La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta s/gluten (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons s/gluten a la bolonyesa amb formatge ratllat* Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips* i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (brou i pasta sense gluten) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat* de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs (brou sense gluten) Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta s/gluten (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat s/gluten** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 1

2 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata*, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta* (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga s/lactis Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 2

3 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
Octubre ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà * Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata*, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta* (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** (s/llet) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga s/lactis Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 3

4 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Gall dindi a la planxa amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Ous durs amb enciam Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa* s/tonyina Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideus amb verdures (s/peix) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de verdures amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur s/tonyina Pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou) s/tonyina Llom arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Ous durs amb amanida Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Pollastre a la planxa amb enciam SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 4

5 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives*, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa* Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives* Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideus amb verdures (s/marisc) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de verdures amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades* Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives* Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 5

6 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes (s/picada) Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert (s/picada) Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats* amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (s/picada) Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi* amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes (s/picada) Remenat d’ou amb pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert (s/picada) Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes (s/picada) Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 6

7 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat (carn picada de vedella) Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Ous durs amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de verdures gratinats Dia 30 Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 7

8 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Peix blanc a la planxa amb enciam Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Peix blanc a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Ous al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Peix blanc al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Peix al forn amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Ous durs amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat amb enciam i pastanaga Dia 25 Truita francesa amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/carn) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de verdures gratinats Dia 30 Croquetes de bacallà amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 8

9 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta s/ou (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa (s/ou dur ni maionesa) Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons s/ou a la bolonyesa amb formatge ratllat* Peix blanc a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (pasta s/ou) Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Pollastre a la planxa amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix* amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, i tonyina s/ou dur Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Llom a la planxa amb tomàquet amanit Dia 24 Amanida de pasta s/ou tomàquet i tonyina s/ou dur Lluç arrebossat** (s/ou) amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/ou) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 9

10 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa i bolets Dia 6 Amanida russa Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil* amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam SENE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 10

11 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Varetes de lluç* amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Crema de verdures Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Rostir de carn amb salsa* i bolets Dia 6 Amanida russa s/pèsols Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons a la bolonyesa* amb formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures* Hamburguesa* de vedella a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Patates estofades amb verduretes Pollastre al forn amb xips i amanida Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes* Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà Salsitxes* d’au al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongeta tendra amb ceba i pernil* Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Patates estofades amb verduretes Remenat d’ou amb pernil* Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç arrebossat** amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa* amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Canelons de carn gratinats* Dia 30 Croquetes de pernil** amb enciam i olives Dia 31 Verdura amb patata Filet de lluç a la planxa amb enciam SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 11

12 Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Arròs blanc amb tomàquet Lluç al forn amb enciam i blat de moro Fruita de temporada Dia 3 Llenties casolanes amb verduretes Truita a la francesa amb enciam i tomàquet amanit Iogurt desnatat Dia 4 Amanida de pasta (olives, tomàquet i blat de moro) Bròtola al forn amb all i julivert Dia 5 Mongeta tendra amb patates Vedella al forn amb xampinyons (s/salsa) Dia 6 Amanida russa (amb oli) Cuixetes de pollastre amb enciam Dia 9 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge ratllat Truita a les fines herbes amb enciam i olives Dia 10 Minestra de verdures Peix blanc a la planxa amb ceba confitada Dia 11 Cigrons estofats amb verdures Pollastre al forn amb amanida s/xips Dia 12 Dia 13 Arròs amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Fideuà (s/allioli) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 17 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita de carbassó amb tomàquet amanit Dia 18 Crema de verdures (porro, patata, pastanaga i ceba) s/lactis Estofat de gall d’indi amb patates Dia 19 Sopa de peix amb arròs Llom a la planxa amb enciam i olives variades Dia 20 Amanida de patata, tomàquet, ou dur i tonyina Filet de castanyola amb enciam i tomàquet amanit Dia 23 Llenties casolanes amb verduretes Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 24 Amanida de pasta (tomàquet, ou, tonyina) Lluç a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 25 Pollastre al forn amb enciam i olives Dia 26 Arròs a la milanesa (s/pernil) amb verduretes Gallineta al forn amb all i julivert Dia 27 Crema de pastanaga Pit de gall dindi a la planxa amb amanida Dia 30 Pollastre a la planxa amb enciam i olives Dia 31 Cigrons cuits amb verduretes Filet de lluç a la planxa amb enciam BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional 12


Descargar ppt "Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google