HAMBURGUESA DE BRÒQUIL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
DIA DE LES VERGES 21 d’Octubre.
Advertisements

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
FRASES FETES Relacionades amb el menjar Organitza
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
La nutrició i l’alimentació
Escola Orlandai 4t CURS.
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Alimenta el teu cos.
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPA DE CARBASSA.
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Els sabors de les cuines del Món
Festa de la Verge de la Mercè
APUNTS PER UNA BONA CASTANYADA.
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
Aquest exercici, és per comprovar el que has aprés.
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Institut Front Marítim
CIÈNCIA GASTRONÒMICA O GASTRONOMIA CIENTÍFICA?
LA TRADICIÓ D’AMAGAR ELS OUS DE PASQUA? LA MONA TRADICIONAL DE PASQUA?
CUINA DE TARDOR.
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
CUINAR, UNA ACTIVITAT HUMANA
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
TORTELL DE REIS Ingredients 200 g de farina 6 g de llevat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

HAMBURGUESA DE BRÒQUIL Una manera d’amagar les verdures per intentar que els nens se les mengin és mitjançant les HAMBURGUESES AMB VEGETALS INGREDIENTS: bròquil, pastanaga, patata, ou, pa ratllat, sal i oli d’oliva verge. PROCEDIMENT: 1. Rentar, pelar i tallar les verdures i la patata. Bullir-les fins que quedin toves. 2. Un cop toves, triturar-ho tot i mesclar-ho amb el pa ratllat, l’ou i la sal.. 3. Fer les hamburgueses i agafar una paella amb l’oli i cuinar-les durant 3-4 minuts. INGREDIENTS: cigrons, pastanaga, ceba, ou, farina, sal i oli d’oliva verge. 2. Posar en un bol les verdures, l’ou, els cigrons, la farina i la sal. Triturar-ho tot. INGREDIENTS: pit de pollastre, carabassó, ceba, ou, sal i oli d’oliva verge. 1. Netejar bé el pit de pollastre, tallar-lo i picar-lo fins que quedi triturat. 2. Netejar i pelar les verdures. Rallar-les per sobre del triturat de pollastre i mesclar-ho tot amb l’ou i la sal. HAMBURGUESA DE BRÒQUIL HAMBURGUESA DE CIGRONS I PASTANAGA HAMBURGUESA DE POLLASTRE I CARABASSÓ *Les quantitats dels aliments van en funció de les hamburgues que volem fer. L’ou, normalment, s’utilitza entre 1 i 2.