La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

RECEITA BRASILEIRA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "RECEITA BRASILEIRA."— Transcripción de la presentación:

1 RECEITA BRASILEIRA

2 PA DE FORMATGE Ingredients: 500 gr . de midó de iuca o mandioca
250 gr . de formatge ratllat ( al teu gust ) 3 ous 1 got de llet ½ got d'oli 1 cullerada de sal

3 Preparació: 1- Reunir els ingredients per a la recepta 2- Portar al foc en una cassola la llet , l'oli i la sal fins que bulli . 3- Abocar la barreja, encara calent, sobre el midó i remoure per dissoldre totes les pilotetes que puguin tenir del midó i deixar que es refredi . 4- De seguida , afegir el formatge i els ous . 5- Barrejar tot amb les mans fins a obtenir una massa homogènia i suau . 6- Amb les mans , formar boletes petites com les de ping - pong , i si ho desitgen , més grans . Disposar les boletes en una safata i portar al forn preescalfat per uns 20 minuts , aproximadament . Consells : Es pot afegir una mica d'orenga o d'alguna altra espècie que us agradi.

4 QUINDIM INGREDIENTS: • 1 coco ratllat • 12 rovells d'ou • 450gr sucre • 1 cullerada de llard • Algunes gotes de suc de llimona ( per l'almívar )

5 PREPARACIÓ 1-Ratlleu el coco i reservar
PREPARACIÓ 1-Ratlleu el coco i reservar. 2- En una casserola col·locar el sucre , les gotes de suc de llimona i una mica d'aigua . 3 -Afegir-les a l’almívar , quan estigui fred . Afegir després el coco ratllat i la mantega. Barrejar bé amb cullera de fusta Abocar en una safata de forn untada amb mantega . Portar al forn a bany Maria , a una temperatura 'aproximadament 180 ° C . Quan el quindim qualli, retirar del forn . Deixar refredar i treure del motllo .

6 VATAPÁ INGREDIENTS: 1kg de camarons frescos o cuits , pelats i desnervats 250gr de cacauet pelat 250gr de nous del Caju 50gr de gingebre picat 1 tassa d'oli d' Dende 1 tassa de llet de coco Sal i pebre a gust 1 pa francès escorçat 1 mànec de coriandre 4 cebes picades

7 PREPARACIÓ  1- Tallar a rodanxes el pa i remullar en la llet de coco , fins que s'estovi .   2 - Col·locar en una liquadora les gambetes amb les cebes , els cacauets , les castanyes , el coriandre , la sal i el pebre, el gingebre i el pa remullat amb la llet. Liquar bé fins que es molen les castanyes i els cacauets. 3 - Posar en una olla la barreja i cuinar a foc molt lent durant 10minuts, afegint una mica més de llet , fins que prengui consistència de puré. 4 - Llavors afegir l'oli d' Dende i deixar que comenci a bullir . Servir acompanyat d'arròs cuit.

8 ESCUMA DE FORMATGE INGREDIENTS: 250 g. de formatge crema
1 llauna de llet condensada 1 ½ Tassa de mores o maduixes 2 sobres de gelatina sense sabor 1 tassa de crema fresca batut 3 rovells d'ou

9 PREPARACIÓ 1- Dissolgui la gelatina sense sabor de l'una tassa d'aigua calenta. 2- Porteu al foc la llet condensada La Lechera amb els rovells i una tassa d'aigua, regiri constantment fins aconseguir una crema de bona consistència, incorpori la gelatina i retireu del foc. 3 - Barregi la crema amb el formatge fins aconseguir una pasta homogènia. 4 - Deixi refredar a temperatura ambient i afegeixi la crema batuda amb molta cura. 5 -Aboqui en motlles i refrigeri fins que qualli. Per la salsa barregi la mora amb el sucre, i porti-ho al foc fins que bulli de nou. 6 - Desmotllar la preparació anterior i serveixi amb aquesta salsa

10 COXINHA DE FRANGO INGREDIENTS: 1 kg. De pit de pollastre
1 kg. De farina de blat 750 ml de brou de gallina 250 ml de llet sencera o desnatada 2 cebes i un ramet de julivert 8 tomàquets madurs 200 gr. d'olives sense pinyol 2 grans d'all 2 ous i pa ratllat Sal i oli

11 PREPARACIÓ 1- Tallar els pits de pollastre en petits trossos. 2- Posar els pits trossejades en una paella amb oli calent. 3- Quan estiguin daurades, afegir aigua fins cobrir-les. Deixar coure 4 - Retirar els pits, trossejar encara més, i afegir olives i julivert picats. Condimentar i reservar-les. 5- Per fer la massa, fregir les cebes (en trossets) amb l'all (picat). Quan estiguin daurats afegir els tomàquets picats i salpebrar. Incorporar el brou de gallina i quan arrenqui el bull tirar la farina i remenar fins que es desprengui del fons de l'olla. Deixar refredar 6- Quan la massa estigui freda, fer petites croquetes, afegir una mica de farciment, tancar i donar forma de cuixetes de pollastre. 7- Passar les cuixetes per l'ou batut, després pel pa ratllat, i fregir-los en abundant oli calent, fins que estiguin daurats. 8- Treure les cuixetes de l'oli i dipositar-los en paper absorbent. Es pot acompanyar les cuixetes amb una amanida lleugera

