JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI I Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que trobareu.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.
Advertisements

PROJECTE COMENIUS ACTIVITATS REALITZADES PER 1ºA.
Rafael Masó i Valentí Arquitecte Rosa Maria Gil Tort
JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI III Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.
JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI II Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.
La llegenda m’ajuda a llegir el mapa.... a interpretar el que diu
TUTORIAL BÀSIC PER A LA GESTIÓ DE LA UBICACIÓ DE LES PERSONES EN L’APLICACIÓ DEL CATÀLEG D’ESPAIS SERVEI TÈCNIC I DE MANTENIMENT.
Practica….
LA CIUTAT I L’HABITATGE A ROMA
Triangles semblants.
BRASIL.
Experimentem amb l’elasticitat escola arc iris roger soto, laura torcal, pere ros, lluc rodó, júlia aicart i jan sanfulgencio.
21 de l’any cB Regina Pregar escoltant el “Pie Jesu” de Marcel Olm, ens posa al costat de Jesús.
ORIENTACIÓ I COORDENADES GEOGRÀFIQUES
ESTRUCTURA D’UNA CIUTAT ROMANA
SERVEI DE PETICIÓ DE DOCUMENTS
LES OBRES PÚBLIQUES DE ROMA
Aquesta és una felicitació de Nadal atípica, tot i que us desitjo unes molt bones festes i un feliç 2.008, us envio una sèrie de fantàstiques fotos del.
PREZI Primers passos Davinia Alfonsin 4rt C Info. Tecnològica
Sistema Dunar (amb GPS)
Temps era temps, hi havia un pagès molt i molt alt i gros que semblava un gegant.
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
El Montgrí per camins de calç.
FUNCIONAMENT DE L’EPÈRGAM
En aquesta lamentació, apareixen reflectits els diversos moments d'una acció litúrgica, celebrada amb motiu d'una greu derrota nacional. En la primera.
Els nens i nenes de l’aula d’acollida hem treballat els jeroglífics i aquí us ensenyem alguns dels que ens hem inventat nosaltres mateixos. A veure si.
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
Ens visita el dentista a P3, P4 i P5!!!
EL JOC DELS PINS CAMP D’APRENENTATGE D’EMPÚRIES
24 de l’any cB Regina Seguim al Jesús que “es lliura” en el camí vers la Creu (T. Ll. de Victòria)
Per entrar a l’intraweb:
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
Els pallassos.
Els ocells que viuen prop de l’escola
LA MESURA Mesurar és determinar quantes vegades cap una unitat en allò que es mesura.
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
Aquí podreu buscar i escoltar música on-line
Com enllaçar des de PubMed al gestor de
EL RATPENAT Fet per: Mario Pinto, Raúl García, Kevin Lopez, Coral Moya i Rebeca Lopez.
QUÈ LI FALTA A AQUEST COTXE? CEIP Marian Aguiló 4 anys A
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.
BIG BANG I VIA LÀCTIA.
AQUESTS SÓN ELS RODOLINS DEL BOSC QUE HAN FET ELS NENS I NENES DE 2nB
ENS TROBEM DE NOU.
OLIMPIADA MATEMÀTICA 2010 FASE PROVINCIAL PROVA INDIVIDUAL
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
Quina emoció! Què ens voldran dir?
La serra de Verdera o serra de Rodes 1.
BIODIVERSITAT A L’HORT
Tasques Moodle 2.x: afegir comentaris als PDF dels alumnes
NOM : _________________________
ACTIVITAT AL LABORATORI. “FEM UN VOLCÀ”
Alumnes de l’aula d’acollida.
SORTIDA PER BARCELONA CAIXAFORUM.
CONCURS INVENTEM-REPTE REAL
Cant espiritual Joan Maragall.
Curs de Biocomputació Universitat Autònoma de Barcelona
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
La nina d’ivori Cartell 2016
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
A la classe de Medi ens vàrem preguntar quins dubtes voldríem aclarir envers el nostre cos… Després de molt pensar va sorgir la pregunta…
EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la.
Aula Oberta IES Arnau Cadell
(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els.
NOM DEL PAIS AUTORS DEL PROJECTE.
Aquí podreu buscar i escoltar música on-line
El Montgrí per camins de calç.
El Montgrí per camins de calç.
FASES DE PROJECTE TECNOLÒGIC
Transcripción de la presentación:

JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI I Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que trobareu en aquests rectangles blancs. Un cop enllestides les podeu esborrar, de tal manera que no es vegin en la projecció que fareu.

