Estudi dels hàbits de consum dels catalans fora de la llar

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
© Universitat de Girona LA GESTIÓ DE LA QUALITAT A LES EMPRESES DE CATALUNYA Resultats d’un estudi empíric Juny 2002 Univers d’aproximadament 4500 certificats.
Advertisements

La qualitat, garantia de millora.
La qualitat, garantia de millora.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
SERVEI DE MENJADOR INFANTIL / PRIMÀRIA.
Sara Tous Belmonte Jornada I+D MESIO UPC-UB 11 de Maig del 2016
ENQUESTA DE MOBILITAT EN DIA FEINER 2016 (EMEF 2016)
Xarxa de Biblioteques de l’Hospitalet
d' a s s i s t è n c i a al g o v e r n l o c a l
CUESTIONARIO PARA EL DIAGNÓSTICO DE PERCEPCIONES CATALUÑA- ESPAÑA PRINCIPALES RESULTADOS Novembre de 2009 Estudio de la Universitat Oberta de Catalunya.
i el que no es pot avaluar
Lingua e cultura catalana Unitat 3: horaris
IMPLANTACIÓ DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ A LA CIUTAT DE LLEIDA Anàlisi estadística - desembre 2000 IMPLANTACIÓ DE LES TIC A LA CIUTAT.
ELS INDICADORS ECONÒMICS: OCUPACIÓ I PREUS
El mercat de treball a la ciutat de Girona
DIAGNÒSTIC DE PERCEPCIONS CATALUNYA - ESPANYA
UD 1. Activitat Física i Entrenament
Els castells: Coneixement, experiència i percepció a Catalunya
Elisabet - Abril – Rubén 6èB
FESTES DE NADAL Elena Extraviz.
Trobada de Monitors i Monitores de Catalunya 2011
ESTADÍSTIQUES I WEBQUEAST
Àrea de Presidència – Àrea d’Esports
MILLORA DE LA COMPETITIVITAT DELS COMERÇOS
TREBALLS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC
INTERCANVI VILASSAR-LATRESNE
Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.
1 er dia - 2on dia. 1 er dia - 2on dia 2on dia - 3er dia.
Assemblea informativa 8 de gener de 2010
SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016.
EL DIA SENSE COTXES 5è de Primària.
Enquesta de violència masclista a Catalunya
ANTECEDENTS I OBJECTIUS
Estudi sobre la salut, estils de vida i condicionants acadèmics dels estudiants de medicina de Catalunya La salut de l´estudiant de medicina Carlos Garcia.
NOVETATS ESPAI MARGALEF
Treballem l’estadística
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
La gestió per processos
Els sous de les dones a CATALUNYA
Mobilitat 1996 S’ha elaborat una matriu de viatges 1996 entre municipis a partir de les dades de l’EMO 96, l’EMQ 96 i dels operadors. La mobilitat obligada.
1r trimestre: “Respecte a la diversitat”
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ.
Informe reclamacions CSI Global Any
EL PAPER DE LA DONA EN LES ESTRUCTURES
CAMP APRENENTATGE VALLS D’ÀNEU
El Perfil de l’Educador: El Lideratge a l’aula
- Treballem un projecte a l’aula d’acollida -
LIDERATGE D’EQUIPS INSCRIPCIÓ Inici: 04/07/2018 Fi: 18/07/2018 Horari:
Llengua i identitat a Catalunya 2008
Pràctica 2.2: Cerca en bases de dades bibliogràfiques per a la investigació en treball social Objectius: Donar a conèixer els recursos bibliogràfics que.
Com preparar una unitat per a l’avaluació
Resultats enquesta de satisfacció dels donants de sang 2017
PRESSUPOST PARTICIPATIU
INS Pedraforca 1r d’ESO Curs
Estrès laboral i L'estrès laboral és una resposta de l’organisme davant de qualsevol demanda o exigència a la qual està sotmès i que l’individu interpreta.
Accessibilitat web per a discapacitats visuals
L’ atenció domiciliaria dels equips d’atenció primària catalans
Resum de resultats Enquesta als participants en els Cercles de comparació intermunicipals Octubre de 2018 Grandària del municipi 503 Fins a habitants.
ACTUACIONS SOBRE LA GESTIÓ I ÙS EFICIENT DE L’EDIFICI DE L’ESCOLA TÉCNICA SUPERIOR D’ARQUITECTURA DEL VALLES.
LES PREFERÈNCIES COM A EINA FACILITADORA
GROSSA DE CAP D’ANY 26 de setembre de 2013.
Organització i creixement
Dr. Pere Mir Dr. Eduard Cristóbal Desembre de 2004
EL CONSUM DE DROGUES ENTRE LA POBLACIÓ HOMOSEXUAL USUÀRIA D’ESPAIS D’OCI NOCTURN DE CATALUNYA.     UNA APROXIMACIÓ QUANTITATIVA.
Màster d’Aplicacions Multimèdia
Anàlisi de la qualitat de vida de les persones majors a Mallorca
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
Què fas a la universitat?
Què fas a la universitat?
Procés participatiu per l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès _Gener de 2011_.
Transcripción de la presentación:

