La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA."— Transcripción de la presentación:

1 DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.

2 Joan 15, 11-14 Us he dit aquestes coses a fi que compartiu la meva alegria i tingueu una alegria plena. El meu manament és que us estimeu els uns als altres, tal com jo us he estimat. Ningú no pot tenir un amor més gran que aquell qui dóna la vida pels seus amics. Vosaltres sou els meus amics, si feu el que jo us mano.

3 Estimaràs el teu proïsme
Mateu 22,36-40 "Mestre, quin és el manament més gran de la Llei?" Jesús li contestà: "Estimaràs el Senyor, el teu Déu, amb tot el teu cor, amb tota la teva ànima i amb tota la teva ment. Aquest és el manament principal i el més gran. El segon se li assembla: Estimaràs el teu proïsme com a tu mateix. D'aquests dos manaments depenen tota la Llei i els Profetes."

4 Digué a Jesús: "I qui és el meu proïsme?"
El bon samarità Digué a Jesús: "I qui és el meu proïsme?" Ell va dir: "El qui en va tenir compassió." Llavors Jesús li respongué: "Vés, i fes tu el mateix."

5 MAXIMILÀ KOLBE Jesús, en les seves paraules i en la seva actuació, ens descobreix fonamentalment que Déu estima els homes perquè sí, gratuïtament; que Déu surt a l’encontre dels homes com un pare que vol el millor per als seus fills. D’això és un exemple, Maximilà Kolbe que va donar la vida en el camp de concentració.

6 Us deixo la pau, us dono la meva pau.
JOAN 14, 23-27 Jesús li va respondre: "Si algú m'estima, guardarà la meva paraula i el meu Pare l'estimarà, vindrem a ell i en ell farem estada. Qui no m'estima, no guarda les meves paraules; i la paraula que heu sentit no és pas meva, sinó del Pare que m'ha enviat. Us he dit això estant encara amb vosaltres; però el Consolador, l'Esperit Sant, que el Pare enviarà en el meu nom, ell us ho ensenyarà tot i us recordarà tot el que jo us he dit. Us deixo la pau, us dono la meva pau. No us la dono com el món la dóna. Que el vostre cor no passi ànsia ni tingui por.

7 PAU, PAZ, PEACE,PAIX. PAU, PAZ, PEACE,PAIX.
Els petits gestos sempre tenen unes grans recompenses PAU, PAZ, PEACE,PAIX.

8 Jesús en el segle XXI AJUDA ALTRES PERSONES PERDONA LES OFENSES
AMOR, FELICITAT,ESPERANÇA... PERDONA LES OFENSES ES COMPROMET AMB ELS NECESSITATS ES SOLIDARITZA

9 Alba González García Religió nA ESO I.E.S de Constantí (Tarragona) C/Avinguda Onze de Setembre Bisbat Tarragona


Descargar ppt "DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA."

Presentaciones similares


Anuncios Google