La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"— Transcripción de la presentación:

1 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/gluten) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis s/gluten amb salsa de pastanaga i formatge ratllat* Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) s/enfarinar Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna s/enfarinar Dia 15 Espirals s/gluten al pesto* Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat* de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons s/gluten amb verdures i formatge ratllat* Hamburguesa vegetal s/gluten amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà (pasta s/gluten) SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

2 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga s/formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures s/formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) s/lactis Fideuà SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

3 S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga s/formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat* i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures s/formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i carabassó) s/lactis Fideuà S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

4 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Pollastre al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Truita francesa amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Ous durs al forn amb amanida Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Gall dindi al forn amb verdures Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Arròs amb carn Dia 25 Amanida de patata (ou, tomàquet i olives*) s/tonyina Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Truita francesa amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideus amb carn SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

5 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives*) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada al forn amb amanida Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives* Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives*) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives* Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes* Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Arròs amb carn Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives*) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideus amb carn SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

6 MAIG 2018 POVEDAALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) s/picada Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna s/picada Dia 15 Espirals amb oli i herbes Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets s/picada Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats* s/picada Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge s/picada Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà s/picada SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

7 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Peix al forn amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou i pasta s/ou) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis s/ou amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals s/ou al pesto Filet d’au amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons s/ou amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal* amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Peix al forn amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (tonyina, tomàquet i olives) s/ou Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Pollastre al forn amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs amb pèsols i pernil s/truita Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà (pasta s/ou) SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

8 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa de verdures amb pasta Peix al forn amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Ous al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Peix al fron amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Peix al fron amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Truita francesa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Peix al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i carabassó) Fideuà SENSE CARN

9 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Canelons de verdura gratinats Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà SENSE PORC

10 MAIG 2018 POVEDAALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au* amb pasta Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat i pèsols) Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita, pèsols i pernil*) Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

11 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Patates amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou s/ llegums) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga i formatge ratllat Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates (s/pèsol) Filet de rosada a la marinera* (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Bròquil amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de patata (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna* Dia 15 Espirals al pesto Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets* Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat ) s/pèsols Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures i formatge ratllat Peix al forn amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de carabassó, patata i porro Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix* Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil gratinat amb formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pernil) s/pèsols Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) Fideuà* SENSE LLEGUM *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

12 MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 2 Amanida d’arròs (enciam, pastanaga, tomàquet i olives) Filet de lluç al forn amb enciam, blat de moro i olives Fruita de proximitat i temporada Dia 3 Cigrons ecològics amb verdures Truita a la francesa amb amanida d’enciam i tomàquet Iogurt sostenible desnatat Dia 4 Sopa d’au amb pasta (brou desgreixat) Gall d’indi saltejat amb verdures Dia 7 Espaguetis amb salsa de pastanaga (s/formatge) Filet de salmó al forn amb enciam i blat de moro Dia 8 Arròs amb tomàquet Pollastre al forn amb xampinyons saltats Dia 9 Minestra de verdures amb patates Filet de rosada a la marinera (gambes i musclos) Dia 10 Crema de carbassó, patata, porro i ceba s/lactis Cuixetes de pollastre rostides amb enciam i pastanaga ratllada Dia 11 Mongetes seques ecològiques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb tomàquet amanit i olives Dia 14 Amanida de llenties ecològiques (tomàquet, ceba, blat de moro i olives) Filet de bacallà a la llauna Dia 15 Espirals amb oli i herbes (s/formatge) Truita de carbassó amb enciam i pastanaga ratllada Iogurt sostenible sostenible desnatat Dia 16 Mongeta tendra amb patates Estofat de vedella amb verdures i bolets Dia 17 Arròs a la milanesa (ceba i pèsols) s/pernil Pit de pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 18 Crema freda de verdures (pastanaga, carbassó i ceba) s/lactis Llom a la planxa amb enciam Dia 21 Dia 22 Macarrons amb verdures (s/formatge) Hamburguesa vegetal amb tomàquet amanit i olives Dia 23 Crema freda de cigrons ecològics i porro s/lactis Truita de xampinyons amb enciam i olives verdes Dia 24 Crema de verdures (patata, pastanaga, i ceba) Paella de peix Dia 25 Amanida de patata (ou, tonyina, tomàquet i olives) Pollastre rostit s/pell al forn amb all i llimona Dia 28 Ous durs amb salsa de tomàquet Dia 29 Bròquil bullit amb patata Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 30 Arròs tres delícies (truita i pèsols) s/pernil Filet de lluç al forn amb amanida Dia 31 Crema de verdures (porro, ceba i patata) s/lactis Fideuà s/allioli BAIX EN COLESTEROL


Descargar ppt "MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL"

Presentaciones similares


Anuncios Google