Estudi dels hàbits de consum dels catalans fora de la llar Estudi realitzat per:

Objectius Conèixer els hàbits de consum dels catalans quan mengen fora de la llar.

Fitxa Tècnica Tècnica d’Investigació Tècnica d’entrevista: Enquestes telefòniques assistides per ordinador (CATI Computer Assisted Telephone Interviewing). Durada: 15 minuts de duració màxima. Públic objectiu Univers: Residents a Catalunya majors de 18 anys. Mostra i Distribució S’han realitzat un total de 1.000 enquestes. La mostra és representativa de la població catalana per criteris de sexe, edat i distribució geográfica L’anàlisi dels resultats s’ha portat a terme per les següents variables, amb l’objectiu de donar resposta els objectius d’aquest estudi: Total Consumir fora de la llar a establiments: dinar/sopar entre setmana i cap de setmana; dinar/sopar de feina, a la feina o a prop de la feina, per raons d’oci i altres; entre setmana i caps de setmana; sopar i dinar. Preparar menjar a casa i consumir-lo fora. Consumir a casa menjar de fora. Resultats

HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR A ESTABLIMENTS Restaurants, bars i cafeteries on serveixen menjars cuinats.

Freqüència (cops/setmana) Consum habitualment fora de la llar (≥ 1 cop al mes)... Consum fora de la llar en l’última setmana... 65 min 16€ 93 min 25€ 93 min 24€ 89 min 23€ Entre setmana Cap de setmana BASE: 2.403 (àpats) 1.355 408 274 366 Freqüència (cops/setmana) Entre setmana Cap de setmana Freqüència global: 3,3 cops/setmana Dinar Sopar Dinar Sopar Dina/sopa fora habitualment 3,7 2,1 1,5 1,4 No dina/sopa fora habitualment 0,5 0,2 0,3 Global 1,6 0,6 Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2, P3 Entre setmana Cap de setmana BASE: 1.000 (individus) BASE: 619 (individus)

Han dinat/sopat fora de la llar Durant l’última setmana, el principals motius per dinar/sopar fora de la llar han estat motius relacionats amb la feina (48,7%) i d’oci (46,6%). Han dinat/sopat fora de la llar Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: 2.403 àpats (619 individus); Han dinat/sopat fora de la llar en alguna ocasió durant la última setmana

Entre setmana Cap de setmana Durant l’última setmana, el principals motius per dinar/sopar fora de la llar entre setmana han estat motius relacionats amb la feina (66,3%) i l’oci (32,6%). D’altra banda, els motius d’oci (85,3%) han estat els principals factors que han impulsat els catalans a dinar/sopar fora de la llar durant el cap de setmana. Entre setmana Cap de setmana Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: 1.763 àpats (469 individus que han menjat algun cop entre setmana fora de la llar durant l’última setmana) BASE: 640 àpats (351 individus que han menjat algun cop durant el cap de setmana fora de la llar durant l’última setmana)