12 BATUT DE COCO INGREDIENTS: 1 1/2 mesura de llet de coco
1/2 mesura de llet condensada 1 cullerada de sucre mitjana Gel

13 PREPARACIÓ 1 - Posar tots els ingredients en la coctelera i barrejar bé (També es pot fer servir una liquadora). 2 - Batre fins aconseguir una barreja escumosa. 3 - Servir fred. Per decorar es pot utilitzar per exemple una rodanxa de pinya (ananà o abacaxi) CONSELLS: Els batuts són barreges de sucs de fruites amb llet. Les més conegudes són batut de pinya o batut de maracuyà.

14 FAROFA INGREDIENTS: Farofa Mantega 1 ceba Bacon Ou Pruna.

15 PREPARACIÓ: 1 - Tallarem la ceba en mitges llunes. 2 -L’afegirem a la mantega quan aquesta s'hagi quedat liquida a la paella ja calenAt. Utilitzarem mantega en comptes d'oli, ja que li donarà un sabor més acord al tradicional que requereix la recepta. Escalfarem una quantitat generosa, i per generosa entenem més de la que necessitarem per fregir només la ceba, a no molta temperatura, ja que se'ns pot cremar amb facilitat. Quan la ceba hagi perdut rigidesa i hagi arribat a una textura que ens agradi, afegirem el bacó tallat a tires. 3 -Posteriorment barrejarem l'ou. 4 -Quan s'hagi fet, afegirem les prunes, i poc a poc la farofa. Mentre barregem tots els ingredients, veurem quina quantitat de farofa admet la barreja. Prevenint això, és el perquè d'haver posat més mantega de l'aparentment necessària. Si no ens arrisquem a que ens quedi especialment sec. La farina adquirirà al cap d'uns 10 minuts un to daurat, avisant-nos que està llesta. CONSELLS: Aquesta és una de tantes versions. La utilització de diferents ingredients com ara les olives, tomàquet sec o diferents verdures / fruites com la banana, són perfectament compatibles amb aquesta base.

16 BRIGADEIROS INGREDIENTS: 400 gr de llet condensada
1 cullerada de mantega 3 cullerades de cacau pur en pols Fideus de xocolata

17 PREPARACIÓ: 1 - Posa de l'una cassola a foc mitjà - baix de la let condensada , la mantega i el cacau en pols . Barreja tot bé i remou. Per comprovar si està llest, deixa de remenar durant uns segons i inclina una mica la cassola. Si se separa del fons i no s'enganxa, està al punt. 2 - Unta un bol amb mantega, posa la barreja en el mateix i deixa refredar. 3 - Un cop fred, agafa petites porcions de la pasta i dóna'ls forma de bola, com si es tractés de tòfones. Col·loca els fideus de xocolata en un plat i arrebossa les boles fins que quedin cobertes. 4 - Pots servir en petites càpsules de paper, com les que es venen per les tòfones. CONSELLS: Perquè no se t’enganxin les boles a la mà en donar-li forma, pots mullar les mans amb aigua o untar-les amb una mica de mantega. Quan es refreden, els brigadeiros s'endureixen. Per això el truc consisteix a trobar el punt exacte en què quedin durs per fora i fosos per dins.

18 QUINDIM INGREDIENTS: Ous 5 rovells d'ou 180 gr de sucre
100 gr de coco ratllat 1 cullerada de mantega 30 gr d'aigua sucre i mantega ( per untar els motlles )

19 PREPARACIÓ: 1 - Posa el coco ratllat en un bol i afegeix l'aigua . Deixa-ho reposar una estona perquè s'hidrati el coco . 2 - En un altre bol col·loca els ous , els rovells, la mantega a punt de pomada i el sucre i barreja bé amb una vareta fins que es dissolgui completament el sucre. 3- Afegeix el coco ratllat hidratat i barreja tot bé. Deixa reposar durant una hora . 4 - Unta els motlles amb mantega i escampa el sucre . Bat de nou la barreja perquè quedi homogènia i omple els motlles ( només l'alçada de 2 dits ) . 5 - S'enforna al bany maria ( introdueix els motlles en un recipient amb aigua ) a 150ºC ( amb el forn preescalfat ) durant 40 minuts aproximadament . CONSELL Pots utilitzar els motlles metàl·lics que es fan servir per preparar flams individuals . estigui quallat . El quindim és un dolç tradicional del Nord-est de Brasil

20 PAÇOCA INGREDIENTS: 250 G de cacauet torrat i sense sal
160 gr de Farina làctia desnatada (si no trobeu poden ser galetes de Maizena mòltes) 5 cullerades de sucre blanc o mastegat (a escollir)

21 PREPARACIÓ: 1 - Preescalfar el forn a 180 graus 2 - Posar sobre el cacauet una mica de sal. Col·locar el cacauet a la safata del forn i escalfar-dins del forn durant uns 5 minuts. Un cop calent, incorporeu a la batedora el cacauet i moldre durant 1 minut. 3 - Afegir al cacauet mòlt la resta d'ingredients i seguir molent per 5 minuts més. Abocar en un bol la barreja. Amassar una mica amb la mà per donar-li calor fins que arribi un moment que gràcies a l'oli del cacauet notareu que es podran formar agrupacions amb la barreja. 4 - Ompliu amb la barreja els motlles pressionant una mica per tal de compactar la barreja en porcions rodones, quadrades ... com més us agradin. 5 - I deixeu assecar sobre una safata les porcions separades unes de les altres. Pot ser a la nevera dins d'un recipient tapat hermèticament.

