La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI II Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI II Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."— Transcripción de la presentación:

1 JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI II Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que trobareu en aquests rectangles blancs. Un cop enllestides les podeu esborrar, de tal manera que no es vegin en la projecció que fareu.

2 EL CIRC és un edifici que servia..... ITINERARI II Expliqueu per a què servia i escriviu-ne les parts.

3 LES RESTES que hem trobat corresponen a... ITINERARI II Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres.Podeu substituir aquesta fotografia per una feta per vosaltres. A més, expliqueu quines parts són i a què corresponen. Col·loqueu les fletxes a la part correcta.A més, expliqueu quines parts són i a què corresponen. Col·loqueu les fletxes a la part correcta. VOLTES GRADES PÒDIUM ARENA

4 Per a la construcció d’una VOLTA se seguien els següents passos: ITINERARI II Ordeneu les il·lustracions i expliqueu breument cada pas.

5 En el recorregut realitzat, hem trobat fragments del circ: ITINERARI II Col·loqueu cada foto en l’espai que li correspongui. Podeu substituir-les per les vostres.

6 En el recorregut fet, hem vist FRAGMENTS DEL CIRC : ITINERARI II Poseu aquí les vostres fotografies

7 EL CIRC va ser construït amb diferents materials: ITINERARI II Poseu aquí les vostres fotografies. Trieu els materials correctes i poseu-hi els cartells.CARREUS CARREUÓ CIMENT DE CALÇ MEGÀLITS

8 Aquest és el recorregut que hem fet: ITINERARI II Marqueu el recorregut fet al plànol.

9 Aquesta imatge mostra com seria el circ en ple funcionament: ITINERARI II Marqueu a la imatge quines parts queden actualment.

10 A l’actual plaça de la Font trobem vestigis del circ: ITINERARI II Poseu les vostres fotos.

11 Com era i com és la plaça de la Font. ITINERARI II Compareu les dues il·lustracions


Descargar ppt "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI II Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."

Presentaciones similares


Anuncios Google