LA TORRE DE L’AUDIÈNCIA És un edifici..... Es troba..... ITINERARI I Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, completeu les frases anteriors.A més, completeu les frases anteriors.

TÀRRACO es va construir en una zona en pendent i es va esglaonar, construint 3 terrasses: ITINERARI I Marqueu al dibuix el recorregut que heu fet fins aquí.Marqueu al dibuix el recorregut que heu fet fins aquí.

LA MURALLA Tancava... Els MEGÀLITS són... Els CARREUS són... ITINERARI 1 megàlitscarreus Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, completeu les frases anteriors i col·loqueu les fletxes sobre els materials que li corresponguin.A més, completeu les frases anteriors i col·loqueu les fletxes sobre els materials que li corresponguin.

LA MURALLA Hem trobat les següents marques de picapedrers, que són.... ITINERARI I Heu de posar les vostres fotos de les marques.Heu de posar les vostres fotos de les marques. Expliqueu què eren les marques i per a què servien.Expliqueu què eren les marques i per a què servien.

FINS AQUÍ HEM FET EL SEGÜENT RECORREGUT: Pels carrers: I hem vist: ITINERARI I Anoteu per quins carrers heu passat i quins edificis heu vist fins al moment.

HEM DESCOBERT UNA PILASTRA que és... AL DAMUNT DE L’ARC HI HA UNA INSCRIPCIÓ DEDICADA A... ITINERARI I PILASTRA Completeu les frases anteriors i col·loqueu les fletxes sobre la part que li correspongui.

ITINERARI I A LA PLAÇA DEL PALLOL TENIM un edifici..... Es troba a continuació de la Torre de l’Audiència. Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, expliqueu davant de quin edifici ens trobem.A més, expliqueu davant de quin edifici ens trobem.

HEM VIST UN GRAN ARC, format per grans pedres que podien mesurar fins a... m. d’amplada ITINERARI I DOVELLACLAU Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, completeu les frases anteriors i col·loqueu les fletxes sobre els indrets que els corresponguin.A més, completeu les frases anteriors i col·loqueu les fletxes sobre els indrets que els corresponguin.

Els MATERIALS que hem identificat al mur són... ITINERARI I Poseu les fotos dels materials que heu observat, amb el seu nom.Poseu les fotos dels materials que heu observat, amb el seu nom. A més, completeu la frase anterior explicant com és cada tipus de material.A més, completeu la frase anterior explicant com és cada tipus de material.

DINS LA TORRE DE L’AUDIÈNCIA HEM LOCALITZAT CARREUS... I dos tipus de FORATS, usats per a... ITINERARI I Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, completeu les frases anteriors.A més, completeu les frases anteriors.

Al carrer Riudecols, hem localitzat antigues pedres romanes reaprofitades, eren... ITINERARI I Poseu una fotografia feta per vosaltres.Poseu una fotografia feta per vosaltres. I completeu la frase anterior, explicant què eren i per a què servien.I completeu la frase anterior, explicant què eren i per a què servien.

Al PULVINAR, la zona del circ... hem trobat... ITINERARI I Podeu substituir les fotografies per unes fetes per vosaltres.Podeu substituir les fotografies per unes fetes per vosaltres. A més, completeu les frases anteriors.A més, completeu les frases anteriors.

HEM FET EL SEGÜENT RECORREGUT: I hem vist: El que més ens ha agradat: ITINERARI I Marqueu pels carrers que heu passat.Marqueu pels carrers que heu passat. Expliqueu quins edificis heu vist i el que més us ha agradat. Expliqueu quins edificis heu vist i el que més us ha agradat.