22 PASTÍS DE COCO INGREDIENTS: 1 tassa de sucre 1 tassa d'aigua
2 culleradetes de mantega 4 culleradetes de coco ratllat 6 rovells d'ou 12 motlles per flam

23 PREPARACIÓ: 1 - En una olla, barreja l'aigua amb el sucre a foc lent, després afegeix la mantega. 2 - Deixa refredar una mica. Afegeix el coco ratllat i els rovells d'ou a la barreja i remena bé. 3 - Introdueix la barreja final en els petits motlles i s'enforna a 350 graus per al voltant de 40 minuts. Espera a que la superfície del flam obtingui una coloració daurada.

24 RECEPTA DE CUPCAKES INGREDIENTS: Farina, 1/4 de quilo
Mantega, 120 grams Dos ous frescos Llet, 125 ml Sucre, 230 grams Essència de vainilla, una miqueta Llevat, dos culleradetes

25 PREPARACIÓ: 1. Abans de començar l'elaboració d'aquests cupcakes bàsics anem a encendre el forn a 190 graus perquè vagi prenent temperatura, així estarà llest quan ho necessitem. D'altra banda també anem a tamisar la farina juntament amb el llevat i reservem en un bol. 2. Ara batrem el sucre amb la mantega en un recipient fins que obtenir una barreja cremosa i homogènia. Després afegim els ous un a un, no hem de fer un altre ou fins que l'anterior estigui ben batut amb la barreja. 3. Quan estigui la barreja llesta, incorporem el que ens falta: la llet i una mica de vainilla. Repartim la massa en els cupcakes i escalfem al forn durant 20 minuts. 4. Quan estiguin llestos els deixem refredar en una reixeta. 5. Una vegada refredat estirem el fondant i decoreu.

26 Batut de maduixa i llimona
INGREDIENTS: 370 g de llet condensada 2 llimones 500 g de maduixes 1/2 l de nata líquida per muntar (35% de matèria grassa)

27 PREPARACIÓ: 1 - Netegem les maduixes i les triturem amb l’ajut de la batedora elèctrica fins que aconseguim un puré fi. 2 - Espremem el suc de les dues llimones. 3 - Disposem la llet condensada dins un bol i la barregem, amb l’ajut d’un batedor de mà, amb el puré de maduixes i el suc de llimona.

28 PA DE FORMATGE INGREDIENTS
500 GR. DE FARINA DE BLAT DE MOLU PRECUINAT. 600 ML. DE LLET. 100 ML. DE OLI. 4 OUS. 1 CULLERADETA DE SAL. 100 GR. DE FORMATGE.

29 PREPARACIÓ: 1. El primer que farem serà posar llet en un cassó i posar-ho al foc. Posem la farina en un bol junt amb l’oli, la sal i el sucre. 2.Remenem i incorporem la llet calenta poc a poc. 3.Afegim el formatge parmesà i remenem bé amb una espàtula fins que la farina agafi completament la llet i el formatge estigui ben integrat . 4.Aconseguir que la massa sigui homogènia sense grumols i estigui ben suau. 5.Quan més s’amassi més deliciós podrà quedar el pa. Quan tinguem la massa llesta podem escalfar el forn a 200 graus i comencem a agafar barrella de massa i a fer boletes rodones de la mida que desitgem que tingui el nostre pa de formatge. 6.El posem al forn uns 20 minuts.

30 CAJUZINHOS INGREDIENTS: 400gr.de llet condensada
5 cullerades de mantega d’anacards 1 cullerada de cacau en pols 20 grams de coco en pols Sucre Anacards sense sal per guarnir

31 PREPARACIÓ 1.Cuina a foc mig sense deixar de barrejar la llet condensada. 2.Junta la mantega d’anacards, el cacau en pols i el coco en pols, fins que la barreja estigui ferma i es desenganxi de les vores de la cassola (al voltant de 5 o 8 minuts). 3.Mou la barreja a un bol i deixa refredar. 4.Quan la barreja estigui ben freda mulla’t les mans amb una miqueta d’oli agafa una cullerada de pasta i ajudant amb les palmes de les mans forma petits cons redundats. 5.Fer-los rodar per el sucre i decorar en mig anacard i barrella. 6.Colocar cada cajuzinhos en gots de paper i deixar que Reposar durant com mínim 1 dia abans de servir. 7.Se conserva fins 1 setmana o es pot congelar fins 3 mesos.


Descargar ppt "RECEITA BRASILEIRA."

Presentaciones similares


Anuncios Google