SOPA DE CARBASSA.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Mat.
Advertisements

Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Escola Orlandai 4t CURS.
TALLERS DE CUINA CURS
DE L’HORT A LA PANXA HISTÒRIA DE L’ELABORACIÓ D’UN PETIT VERMUT DE VERDURETES Amb la col·laboració de: Candela, Carla, Cintia, Edgar, Elisa, Iván, Laia,
QUÈ ÉS LA QUÍMICA PER A VOSALTRES?
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Jordi Ballester Gemma Roca Albert Castellet Aina i Núria Castellet
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
RECEITA BRASILEIRA.
Xarop de saüc Sambucus nigra
CANELONS DE PERNIL DOLÇ,PINYA,NOUS,FORMATGE I FIGUES
Els sabors de les cuines del Món
Per què hi ha objectes que suren i objectes que no suren?
CLASSE DELS POPS CURS
Exercici res/gens (de).
Coneixem el que estudien i ens hi impliquem
SIGUEM SOSTENIBLES.
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
QUÈ FA QUE UNA PILOTA BOTI MÉS QUE UNA ALTRA?
QUÈ FA EL NOSTRE COS AMB L’AIRE QUE AGAFA QUAN INSPIREM?
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Enciam,tonyina,blat de moro
DIVISIÓ DE NOMBRES DECIMALS
PER QUÈ NO PODEM CAMINAR DAMUNT L’AIGUA?
CIÈNCIA GASTRONÒMICA O GASTRONOMIA CIENTÍFICA?
CUINA DE TARDOR.
ELS CUCS ESTRENEN CASA NOVA!
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
HAMBURGUESA DE BRÒQUIL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Fem panellets ÀLIGUES I AUFRANYS DE 1r.
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
BONES VACANCES D’ESTIU
ANEM A L’HORT AQUEST CURS ELS NENS I NENES DE P-3 S’HAN INCORPORAT A LA TASCA DE CUIDAR L´HORT. PREPARAR LA TERRA, PLANTAR ,REGAR, RECOLLIR FULLES.
TORTELL DE REIS Ingredients 200 g de farina 6 g de llevat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA
Transcripción de la presentación:

SOPA DE CARBASSA

SOPA DE CARBASSA Xef: Narcís Matas

INGREDIENTS: 1 carbassa 1 ceba mitjana 1 patata grossa 2 pastanagues Formatge ratllat

Verdures Pelem la carbassa i la tallem a daus i fem el mateix amb la patata. la ceba i les pastanagues les tallem per la meitat.

Al foc Aboquem les verdures a una olla i posem aigua fins a cobrir-les. Ho posem al foc i ho fem bullir fins que la carbassa estigui tova. /

Aigua Treiem la meitat de l'aigua i la reservem.

Batedora Passem tot el que queda dins l'olla per la batedora fins que quedi una crema. Si és massa espessa hi afegim l'aigua que hem reservat.

Al plat.. i a disfrutar!!! Bon profit Servim al plat I hi posem una mica de formatge ratllat per sobre.