Durant l’última setmana, el principals motius per dinar fora de la llar han estat motius de feina (68,1%) i d’oci (29,5%). D’altra banda, els motius d’oci (82,7%) han estat els principals factors que han impulsat els catalans a sopar fora de la llar. Dinar Sopar Diapo trimestre 3º: 153. P3 BASE: 1.629 àpats (472 individus que han dinat algun cop fora de la llar durant l’última setmana) BASE: 774 àpats (360 individus que han sopat algun cop fora de la llar durant l’última setmana)

BASE: 1.355 àpats; 371 individus BASE: 277 àpats; 629 individus DINAR FORA DE LA LLAR - ENTRE SETMANA 37,1% Dinar fora habitualment 3,7 cops/setmana BASE: 1.355 àpats; 371 individus Freqüència dels catalans 1,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No dinar fora habitualment 62,9% 0,5 cops/setmana BASE: 277 àpats; 629 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)

BASE: 408 àpats; 191 individus BASE: 174 àpats; 809 individus SOPAR FORA DE LA LLAR - ENTRE SETMANA Feina 15,2% Oci 80,4% Altres sopars 4,4% 19,1% Sopar fora habitualment 2,1 cops/setmana BASE: 408 àpats; 191 individus Freqüència dels catalans 0,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No sopar fora habitualment 80,9% 0,2 cops/setmana BASE: 174 àpats; 809 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)

BASE: 274 àpats; 188 individus BASE: 212 àpats; 812 individus DINAR FORA DE LA LLAR - CAP DE SETMANA Oci 85,4% Altres dinars 14,6% 18,8% Dinen fora habitualment 1,5 cops/setmana BASE: 274 àpats; 188 individus Freqüència dels catalans 0,5 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No dinen fora habitualment 81,2% 0,3 cops/setmana BASE: 212 àpats; 812 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)

BASE: 366 àpats; 253 individus BASE: 212 àpats; 747 individus SOPAR FORA DE LA LLAR - CAP DE SETMANA Oci 85,2% Altres sopars 14,8% 25,3% Sopar fora habitualment 1,4 cops/setmana BASE: 366 àpats; 253 individus Freqüència dels catalans 0,6 cops/setmana Diapo trimestre 3º: 153. No sopar fora habitualment 74,7% 0,3 cops/setmana BASE: 212 àpats; 747 individus P1, P2, P3 BASE: 1.000 (individus)

En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 2.403 àpats (619 individus); Han dinat/sopat fora de la llar en alguna ocasió durant la última setmana

En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Dilluns Dissabte Entre setmana Dimats Dimecres Cap de setmana Diumenge Divendres Dijous Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 807 (àpats) BASE: 520 (àpats)

En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Dinar Sopar Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 797 (àpats) BASE: 530 (àpats)

En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % DINAR - ENTRE SETMANA SOPAR - ENTRE SETMANA BASE: 575 (àpats) BASE: 232 (àpats) DINAR - CAP DE SETMANA SOPAR - CAP DE SETMANA Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 222 (àpats) BASE: 298 (àpats)

En l’última ocasió que vostè ha dinat/sopat fora de casa durant l’última setmana, a quin tipus d’establiment ha estat? Restaurant de menjar ràpid Cafeteria/bars/cafès Restaurant Tradicional Hotel Altres NS/NC % Feina A la feina o a prop BASE: 242 (àpats) BASE: 228 (àpats) Oci Altres motius Diapo trimestre 3º: 153. P5 BASE: 754 (àpats) BASE: 103 (àpats)

Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? MITJANA (puntuació) 7,1 3,3 5,6 6,4 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 1.000 (individus)

Han dinat/sopat fora de la llar Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? Han dinat/sopat fora de la llar MITJANA (puntuació) 7,3 3,7 5,7 6,6 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 619 individus que en l’última setmana han anat a dinar/sopar algun cop fora de la llar

