal 2012 Amàlia Castillo
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
REUNIÓ INFORMATIVA.
Concurs literari i d’instagram 2018
REUNIÓ DE PARES I MARES 2 d’octubre del 2015.
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
Ens alimentam amb el cos i la sang del Senyor
FESTES DE NADAL Elena Extraviz.
NADAL i EPIFANIA Nadal és la celebració del Misteri
BENVINGUTS A ESQUIROLS!
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
IMPLICA’T PER MILLORAR EL NOSTRE ENTORN
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016.
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
ANTECEDENTS El febrer de 2013 L’Hospitalet va iniciar un procés participatiu de reflexió estratègica amb la ciutadania per tal d’establir les bases de.
A quina hora i en quin espai hi ha més soroll a l’escola?
Naixement de Salvem Catarroja
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
IES CAN JOFRESA Terrassa PROCÉS D’ELABORACIÓ D’UN
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
8ª bicicletada La Mar de La Frau
2ª REUNIÓ 2017 CONSELL D’ENTITATS
L'any 1982, tres pediatres i dues assistents socials de Catalunya van coincidir a París en el IV Congrés Internacional sud els Enfants Maltraités et Negligés.
Vivim-la amb el sacerdot
AMPA PURIFICACIÓ SALAS
AGENDA DEL MUNICIPI – FESTES MAJORS
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
Holanda Ha sigut una passada!!!!.
CLICA AQUÍ I CANTA EL LEMA: L’ODISSEA (web del col·legi)
Coneixements i idees previs
SETMANA DE L'ENERGIA D'OCTUBRE 2005 Granollers L'ENERGIA A L'ESCOLA
Les taules de multiplicar
PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA
Meditem escoltant “He menjat el Teu Cos” (7’) de la Passió de Bach
FEM SaluT 2018 UN PROJECTE DE PROMOCIÓ DE LA SaluT PER AL COL,LECTIU PROFESSIONAL DE L´HOSPITAL SANT RAFAEL.
“L’ètica empresarial a les organitzacions sanitàries i socials”
L’organització del temps
INTEGRACIÓ DEL PROGRAMA D’ESCOLES VERDES DINS DE LA GESTIÓ DEL INSTITUT GIOLA Programa escoles verdes de la generalitat té com a objectius principals:
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
Poblenou 31 de Gener 2009 DeuMil a Brussel·les 7 de Març 2009.
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
CASAL D’ESTIU 2015 Reunió informativa.
Xarxa de Dones Directives i Professionals del Tercer Sector
Estem preparant una manifestació que marcarà una generació
ACCÉS A L’HABITATGE A BARCELONA
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
Elaboració del Pla de formació ajuntament de viladecans
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
Jornada d’Intercanvi d’Experiències Formatives a les EOI
Transcripción de la presentación:

Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya 2011 Trobada de Monitors/es de Catalunya Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya 2011 Federacions i Moviments de Centres d’Esplai Cristians

Dades Bàsiques Dates: 26 i 27 de Març de 2011 Trobada de Monitors/es de Catalunya Dades Bàsiques Dates: 26 i 27 de Març de 2011 Lloc de Realització: Ciutat de Lleida Lema / Eslògan de la Trobada: Qui, si no tu! Previsió de Participació: 1.000 monitors i monitores

Qui la prepara? Trobada de Monitors/es de Catalunya S’ha creat una Comissió formada per membres de les federacions i moviments de Centres d’Esplais Cristians de tots els Bisbats de Catalunya i que són membres de la CCCCCE En aquesta comissió, per part del MCEC, hi assisteix la Maria Valencia i l’Eduard Bartrina Cada federació assumeix una part de la organització de la mateixa, i cada federació, al seu torn, munta una comissió al seu territori per preparar la tasca que ha assumit. Com a MCEC, ens caldrà preparar una comissió, com les que ja fèiem de la JORESCO, per preparar la part de la trobada que la Comissió ens ha delegat.

Motivació, preparació prèvia i treball de fons Trobada de Monitors/es de Catalunya Motivació, preparació prèvia i treball de fons S’han elaborat uns “materials previs” (amb diversos recursos) per tal que els Centres d’Esplai i els Equips de Monitors/es preparin la seva participació a la Trobada. Aquests Materials Previs, treballen la figura del Monitor en la seva dimensió d’Emprenedor, o millor dit, d’emprenedor social, tot repassant les diverses característiques o qualitats. Entre les qualitats d’aquest “monitor-emprenedor”, en destaquem una d’essencial: EL COMPROMÍS! Aquest és el treball de fons que volem fer a la Trobada... I d’aquí neix el “Qui, si no tu!”

Comunicació amb els Centres d’Esplai Trobada de Monitors/es de Catalunya Comunicació amb els Centres d’Esplai Finals de Gener – Primera setmana de Febrer: Enviament dels materials previs als Centres d’Esplai Primera quinzena de Febrer: enviament del tríptic informatiu a tots els monitors i monitores Febrer: Publicació del web i obertura de les inscripcions

Programa Previst Dissabte dia 26 de Març de 2011 Trobada de Monitors/es de Catalunya Programa Previst Dissabte dia 26 de Març de 2011 Matí: Arribada i instal·lació Dinar: cada participant, es porta el seu. Tarda: Inauguració de la Trobada Xerrada formativa Tallers / Tècniques Sopar: popular, a càrrec de la Trobada Nit: Pregària Gran Joc de Nit – Vetllada Concert: PASTORETS ROCK

Programa Previst Diumenge dia 27 de Març de 2011 Trobada de Monitors/es de Catalunya Programa Previst Diumenge dia 27 de Març de 2011 Matí: Desvetllada General Esmorzar Gran joc de Matí, pels carrers de la ciutat de Lleida Eucaristia a la Seu Vella Dinar: Dinar popular. Final de festa. Dinàmica de cloenda i hora dels adéus!

Trobada de Monitors/es de Catalunya Llocs de Realització El centre neuràlgic de la Trobada serà els Camps Elisis de Lleida, on podrem utilitzar pavellons per fer les activitats i per dormir. També, i com a llocs emblemàtics de la ciutat, utilitzarem la Seu Vella (per l’eucaristia) i la Llotja, per les activitats del dissabte a la tarda.