Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porMarina Quintana Navarro Modificado hace 5 años
1
DE L’HORT A LA PANXA HISTÒRIA DE L’ELABORACIÓ D’UN PETIT VERMUT DE VERDURETES Amb la col·laboració de: Candela, Carla, Cintia, Edgar, Elisa, Iván, Laia, Lucas, Noelia, Paola, Paula, Óscar, Víctor i Teresa. Març 2015
2
NO pateixis Ivan, els broquils no han crescut gaire però els tastarem
3
EL VERMUT DE VERDURETES GRUP D’HORT DE 5è A curs 2014-15
Sí, noies. Aquests enciams són per menjar! EL VERMUT DE VERDURETES GRUP D’HORT DE 5è A curs
4
I tres! Hem decidit tastar la ceba tendra CRUA::::
5
Comencem netejant el broquil
6
Hem encès el foc i esperem que l’aigua bulli
7
Ja surt fum! Sí, l’aigua ja bull. Posem-hi el broquil.
8
Hem punxat amb el ganivet i hem vist que el tronxo ja està tou
Hem punxat amb el ganivet i hem vist que el tronxo ja està tou. Està a punt!
9
També hem d’aprendre a netejar enciams!
Pas 1: treiem les fulles lletges.
10
Pas 2: rentem les fulles amb força aigua.
11
Pas 3: deixem que s’escorrin una mica.
12
Pas 4: repassem les fulles.
13
A punt per dur a la cuina.
14
El Víctor prepara la ceba tendra
16
Ja parem taula!!
17
Esperem el “vermut”.Ja tenim gana
18
Per fi! Per tastar-ho ja està bé. Ah! Ho hem amanit amb sal i oli.
19
Ummmm Aquest broquil és molt bo!!!
20
Portem els enciams nets a la cuina. Seran per dinar .
21
Aquets enciams els netejaran a la cuina. No hem tingut més temps.
23
Finalment les fulles lletges al compostador. Cicle tancat.
Ha estat una bona experiència.
Presentaciones similares
© 2024 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.