NO han anat a dinar/sopar fora Quin és el seu nivell de confiança respecte la qualitat dels ingredients dels següents tipus d’establiment? NO han anat a dinar/sopar fora MITJANA (puntuació) 6,7 2,7 5,5 6,1 % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Diapo trimestre 3º: 153. P17 BASE: 381 individus que en l’última setmana NO han anat a dinar/sopar fora de la llar

% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Entre setmana BASE (àpats) Entre setmana 807 Cap de setmana 520 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana

% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Dinar Sopar BASE (àpats) Dinar 797 Sopar 530 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana

% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? BASE (àpats) DINAR - ENTRE SETMANA 575 SOPAR - ENTRE SETMANA 232 DINAR - CAP DE SETMANA 222 SOPAR - CAP DE SETMANA 298 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana

% Quin tipus de menjar va consumir en aquella ocasió? Feina BASE (àpats) Feina 242 A la feina o a prop 228 Oci 754 Altres motius 103 Diapo trimestre 3º: 153. P6 BASE: han menjat algun cop fora de la llar durant l’última setmana

ALTRES HÀBITS DE CONSUM ALIMENTARI FORA DE LA LLAR HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR NO A ESTABLIMENTS Consumir fora de la llar menjar preparat a la llar. HÀBITS DE CONSUM A LA LLAR Consumir menjar preparat que s’adquireix en establiments fora dels canals habituals de comunicació.

Freqüència global: 1,0 cops/setmana Freqüència (cops/setmana) Consum habitualment fora de la llar NO a establiments (≥ 1 cop al mes)... Freqüència global: 1,0 cops/setmana Freqüència (cops/setmana) Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2 BASE: 1.000 (individus)

Considerant l’última setmana, llocs on ha consumit el menjar preparat a casa, però que està destinat a ser consumit en un lloc diferent de casa seva. % Diapo trimestre 3º: 153. P11 BASE: durant l’última setmana ha preparat menjar a casa que després ha consumit en un lloc diferent a casa seva

Propietats dels aliments: 68,5% Disponibilitat de temps: 15,0% Raons per les que va preparar menjar a casa que després va consumir en un lloc diferent de casa seva. Propietats dels aliments: 68,5% Disponibilitat de temps: 15,0% Diapo trimestre 3º: 153. P12 BASE: 238 individus; durant la última setmana ha preparat menjar a casa que després ha consumit en un lloc diferent a casa seva

Consum habitualment menjar preparat que adquireix en establiments fora dels canals habituals de comunicació (≥ 1 cop al mes)... Diapo trimestre 3º: 153. P1, P2 BASE: 1.000 (individus)

Considerant l’última setmana, en l’última ocasió que vostè ha consumit a la seva llar menjar preparat que ha comprat en bars/ restaurants de menjar ràpid/ xarcuteries/ botigues especialitzades en menjar preparat, etc., a quin tipus d’establiment va adquirir aquest menjar? I quin va ser l’import del menjar que vostè va consumir? % Mitjana d’Euros gastats (per persona): 14€ Diapo trimestre 3º: 153. P13, P14 BASE: 243 individus; En l’última setmana ha consumit a la seva llar menjar preparat que ha adquirit en un establiment com bars/ restaurants de menjar ràpid/ xarcuteries, etc.

ESPECÍFICS TEMES RELACIONATS AMB ELS HÀBITS DE CONSUM FORA DE LA LLAR

Quins serien els DOS tipus de plats que vostè demanaria si anés a dinar/sopar fora de casa? % Diapo trimestre 3º: 153. P15 BASE: 1.000 individus *Bolets, calçots, vedella dels Pirineus, etc. ** Arròs del Delta de l'Ebre, oli d'oliva Siurana, etc.

Quins serien els DOS tipus de vi que vostè demanaria si anés a dinar/sopar fora de casa? % Diapo trimestre 3º: 153. P16 BASE: 1.000 individus *Vi de Rioka, Penedès, Priorat, etc.

Numància 185 Diego de León, 30 08034 Barcelona 28006 Madrid Tel 932802323 Tel 915 639 572 Fax 932801166 Institut.cerda@icerda.es www.icerda.es